prospa Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Το d3 μπροστά στο lod 1.10 είναι σκουπίδι. Το Lod είχε: -Μεγαλύτερη ποικιλία στα runs. -Άπειρα builds που ήταν τελείως διαφορετικά το ένα με το άλλο -Το καλύτερο RNG σε drops που έχω δει. -Πολύ καλή οικονομία ακομή ΚΑΙ με τα dupes που είχε κατά καιρούς. -Runes που μπορεί να έπαιζες μισή ζωή και να μη τα έβρισκες. Το D3 έχει: -Όλοι οι melee χαρακτήρες το ίδιο gameplay και όλοι οι ranged/casters επίσης -Itemisation του κώλου. Απλά δε γίνεται ΟΛΟΙ να έχουν emerald στο weapon και να κυνηγουν τα ίδια ακριβώς stats. ΟΛΑ τα weapons το ίδιο ακριβώς DPS. Γελάει ο κόσμος με τον άνθρωπο που αποφάσισε το range απ' το καλύτερο και το χειρότερο dps weapon να είναι 10% το πολύ. -NO TRADING -RIFTS RIFTS RIFTS για τα runs. Α ναι τώρα έχουμε και Greater Rifts που κάποιο άλλο τζιμάνι της blizzard σκέφτηκε μόνο ο Rift Guardian να έχει drops. Fun x10. Το παιχνίδι είναι για κονσόλες και το φωνάζει από παντού. Δηλαδή το όλο challenge και endgame είναι να βρω ένα set που επιτρέπει να χρησιμοποιήσω ένα cheeky build του στυλ "πετάω sentries τρέχω γύρω γύρω και χαίρομαι" ώστε να νιώσω ότι βγάζω 5 tiers παραπάνω από κάποιον άλλο? Και αν ας πούμε το βρω αυτό το set κωλόφαρδα και γρήγορα και το βγάλω το tier 40 μετά τι άλλο έχει? Να κάνω το 70(ΧΧΧ) λίγο μεγαλύτερο? Σόρρυ που δε ζω αυτό το thrilling challenge σε hardcore. 4
saflom Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Το ποστ παει να γινει σαν ποστ του iphone. .. Αν δεν σας αρεσει καντε την... Παιξτε κατι αλλο... Μην σπαμαρετε γκρινια εδω μεσα για το ποσο πεταξατε τα λεφτα σας σε κατι που δεν αξιζει. Αφηστε το θεμα του game σε αυτους που το θελουν και βγαλτε τη χολη σας με πμ. Εδω συζητουν για το game, οχι για να αποδειξουμε ποσο χαλια ειναι αλλα για να το απολαυσουν αυτοι που το εχουν επιλεξει και να ανταλλαξουν γνωμες αυτοι που τους αρεσει. Ξερεις κατι, καποιοι απολαμβανουμε και αλλα πραγματα σε αυτο το game με φιλους και παρεες. Στα παιχνιδια σας τωρα... 1
zeke Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Το ποστ παει να γινει σαν ποστ του iphone. .. Αν δεν σας αρεσει καντε την... Παιξτε κατι αλλο... Μην σπαμαρετε γκρινια εδω μεσα για το ποσο πεταξατε τα λεφτα σας σε κατι που δεν αξιζει. Αφηστε το θεμα του game σε αυτους που το θελουν και βγαλτε τη χολη σας με πμ. Εδω συζητουν για το game, οχι για να αποδειξουμε ποσο χαλια ειναι αλλα για να το απολαυσουν αυτοι που το εχουν επιλεξει και να ανταλλαξουν γνωμες αυτοι που τους αρεσει. Ξερεις κατι, καποιοι απολαμβανουμε και αλλα πραγματα σε αυτο το game με φιλους και παρεες. Στα παιχνιδια σας τωρα... ωπα ρε συ. δηλαδη αποψεις δεν υπαρχουν σε ενα θεμα? δεν ειναι ευπροσδεκτες και οι αρνητικες και οι θετικες? δηλαδη εσυ θες εδω στο θεμα να εχεις μονο την μια αποψη? ο τυπαρας απο πανω @prospa αναλυσε περιληπτικα πως ηταν και πως εγιναν τα πραγματα. την αληθεια λεει. σκουπιδι ειναι το d3 και καποιοι δεν το ξερουν ή κανουν πως δεν το ξερουν. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Ρε παιδιά, 400+ σελίδες από τις 1010 είναι για το πόσο "σκουπίδι" είναι το D3 και λίγες λέω. Όπως είπε και ο φίλος, don't spamm the κουραση.
