Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προφανως μιλαω για efficient runs οταν λεω οτι ειναι γελοιο, το ειπες τωρα και εσυ για να πεις κατι οπως την ειπες και στον αλλο με το 1m toughness..

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προφανως μιλαω για efficient runs οταν λεω οτι ειναι γελοιο, το ειπες τωρα και εσυ για να πεις κατι οπως την ειπες και στον αλλο με το 1m toughness..

Προφανώς και με unbalance build efficient run δεν κάνεις. Και θα χαρώ να δω Βίντεο σου με dh σε τ6 Speed run χωρίς σοβαρό build να αποδεικνύεις πόσο για πλάκα είναι το run σου σε σχέση με τ5 ή τ4. Κάποιοι έκατσαν και υπολόγισαν και σε γραφήματα το efficiency. Αν παίζεις μπακάλικα είναι δικό σου θέμα.

Στο φίλο πιο πάνω θέλησα να του πω ότι δεν αρκεί το damage share και ένας undead follower για t6 για να σε σώσει σε t6 χωρίς σωστό build. Εσύ απλά μπήκες για να δείξεις πόσο τις πλάκας είναι το τ6 και πόσο γελοίο και εύκολο game είναι.

Καλό μήνα και καλό φθινόπωρο σε όλους

Δημοσ.

Γιατι ποιος σου ειπε οτι παιζω unbalanced build κτλπ?? Ο φιλος ειπε μονος του οτι δεν το χει το Τ6, δεν ειπα εγω οτι το κανει αυτος αλλα οτι γενικα ειναι πανευκολο πλεον αν παιζεις λιγο καιρο, πανω στον πρωτο μηνα(και πολυ λεω..) του RoS ασχολουμασταν με efficiency σε Τ6 πλεον ειναι δεδομενο. Να μιλαγαμε για grift >30 να το καταλαβω αλλα με το Τ6 πλεον γελαει ο κοσμος, sorry ειναι η αληθεια δεν μπηκα απλα για να το δειξω οπως λες.

Τωρα ετσι και αλλιως υπαρχουν τα leaderboards για να δεις και build/gear και times και να τα κανεις και ο ιδιος με το efficient build σου.

Δημοσ.

το γαμωτο της υποθεσης ειναι πως τα viable T6 builds στον γιατρο μου και στον τοξοτη ειναι αυτα που εσυ δεν πολεμας αλλα κανεις βολτες γυρω γυρω και ειναι ψιλοβαρετο. μιλαω για pets με SMK και στον τοξοτη Μ6.

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα leaderboards δείχνουν μόνο το top 1000 των παικτών.. Ανεξήγητο..

Τοσο ηταν το νουμερο που ειχε ανακοινωθει.

Δημοσ.

Τοσο ηταν το νουμερο που ειχε ανακοινωθει.

Βρε ναι μαζί σου, τον λόγο λέω οτι δεν καταλαβαίνω. Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να έχεις top 50k, να βλέπουμε κι εμείς οι casuals την αναρριχησή μας στο ladder :P

Δημοσ.

Βρε ναι μαζί σου, τον λόγο λέω οτι δεν καταλαβαίνω. Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να έχεις top 50k, να βλέπουμε κι εμείς οι casuals την αναρριχησή μας στο ladder :P

α το λες σαν διαγωνισμό με φίλους κτλ... Ναι εντάξει θα μπορούσαν να το βάλλουν αλλά δεν ξέρω πόσο efficient θα ήταν. Άλλο να ανανεώνεις 1000 ονόματα και άλλο 50κ

Δημοσ.

Προσωπικα στην μαγισσα μου που την τουμπανιασα οσο μπορουσα...με τα οποια αντικειμενα εχω διαθεσιμα... εχει φτασει 1.2-1.3m dps (self buffed) και 13-14m tough και βγαζω μεχρι tier4 ανετα..απο κει και πανω δεν δοκιμασα..αλλα δεν νομιζω να φτουραω...

Στα greater rifts μεχρι το 19 και στο 20 το χανω για κανα δυο λεπτα...

Μπορει να χω μαλακισμενο build μπορει τα αντικειμενα μου ναναι..λιγα..αλλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα :)

Δημοσ.

Προσωπικα στην μαγισσα μου που την τουμπανιασα οσο μπορουσα...με τα οποια αντικειμενα εχω διαθεσιμα... εχει φτασει 1.2-1.3m dps (self buffed) και 13-14m tough και βγαζω μεχρι tier4 ανετα..απο κει και πανω δεν δοκιμασα..αλλα δεν νομιζω να φτουραω...

Στα greater rifts μεχρι το 19 και στο 20 το χανω για κανα δυο λεπτα...

Μπορει να χω μαλακισμενο build μπορει τα αντικειμενα μου ναναι..λιγα..αλλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα :)

θέλει σωστό setarisma απλά το οποίο θέλει λίγο ψάξιμο. Τα νούμερα δεν είναι πάντα η πραγματικότητα.

Δημοσ.

να μου ρίξετε κανένα feedback? είναι εύκολο; καθόμαστε που καθόμαστε :P

DH

Δημοσ.

DH

Πηγαινε full sentry με custom engineering/cull the weak/frost arrow και ενα καλυτερο weapon, αυτη τη στιγμη kridershot/etrayu(το καινουργιο με % cold dmg) η ενα καλο xbow(μπορεις να κανεις craft το arcane barb αν δεν εχεις τιποτα αλλο καλο) ειναι καλα. Επισης ενα gem που θες να εχεις πρωτο ειναι το enforcer γιατι τα sentries ειναι pets, αλλαξε και το vengeance δεν σου προσφερει κατι >28-29 grift.

Δημοσ.

DH

επισης η harrington στα grifts ειναι αχρηστη καλυτερα κραφταρε μια fleeting strap.

εμενα μπορειτε να δωσετε feedback για τον δοκτορα του signature μου; ακομα διχαζομαι για το τι ελεμενταλ πρεπει να εχει. μου αρεσε πολυ με poison αλλα για καποιο λογο το physical με τα pets εχει μια λογικη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...