Bigi444444 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Και λέω εγώ σαν Έλληνας αφού κρατάει καθα μήνα το πόσο το wow και όχι μονομιας και τους 12. Βάζω 12 μηνο και μόλις βγει το d3 ακυρωνω την πιστωτική μου. Τι γίνεται ; ΒΑΝ από το account? Καν' το και πες μας τι έγινε, να μας φύγει η περιέργεια...
LuNaTiC Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Είσαι σίγουρος ότι θα σου κρατήσουν ένα μήνα και όχι όλο το ποσό? Το λέει κάπου αυτό ?
SPANK Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Αν βάλεις για 1 μήνα τοσο σου κρατάει οχι για ολο τον χρόνο, και το λέω αυτο γιατι χτες τέλειωσε η κάρτα μου και έβαλα το 12μηνο και σήμερα μου πήρε 1 μήνα απο μόνο του δηλαδή 13 euro. Και ναι αν διαβάσετε το λέει ξεκάθαρα ανάλογα το plan που θα επιλέξεις τοσο θα σου κρατάει τον μήνα 2μηνο κτλπ
LuNaTiC Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 To D3 κτλ όμως μήπως ΔΕΝ στο στείλουν άμα κάνεις διακοπή?
remalis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Έτσι κ αλλιώς δε στο στέλνουν, ψηφιακό copy παίρνεις. Οπότε αν κάποια στιγμή ακυρώσεις τη συνδρομή (και προφανώς όχι μόνο λαμογιάς, υπάρχουν κ άλλοι λόγοι όπως πχ ότι σιχάθηκες το WoW ή ότι δεν έχεις λεφτά) υποθέτω απλά θα σου αναστέλουν το License για το diablo μέχρι, αν θες, να το αγοράσεις κανονικά. Προφανώς μπορείς να διακόψεις τη συνδρομή κ πριν το 12-μηνο και προφανώς δεν σου χρεώνει η τράπεζα όλο το ποσό. Δεν παίρνεις δάνειο το οποίο εξοφλείς σε 12 δόσεις, απλά δεύσμευση παραμονής στην υπηρεσία. Καμιά ημερομηνία θα ανακοινώσουνε? Άντε Νοέμβρης μπαίνει και αυτό το 24/01 μου φαίνεται ότι πάει κ για άλλη αναβολή.
SPANK Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Αν διακόψεις προφανώς και δεν θα δικαιούσαι την συγκεκριμένη προσφορά για το diablo 3 τώρα αν την διακόψεις αφου βγεί το παιχνίδι δεν ξέρω , αλλα το πιο λογικό θα ειναι μεσω battlenet να μην σου επιτρέπει με κάποιο τρόπο να παίξεις το diablo 3.
remalis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Ε ναι εννοείται μαν, αν τη διακόψεις πριν βγει το diablo δε θα το πάρεις. (για τόσο μλκες τους έχουμε? ) Τώρα και μετά να το διακόψεις εγώ νομίζω απλά θα γίνεται frozen το account σου στο battle.net μέχρι να το πάρεις κανονικά.
SomnusRX Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Η πολυ απλα δεν θα μπορεις να την διακοψεις για 12 μηνες..και τελειωσε το θεμα.
BlackScorpionX Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 μα όταν πληρώνεις 12μηνη συνδρομή, δε χρεώνεται εκείνη την ώρα η κάρτα σου; όλο το ποσό, μπαμ και κάτω;
SPANK Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Να την διακόψεις δεν θα μπορείς αλλα αν δεν έχει χρήματα μεσα να τραβήξει απλα θα γίνεται frozen και το wow και το diablo 3 που ειναι μεσω battlenet μεχρι να ξανα βάλεις μεσα για να παρει.
Bspus Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 μα όταν πληρώνεις 12μηνη συνδρομή, δε χρεώνεται εκείνη την ώρα η κάρτα σου; όλο το ποσό, μπαμ και κάτω; Δεν υπαρχει 12μηνη συνδρομη. Μεχρι 6μηνη παει. Και οπως εγραψα σε προηγουμενο ποστ, το συνολικο κοστος 2 6μηνων ειναι 24 ευρω χαμηλοτερο απο 12 συνεχομενες μηνιαιες. Αρα ουσιαστικα σου λενε "δεσμευσου 1 χρονο WoW και σου δινουμε το diablo μισοτιμης χωρις συσκευασια". Βεβαια αν το διατυπωνανε ετσι δεν θα τσιμπουσε κανεις. Εκτος απο καποιες ειδικες περιπτωσεις οπως το να παιζεις με το d3 καποιου καμενου φιλου-αδελφου που δεν παιζει να ξεκολλησει απο το WoW δεν το βλεπω να αξιζει
Greygore Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 --Εκτος απο καποιες ειδικες περιπτωσεις οπως το να παιζεις με το d3 καποιου καμενου φιλου-αδελφου που δεν παιζει να ξεκολλησει απο το WoW-- Υπάρχει η δυνατότητα να είσαι online ταυτόχρονα σε 2 παιχνίδια που είναι δεσμευμένα στο ίδιο Battle.net account; Αν όχι, μάλλον ούτε σε αυτές τις περιπτώσεις βολεύει
Greygore Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Σε Sc2 και WoW μαζί ναι ... γίνεται Thanks for the info
doutsos13 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 i still don't understand why the f..ck didgn't get a beta invite.. είχα κάνει sign up Πόσο καιρό πριν .. λολ
Προτεινόμενες αναρτήσεις