prospa Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δε μπηκα εδώ μέσα για να spammάρω. Δε νομίζω ότι έχω "ξαναγκρινιάξει" για το game. Απλά έγραψα για το patch που δε με κάλυψε καθόλου. Αυτό με το ότι γράφουμε μόνο θετικά για το game δικός σου κανόνας είναι πάλι? Και τι να γράφουμε? 1000 σελίδες για το Tusker and Theo? Αν δε σου αρέσουν αυτά που γράφω μη τα διαβάζεις ούτως ή άλλως δε τα καταλαβαίνεις. 1
mphxths Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Το d3 μπροστά στο lod 1.10 είναι σκουπίδι. Το Lod είχε: -Μεγαλύτερη ποικιλία στα runs. -Άπειρα builds που ήταν τελείως διαφορετικά το ένα με το άλλο -Το καλύτερο RNG σε drops που έχω δει. -Πολύ καλή οικονομία ακομή ΚΑΙ με τα dupes που είχε κατά καιρούς. -Runes που μπορεί να έπαιζες μισή ζωή και να μη τα έβρισκες. Το D3 έχει: -Όλοι οι melee χαρακτήρες το ίδιο gameplay και όλοι οι ranged/casters επίσης -Itemisation του κώλου. Απλά δε γίνεται ΟΛΟΙ να έχουν emerald στο weapon και να κυνηγουν τα ίδια ακριβώς stats. ΟΛΑ τα weapons το ίδιο ακριβώς DPS. Γελάει ο κόσμος με τον άνθρωπο που αποφάσισε το range απ' το καλύτερο και το χειρότερο dps weapon να είναι 10% το πολύ. -NO TRADING -RIFTS RIFTS RIFTS για τα runs. Α ναι τώρα έχουμε και Greater Rifts που κάποιο άλλο τζιμάνι της blizzard σκέφτηκε μόνο ο Rift Guardian να έχει drops. Fun x10. Το παιχνίδι είναι για κονσόλες και το φωνάζει από παντού. Δηλαδή το όλο challenge και endgame είναι να βρω ένα set που επιτρέπει να χρησιμοποιήσω ένα cheeky build του στυλ "πετάω sentries τρέχω γύρω γύρω και χαίρομαι" ώστε να νιώσω ότι βγάζω 5 tiers παραπάνω από κάποιον άλλο? Και αν ας πούμε το βρω αυτό το set κωλόφαρδα και γρήγορα και το βγάλω το tier 40 μετά τι άλλο έχει? Να κάνω το 70(ΧΧΧ) λίγο μεγαλύτερο? Σόρρυ που δε ζω αυτό το thrilling challenge σε hardcore. Αρχικα να πω οτι δεν θεωρω το d3 υπεργαματο...απλα οτι εχει καποια θετικα και καποια αρνητικα.. Επισης να πω οτι εχω παιξει απειρες ωρες το 1 και το 2 αλλα οχι τοσο πολυ δικτυακα με ladders κλπ.... Παμε σε αυτα που αναφερεις 1."Απειρα builds...." ... Ειναι ενα θεμα αυτο....στο 3 πλεον οπως ειναι γνωστο δεν βαζεις τα attributes οπως θες...τα στατς και τα builds ειναι μετρημενα στα δαχτυλα του ενος χεριου..Απο την αλλη θυμαμαι..στο 1 νομιζω που ειχα παρει εναν ranged χαρακτηρα και τον ειχα κανει caster...επειδη ετσι μου καβλωσε εκεινη την στιγμη..αλλα προφανως δεν τραβηξε πολυ αυτος ο χαρακτηρας... Απο την αλλη στο 3 τα στατς μπαινουν αυτοματοποιημενα με τα υπερ και τα κατα του..