Snolly Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 ασε που το Diablo ειναι εντελως κλειστο OS δε μπορεις να βαλεις ο,τι εφαρμογη γουσταρεις ενω το PoE ειναι ανοιχτο να κανεις ο,τι θες αλλα νταξει το Diablo εχει πολυ καλυτερη καμερα αλλα ειναι ακριβο.
foukas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Πρόλαβα να πάω μέχρι level 47 προτού συμπληρωθούν 1000 άτομα για level 70. Πότε πρόλαβαν; Ο πρώτος πήγε 70 μέσα σε 2 ώρες... Λένε πως εκμεταλλέυονται κάποια bounties T6 που δε χρειάζεται να σκοτώνεις τέρατα. Απλά παίρνεις τα ΧΡ. Edit: Και ναι, ακόμα και ο 1000ός έχει αυτή τη στιγμή 4 elite kills, 26 monsters killed και 87 bounties. Ξεκάθαρο exploit.
saflom Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Πρόλαβα να πάω μέχρι level 47 προτού συμπληρωθούν 1000 άτομα για level 70. Πότε πρόλαβαν; Ο πρώτος πήγε 70 μέσα σε 2 ώρες... Λένε πως εκμεταλλέυονται κάποια bounties T6 που δε χρειάζεται να σκοτώνεις τέρατα. Απλά παίρνεις τα ΧΡ. Edit: Και ναι, ακόμα και ο 1000ός έχει αυτή τη στιγμή 4 elite kills, 26 monsters killed και 87 bounties. Ξεκάθαρο exploit. http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/14058656458
NickTG Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 ωπα ρε συ. δηλαδη αποψεις δεν υπαρχουν σε ενα θεμα? δεν ειναι ευπροσδεκτες και οι αρνητικες και οι θετικες? δηλαδη εσυ θες εδω στο θεμα να εχεις μονο την μια αποψη? ο τυπαρας απο πανω @prospa αναλυσε περιληπτικα πως ηταν και πως εγιναν τα πραγματα. την αληθεια λεει. σκουπιδι ειναι το d3 και καποιοι δεν το ξερουν ή κανουν πως δεν το ξερουν. Στην πάνω πρόταση ζητάμε να υπάρχουν απόψεις. Και στην αμέσως από κάτω βγάζουμε το παιχνίδι σκουπίδι, απλά κάποιοι δεν το ξέρουν ή το αρνούνται, ακυρώνοντας φυσικά κάθε άποψη! Αυτά είναι!
InfernoN Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Αλλαξα game και μιας και δεν εχω τι να το κανω http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/pc/287783-diablo-3-ros-full-geared-wizarddemon-hunter-290-paragon/ οποιος θελει
saflom Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Τελικα στο hardcore κυλησαν πιο σωστα τα πραγματα καθως τα exploits δεν χρησιμοποιηθηκαν απο τους περισσοτερους. Το μονο παραπονο ειναι οτι θα πρεπε το adventure mode να παρεμενε κλειδωμενο μεχρι να βγαλεις το story mode. Επισης ειχε πλακα ,ειδικα με φιλους, ο διαγωνισμος για ladder και achievement αλλα νομιζω πως δεν θα αντικαταστησει τους main μας. Να σημειωσω οτι θα θελα να δωσουν slot για το season διοτι δεν υπαρχει χωρος για αλλα toons. Αυτα σε. Πρωτη επιφανειακη γευση.
gotheron2 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Βοηθεια αγορασα εχθες το Diablo 3 reaper o souls και οταν παω να ακνω Enter Code και βαζω τον αυθεντικο κωδικο που εχει πανω απο το CD μου βγαζει αυτο εδω βοηθεια εχω σκασει πραγματικα..!!! An error has occurred.Your Battle.net account does not have any games that can be upgraded with this game key.Either you have no games that can be upgraded with this key, or you have already upgraded them. Τη μπορει να ειναι..??\ Και οταν μπαινω στο παιχνιδι και παω να διαλεξω τον Cruasader μου λεει Requires Expansion (repair of souls) in order to access this content you must upgrade tothe repair of souls expansion set.
garrett156 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 το απλο diablo 3 το εχεις;το ros δεν ειναι standalone θελει και το κανονικο game για να τρεξει απο οσο ξερω...μπορει να λεω και μαλακιες βεβαια!
gotheron2 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Σιγουρα ειναι ολο το game απλα δεν μπορω να καταλαβω, γιατι δεν μπορω να παρω αυτον τον ηρωα απο την στιγμη που σημερα εκανα install το diablo 3 reaper of souls αφου οταν τρεχω κιολας το παιχνιδι αυτο μου βγαζει ως εικονιδιο..!!
saflom Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Σιγουρα ειναι ολο το game απλα δεν μπορω να καταλαβω, γιατι δεν μπορω να παρω αυτον τον ηρωα απο την στιγμη που σημερα εκανα install το diablo 3 reaper of souls αφου οταν τρεχω κιολας το παιχνιδι αυτο μου βγαζει ως εικονιδιο..!! πόσο το αγόρασες;
Moderators Praetorian Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Τη μπορει να ειναι..??\ Και οταν μπαινω στο παιχνιδι και παω να διαλεξω τον Cruasader μου λεει Requires Expansion (repair of souls) in order to access this content you must upgrade tothe repair of souls expansion set. Εδώ (στο technical support του eu.Battle.Net ο τύπος φαίνεται να ρωτάει ακριβώς το ίδιο: http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/11664746528 Και η απάντηση είναι You can't use the Expansion to the game until you first have the game to expand upon. All you have right now on your Battle.net account is the Starter Edition of Diablo III. You will need to upgrade that to the full version before you can use the expansion key to get the additional content. Δεν ξέρω αν σε βοηθάει αυτό.
gotheron2 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 56.90 ειναι το Reaper of Souls Collector’s Edition...!!!
saflom Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Χρειάζεσαι και αυτό για να πάιξεις http://www.skroutz.gr/s/317701/Diablo-III-PC.html?from=catspan Που είναι το βασικό game. το reaper of souls δεν παίζει απο μόνο του ότι έκδοση και να είναι έιτε απλή είτε collectors
gotheron2 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Χρειάζεσαι και αυτό για να πάιξεις http://www.thaiware.com/upload_misc/review/2012_05/images/199_12051517211947.jpg Σιγουρα οτι και με αυτο θα επαιζα αλλα το αλλο εχει αλλη χαρη..!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις