Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και λέω εγώ σαν Έλληνας αφού κρατάει καθα μήνα το πόσο το wow και όχι μονομιας και τους 12.

Βάζω 12 μηνο και μόλις βγει το d3 ακυρωνω την πιστωτική μου. Τι γίνεται ; ΒΑΝ από το account?

Καν' το και πες μας τι έγινε, να μας φύγει η περιέργεια...

Δημοσ.

Αν βάλεις για 1 μήνα τοσο σου κρατάει οχι για ολο τον χρόνο, και το λέω αυτο γιατι χτες τέλειωσε η κάρτα μου και έβαλα το 12μηνο και σήμερα μου πήρε 1 μήνα απο μόνο του δηλαδή 13 euro.

Και ναι αν διαβάσετε το λέει ξεκάθαρα ανάλογα το plan που θα επιλέξεις τοσο θα σου κρατάει τον μήνα 2μηνο κτλπ

Δημοσ.

Έτσι κ αλλιώς δε στο στέλνουν, ψηφιακό copy παίρνεις. Οπότε αν κάποια στιγμή ακυρώσεις τη συνδρομή (και προφανώς όχι μόνο λαμογιάς, υπάρχουν κ άλλοι λόγοι όπως πχ ότι σιχάθηκες το WoW ή ότι δεν έχεις λεφτά) υποθέτω απλά θα σου αναστέλουν το License για το diablo μέχρι, αν θες, να το αγοράσεις κανονικά.

Προφανώς μπορείς να διακόψεις τη συνδρομή κ πριν το 12-μηνο και προφανώς δεν σου χρεώνει η τράπεζα όλο το ποσό. Δεν παίρνεις δάνειο το οποίο εξοφλείς σε 12 δόσεις, απλά δεύσμευση παραμονής στην υπηρεσία.

Καμιά ημερομηνία θα ανακοινώσουνε? Άντε Νοέμβρης μπαίνει και αυτό το 24/01 μου φαίνεται ότι πάει κ για άλλη αναβολή. :-(

Δημοσ.

Αν διακόψεις προφανώς και δεν θα δικαιούσαι την συγκεκριμένη προσφορά για το diablo 3 τώρα αν την διακόψεις αφου βγεί το παιχνίδι δεν ξέρω , αλλα το πιο λογικό θα ειναι μεσω battlenet να μην σου επιτρέπει με κάποιο τρόπο να παίξεις το diablo 3.

Δημοσ.

Ε ναι εννοείται μαν, αν τη διακόψεις πριν βγει το diablo δε θα το πάρεις. (για τόσο μλκες τους έχουμε? :-D )

Τώρα και μετά να το διακόψεις εγώ νομίζω απλά θα γίνεται frozen το account σου στο battle.net μέχρι να το πάρεις κανονικά.

Δημοσ.

Να την διακόψεις δεν θα μπορείς αλλα αν δεν έχει χρήματα μεσα να τραβήξει απλα θα γίνεται frozen και το wow και το diablo 3 που ειναι μεσω battlenet μεχρι να ξανα βάλεις μεσα για να παρει.

Δημοσ.

μα όταν πληρώνεις 12μηνη συνδρομή, δε χρεώνεται εκείνη την ώρα η κάρτα σου; όλο το ποσό, μπαμ και κάτω;

Δεν υπαρχει 12μηνη συνδρομη. Μεχρι 6μηνη παει. Και οπως εγραψα σε προηγουμενο ποστ, το συνολικο κοστος 2 6μηνων ειναι 24 ευρω χαμηλοτερο απο 12 συνεχομενες μηνιαιες.

Αρα ουσιαστικα σου λενε "δεσμευσου 1 χρονο WoW και σου δινουμε το diablo μισοτιμης χωρις συσκευασια". Βεβαια αν το διατυπωνανε ετσι δεν θα τσιμπουσε κανεις.

Εκτος απο καποιες ειδικες περιπτωσεις οπως το να παιζεις με το d3 καποιου καμενου φιλου-αδελφου που δεν παιζει να ξεκολλησει απο το WoW δεν το βλεπω να αξιζει

Δημοσ.

--Εκτος απο καποιες ειδικες περιπτωσεις οπως το να παιζεις με το d3 καποιου καμενου φιλου-αδελφου που δεν παιζει να ξεκολλησει απο το WoW--

Υπάρχει η δυνατότητα να είσαι online ταυτόχρονα σε 2 παιχνίδια που είναι δεσμευμένα στο ίδιο Battle.net account; Αν όχι, μάλλον ούτε σε αυτές τις περιπτώσεις βολεύει devil.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...