και τα builds κατ'εμε αλλαζουν αναλογως τι φορας...εχω μπανισει πολλες φορες το προφιλ αλλων παιχτων να παρω μια ιδεα για το τι builds παιζουν αλλα ο καθενας παιζει κατι διαφορετικο προσαρμοσμενο στο τι μπονους παιρνει απο τα αντικειμενα που εχει.... 2."Runes"... εννοεις εκεινα τα ματζαφλαρια που σου πιανανε ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ INVENTORY?? καλη φαση ηταν...απλα απο ενα σημειο και μετα δεν ειχες χωρο για να βαλεις τα drops Tι δεν μου αρεσει στο D3 Που πρεπει να παιξεις με συγκεκριμενο τροπο/build ενα class για να αποδωσει τα μεγιστα.... π.χ. τον DH με τα sentries , τον wd με swarm/haunt ή με το κεφαλι με το boost στα pets και να κανεις γυρες και να καθαριζουν αλλοι Με ξενιζει το γεγονος οτι δεν σπαμαρεις κατι εσυ..οτι δεν ΒΑΡΑΣ ρε αδελφε Το "no trading" δεν με χαλαει τοσο... τωρα απλα κανεις trade αντικειμενα που επεσαν μεσα στο party..το βελτιστο κατ'εμε. Γιατι αν γινοταν αλλιως θα χαμε φαινομενα οπως στο d2 που μπηκα μια φορα ονλαιν με τον necromancer και μου ριξε ενας τυπας στο τζαμπε ολο το σετ του...τι να σου πω..ενιωσα πολυ αξιος μετα που επαιζα τουμπανειρος.... Απο κει και περα ναι το παιχνιδι ειναι dungeon crawler....θα παιξεις το story μια δυο τρεις..δεκα φορες..το εμαθες..απο κει και περα ψαχνεις αντικειμενα...ετσι καναμε και στο 1 ετσι καναμε και στο 2... Βαλε και λιγο ladder στην υποθεση..ισως καποια βελτιστοποιηση στα αντικειμενα στο μελλον.....δεν νομιζω να παει ασχημα η πορεια του... Π.Σ. : πλεον το drop rate εχει βελτιωθει αρκετα...σε απλο rift run σε tor3 μου τυχε 2-3 φορες να πεσουν 2-3 legs...στα greater rifts δε , το boss ριχνει 3-4 legs τουλαχιστον....μια χαρουλα... 1
jvgrjohn Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 φίλε prospa, Μπορεί να έχεις δίκιο σε ότι λες μπορεί και όχι. Είναι υποκειμενικό το θέμα.Από το Diablo 2 που αναφέρεις έχω ένα απωθημένο. Δεν κατάφερα ποτέ να βρω Windforce παρά τα άπειρα runs και αυτό ήταν για εμένα το Άγιο Δισκοπότηρο και το endgame του.Το Diablo 3+RoS σίγουρα δεν αποτελεί ένα άλμα στο gaming προς τα εμπρός όπως οι προκάτοχοι του, είναι όμως ο μοναδικός κατά τη γνώμη μου άξιος εκπρόσωπος της κατηγορίας παιχνιδιών που λέγεται action rpg. Επίσης τώρα μπήκαν και τα leaderboards οπότε αν θέλεις μπορείς να θεωρήσεις αυτό ως endgame. Να μπει το όνομα σου στο top-ten.