Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λογικά αν το σπαθί που φοράς είναι 1h τότε μπορείς να φορέσεις και ασπίδα

αν όμως βάλεις 2h σπαθί δεν θα μπορείς να βάλεις και  ασπίδα

γιατί με ποιο χέρι θα την κρατάς αφού και με τα δυο χέρια θα κρατάς τη σπάθα :P

Ο crusader μπορεί να κρατήσει 2h στο ένα χέρι. Διαβάστε τα manual καλύτερα για περισσότερες πληροφορίες

Το πρώτο Passive του crusader level 10

Heavenly Strength

You can wield a two-handed weapon in your main hand while bearing a shield in your off hand.

Your damage dealt is reduced by 20%.

Δημοσ.

λογικά αν το σπαθί που φοράς είναι 1h τότε μπορείς να φορέσεις και ασπίδα

αν όμως βάλεις 2h σπαθί δεν θα μπορείς να βάλεις και  ασπίδα

γιατί με ποιο χέρι θα την κρατάς αφού και με τα δυο χέρια θα κρατάς τη σπάθα :P

αχαχαχαχχαχα...ευχαριστω...!!!

Δημοσ.

Για πειτε ρε παιδια γνωμες. πεφτω αρκετα ευκολα σε t6 οταν ειμαι με team.... Τι μπορω να κανω για armor? Ολα τα resistance παιζουν

600-900

http://eu.battle.net/d3/en/profile/ItsTimeForFF-2751/hero/47055587

σε σολο t6 πως πας;

το build που βλέπω δεν κάνει για τ6. για τ2 το πολύ

Δημοσ.

Δεν εχω δοκιμασει..... Απλα βλεπω αλλους dh δεν ψωφανε, και εγω ειμαι 1-2 hit απο elite....

τ2 το πολύ. Δεν έχεις δουλειά στο τ6

Οι άλλοι δεν πεφτουν γιατί είναι σωστά ντυμένοι και με τα gems τους.

Έχεις Unbalance dh(για μεγάλα tier)  στεγνο crit,crit chance με ελάχιστο survivability .

8-10mil toughtness είναι το Minimun για τ6

Δημοσ.

Φτάσε 70 και μετά μετράει το τι φορά... Βάλε οτι σου αρέσει και δοκίμασε τα skill του. Καλά τα πας συν/εχισε

Σωστα αν και εχω πολυ μεγαλη περιεργια οταν τελειωσω το game μετα τη θα κανω...!!!

Α και κατι ακομα μου φενεται πολυ περιεργο που δεν χανω ζωη ποτε μονο οταν μου την πεφτουν ολα μαζι...!! :P

Δημοσ.

Καλα αυτο πές το σε αυτον εδω: http://eu.battle.net/d3/en/profile/ryuzaki-2177/hero/39864837που  εχει 1 mil toughness και σε Τ6 παιζει  και με κλειστη οθονη

Παίξε σε κλειστή οθόνη λοιπόν. Ο τύπος είναι σωστά ντυμένος για full dps. Αν δεν το νιώθει φεύγει μονόχυτος. Προφανώς έγραψες κάτι απλά γι να πεις και συ κάτι.

Αν έχεις βίντεο με αυτό το build να παίζει χαλαρά και αραχτά ευχαρίστως να το δω. Και μιλάς για σόλο T6 φυσικά. Ειδάλως και γω ξέρω να παίζω pew pew σε τ6 με δυο guardian να τανκάρουν.

Edit Ο συγκεκριμένος παίζει σε clan οπου είναι main dpser. Δεν παίζει με randoms αλλά με οργανωμένα πάρτι.

Οπότε ενας φυσιολογικός softcore χρειάζεται αρκετό tought για να παίξει σε τ6.

Με αυτό το build Κάνεις περίπατο T6 http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ryuzaki-2177/hero/27408637

Δημοσ.

οχι ρε συ δεν μιλουσα για σολο! νομιζα μιλουσατε γενικα για μουλτι γι'αυτο ειπα οτι ενω ο αλλος εχει 1mil tough παιζει με αλλους ανετα Τ6,sorry παρεξήγηση  :-)

το solo ειναι ευκολη υποθεση εαν εχεις 2 unity rings και το leg follower που τους κανει να μην πεθαινουν ;)

Δημοσ.

οχι ρε συ δεν μιλουσα για σολο! νομιζα μιλουσατε γενικα για μουλτι γι'αυτο ειπα οτι ενω ο αλλος εχει 1mil tough παιζει με αλλους ανετα Τ6,sorry παρεξήγηση  :-)

το solo ειναι ευκολη υποθεση εαν εχεις 2 unity rings και το leg follower που τους κανει να μην πεθαινουν ;)

Τα έχω.Τ6 μόνο με αυτά δεν κάνεις πίστεψε με. 50% reduction ειναι. Το dmg στο Τ6 είναι massive. Αντι να φύγεις μονόχυτος θα φύγεις στα 3 hit

Δημοσ.

To T6 ειναι γελοιο και χωρις unity, ειδικα για την DH, δεν ξερω τι ακριβως κανετε η αν πηρατε μολις το game. Δειτε λιγο τα leaderboards για να παρετε μια ιδεα τι παιζει και αφηστε τις γραφικοτητες για 1m toughness και T6, απλα πραγματα ειναι στο d3 δεν ειναι πυρηνική φυσικη.. :P

Δημοσ.

To T6 ειναι γελοιο και χωρις unity, ειδικα για την DH, δεν ξερω τι ακριβως κανετε η αν πηρατε μολις το game. Δειτε λιγο τα leaderboards για να παρετε μια ιδεα τι παιζει και αφηστε τις γραφικοτητες για 1m toughness και T6, απλα πραγματα ειναι στο d3 δεν ειναι πυρηνική φυσικη.. :P

Γελοίο είναι. Το θέμα είναι το efficiency για το κάθε run.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...