Αυτό που μου κάνει τεράστια εντύπωση με την Blizzard είναι ότι στηρίζει όλες τις παραγωγές της και πάνω απ΄ όλα ΑΚΟΥΕΙ και βρίσκει λύσεις στα παράπονα των πελατών της. Το Diablo 3 από τότε που βγήκε μέχρι σήμερα δεν έχει καμία σχέση. Έχουν προστεθεί πολλά νέα στοιχεία και συνέχεια βγαίνουν patch για διορθώσεις όπου απαιτούνται. Οι της Blizzard υπεύθυνοι είναι μάγοι στο να κρατούν το ενδιαφέρον των gamer ζωντανό. Δυο μέρες τώρα έκανα συνεχώς run για να βρίσκω treasure goblins και να καταφέρω να μπω στο περιβόητο vault.Τα κατάφερα δις.Είχε την πλάκα του. Όπως πολλά άτομα αναφέρει παλαιότερα εδώ μέσα, αυτό είναι το Diablo και χαίρομαι πραγματικά που δεν έχει αλλοιώσει τον χαρακτήρα του. Σχετικά με την παραμετροποίηση των παικτών νομίζω ότι η Blizzard σε έχει ήδη ακούσει και γιαυτό πρόσθεσε τα Paragon. Έχεις τη δυνατότητα να τονίσεις διαφορετικές ιδιότητες των χαρακτήρων σου, όπως επίσης έχεις τη δυνατότητα να craftάρεις το δικό σου gear όπως εσύ θέλεις. Κατανοώ τον προβληματισμό σου πάντως. Περίμενες κάτι καινοτόμο από το Diablo όπως όλοι μας άλλωστε. Υπομονή μέχρι το Diablo 4. 1
prospa Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Είχε ήδη κάτι καινοτόμο. Το gameplay του ακόμη και αν είναι ψιλοστάνταρ και πολύ straight forward σε όλα τα class είναι απίστευτο στο Action κομμάτι του. Είναι απλά απίστευτο. Γκρινιάζω γιατί ουσιαστικά δεν έχει RPG κομμάτι. Δε γίνεται ρε συ να έχει τόσες επιλογές σε builds economy crafting itemisation μια τόσο φτηνή παραγωγή όπως το PoE και μια παραγωγή όπως το Diablo να μην έχει ΤΙΠΟΤΑ σε αυτούς τους 4 τομείς (και όχι δε θεωρώ γαμάτο το PoE που χάνει πολύ αντίστοιχα στο action κομμάτι). Δεν είναι θέμα άποψης. Είναι γεγονός. Μια χαρά game είναι απλά και τα λεφτά του αξίζει και fun προσφέρει απλά για μένα είναι ένα offline game στυλ fable και ως εκεί. Τα achievements και τα leaderboards είναι για FPS games όχι για Action RPG
zeke Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 φίλε prospa, Μπορεί να έχεις δίκιο σε ότι λες μπορεί και όχι. Είναι υποκειμενικό το θέμα.Από το Diablo 2 που αναφέρεις έχω ένα απωθημένο. Δεν κατάφερα ποτέ να βρω Windforce παρά τα άπειρα runs και αυτό ήταν για εμένα το Άγιο Δισκοπότηρο και το endgame του.Το Diablo 3+RoS σίγουρα δεν αποτελεί ένα άλμα στο gaming προς τα εμπρός όπως οι προκάτοχοι του, είναι όμως ο μοναδικός κατά τη γνώμη μου άξιος εκπρόσωπος της κατηγορίας παιχνιδιών που λέγεται action rpg. Επίσης τώρα μπήκαν και τα leaderboards οπότε αν θέλεις μπορείς να θεωρήσεις αυτό ως endgame. Να μπει το όνομα σου στο top-ten.Αυτό που μου κάνει τεράστια εντύπωση με την Blizzard είναι ότι στηρίζει όλες τις παραγωγές της και πάνω απ΄ όλα ΑΚΟΥΕΙ και βρίσκει λύσεις στα παράπονα των πελατών της. Το Diablo 3 από τότε που βγήκε μέχρι σήμερα δεν έχει καμία σχέση. Έχουν προστεθεί πολλά νέα στοιχεία και συνέχεια βγαίνουν patch για διορθώσεις όπου απαιτούνται. Οι της Blizzard υπεύθυνοι είναι μάγοι στο να κρατούν το ενδιαφέρον των gamer ζωντανό. Δυο μέρες τώρα έκανα συνεχώς run για να βρίσκω treasure goblins και να καταφέρω να μπω στο περιβόητο vault.Τα κατάφερα δις.Είχε την πλάκα του. Όπως πολλά άτομα αναφέρει παλαιότερα εδώ μέσα, αυτό είναι το Diablo και χαίρομαι πραγματικά που δεν έχει αλλοιώσει τον χαρακτήρα του. Σχετικά με την παραμετροποίηση των παικτών νομίζω ότι η Blizzard σε έχει ήδη ακούσει και γιαυτό πρόσθεσε τα Paragon. Έχεις τη δυνατότητα να τονίσεις διαφορετικές ιδιότητες των χαρακτήρων σου, όπως επίσης έχεις τη δυνατότητα να craftάρεις το δικό σου gear όπως εσύ θέλεις. Κατανοώ τον προβληματισμό σου πάντως. Περίμενες κάτι καινοτόμο από το Diablo όπως όλοι μας άλλωστε. Υπομονή μέχρι το Diablo 4. σεβαστη η αποψη σου αλλα θα διαφωνησω καθετα με οτι εχεις πει. συνοπτικα: leaderboards = bots μοναδικος αξιος εκπροσωπος της κατηγοριας παιχνιδιων arcade hack and slash γιατι αυτό arpg δεν ειναι. αμα ψαχτεις λιγακι θα δεις ποιος ειναι ο αξιος συνεχιστης των προκατοχων του diablo 1 και 2. απο τοτε που εφυγε ο παλιος jay wilson και μπηκε το νεο team RoS, προσπαθουν με νυχια και με δοντια να αντιγραψουν μια ανυπαρκτη εταιρια που εχει φερει τα πανω κατω στα arpg. οπως φενεται ομως ειναι σα να εχεις ατομα που εχουν κανει μια κακογραμμενη διασκευη αλλα παρ'ολα αυτα θεωρουν οτι ειναι μουσικοι... δυστυχως το diablo εχει αλλοιωσει τον χαρακτηρα του. θες να μου πεις δηλαδη οτι ειναι περιπου το ιδιο οπως ηταν παλια? ενα κονσολαδικο arcade no brain ειναι για μεχρι 10 χρονων και πολυ σου λεω. ναι στο diablo 4 ο χαρακτηρας σου θα φοραει jetpack και θα παιζεται με το kinect.
jvgrjohn Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 zeke ...ενώ τα προηγούμενα είχαν μέσα γρίφους και sudoku να λύνουμε για να ακονίζουμε το μυαλό.κλικ κλικ ήταν και ατελείωτο gear farming. Το μοναδικό θέμα που προσωπικά με ξένισε στην αρχή, γιατί τώρα πλέον το συνήθισα και το οικειοποιήθηκα ήταν τα καρτουνίστικα γραφικά του. Θα μου άρεσε περισσότερο τα γραφικά να έχουν την τεχνοτροπία του Grim Dawn.
prospa Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 σεβαστη η αποψη σου αλλα θα διαφωνησω καθετα με οτι εχεις πει. συνοπτικα: leaderboards = bots μοναδικος αξιος εκπροσωπος της κατηγοριας παιχνιδιων arcade hack and slash γιατι αυτό arpg δεν ειναι. αμα ψαχτεις λιγακι θα δεις ποιος ειναι ο αξιος συνεχιστης των προκατοχων του diablo 1 και 2. απο τοτε που εφυγε ο παλιος jay wilson και μπηκε το νεο team RoS, προσπαθουν με νυχια και με δοντια να αντιγραψουν μια ανυπαρκτη εταιρια που εχει φερει τα πανω κατω στα arpg. οπως φενεται ομως ειναι σα να εχεις ατομα που εχουν κανει μια κακογραμμενη διασκευη αλλα παρ'ολα αυτα θεωρουν οτι ειναι μουσικοι... δυστυχως το diablo εχει αλλοιωσει τον χαρακτηρα του. θες να μου πεις δηλαδη οτι ειναι περιπου το ιδιο οπως ηταν παλια? ενα κονσολαδικο arcade no brain ειναι για μεχρι 10 χρονων και πολυ σου λεω. ναι στο diablo 4 ο χαρακτηρας σου θα φοραει jetpack και θα παιζεται με το kinect. Συμφωνώ με αυτά που λες αλλά και το PoE που αναφέρεις δεν είναι πανάκεια. Φανταστικό economy/customisation στοιχείο αλλά το action κομμάτι του απλά δε συγκρίνεται. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι τα melee builds εκεί είναι απαγορευτικά λόγω desync εμένα με απωθεί. Το παράπονό μου είναι ότι οκ το PoE λόγω μεγέθους εταιρίας δε μπορούσε να έχει το gameplay του Diablo. Το Diablo γιατί ρε γαμώτο δε μπορούσε να έχει τα στοιχεία του PoE? Απλές και λογικές ιδέες είναι. Δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο και θα είχε αφήσει απλά εποχή.
saflom Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Σοβαρα τωρα γραψτε σε πμ. Η φτιαξε θεμα για action rpg. Τα χιλιοειπομενα κλασσικα παλι με το path of exile και το diablo2. Εχει γινει το θεμα μην πω τι εχει βγει pacth μπηκαν τα season και θα διαβαζουμε πααααααλι και ξανα τα ιδια,. Βαλτε spoiler στην τελικη να βοηθησετε αυτους που αδιαφορουν για τα οφ τοπικ σας και θελουν να διαβαζουν μονο για το diablo. 20 θεματα κλαψα και αλλα τοσα καποιοι να προσπαθουν να εξηγησουν σε τοιχο τα ανεξηγητα....
zeke Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Συμφωνώ με αυτά που λες αλλά και το PoE που αναφέρεις δεν είναι πανάκεια. Φανταστικό economy/customisation στοιχείο αλλά το action κομμάτι του απλά δε συγκρίνεται. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι τα melee builds εκεί είναι απαγορευτικά λόγω desync εμένα με απωθεί. Το παράπονό μου είναι ότι οκ το PoE λόγω μεγέθους εταιρίας δε μπορούσε να έχει το gameplay του Diablo. Το Diablo γιατί ρε γαμώτο δε μπορούσε να έχει τα στοιχεία του PoE? Απλές και λογικές ιδέες είναι. Δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο και θα είχε αφήσει απλά εποχή. δεν ειναι τοσο απαγορευτικο οσο νομιζεις. τεσπα. δεν εχει νοημα να το λεμε εδω. δικαιο το παραπονο σου.,αλλα οταν εχεις ατομα που δεν ξερουν την τυφλα τους και που παν τα 4 απο classic arpg αυτο το αποτελεσμα θα εχεις. επισης δεν τους ενδιαφερει να ειναι competitive ουτε hardcore. σκοπευουν σε μεγαλο κοινο και το μεγαλο κοινο ειναι casuals. γι'αυτο και το poe, dota και mtg ειναι απο τα πιο δυσκολα games για να μαθεις. Εχουν το δικο τους hc κοινο ok saflom
GaGaS_Thess Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 πωπω νομιζα ότι ειμουν στο τοπικ windows 7 vs windows 8 ή iPhone vs Samsung galaxy......
Προτεινόμενες αναρτήσεις