Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελείως απογοητευμένος απ' το patch. Ωραία τα features αλλά το gameplay παραμένει χωρίς endgame. 

Δηλαδή ποιος ακριβώς ο λόγος, αν έχεις έναν ή πολλούς char που βγάζουν t1, να grindάρεις για να φτάσεις t6? Αφού τα ίδια ακριβώς drops υπάρχουν σε όλα τα tiers με διαφορετικό chance.

Είναι τόσο δύσκολο να σκεφτούν να βάλουν άλλα drops σε κάθε tier ώστε να έχει νόημα? 

πχ.

Φτάνεις μέσω normal 3m toughness και 500k dmg με items που πέφτουν από normal εώς master και πλέον μπορείς να βγάλεις t1.

Στο t1 πέφτουν items που τα διπλασιάζεις ας πούμε αυτά και μετά βγάζεις t2 και ούτω καθεξής.

Θα εξαπλασίαζε το life του game αφού θα έπρεπε να ντυθείς 6 φορές.

Δημοσ.

Τελείως απογοητευμένος απ' το patch. Ωραία τα features αλλά το gameplay παραμένει χωρίς endgame. 

Δηλαδή ποιος ακριβώς ο λόγος, αν έχεις έναν ή πολλούς char που βγάζουν t1, να grindάρεις για να φτάσεις t6? Αφού τα ίδια ακριβώς drops υπάρχουν σε όλα τα tiers με διαφορετικό chance.

Είναι τόσο δύσκολο να σκεφτούν να βάλουν άλλα drops σε κάθε tier ώστε να έχει νόημα? 

πχ.

Φτάνεις μέσω normal 3m toughness και 500k dmg με items που πέφτουν από normal εώς master και πλέον μπορείς να βγάλεις t1.

Στο t1 πέφτουν items που τα διπλασιάζεις ας πούμε αυτά και μετά βγάζεις t2 και ούτω καθεξής.

Θα εξαπλασίαζε το life του game αφού θα έπρεπε να ντυθείς 6 φορές.

Τα greater rifts δεν είναι endgame δηλαδή? Τώρα πλέον υπάρχει ένα μέτρο σύγκρισης για τους χαρακτήρες και ένα είδος ανταγωνισμού (κάτι σαν PVP). Αυτό που έλειπε από το παιχνίδι έως τώρα κατά τη γνώμη μου.

Αυτό σε συνδυασμό με τα Seasons για όσους θέλουν φρέσκα πράγματα κάθε λίγους μήνες , το κάνει το πιο σημαντικό patch που έχει βγει έως τώρα για το παιχνίδι.

Αααχχχ...να το ξαναπώ μήπως δεν το είδες :-D

Hard Resets (από το μηδέν χωρίς gear) δεν θα υπαρξουν ποτε στο παιδικο d3! έαν εννοείς reset/ladder τα paragon...αυτό είναι κοροιδία απλά.

expansion τώρα και επόμενο σε κάνα 2 χρόνια πάλι. την ξέρουμε την συνταγή τους

Που είσαι δικέ μου? Για πες τώρα...

Δημοσ.

Τα greater rifts δεν είναι endgame δηλαδή? Τώρα πλέον υπάρχει ένα μέτρο σύγκρισης για τους χαρακτήρες και ένα είδος ανταγωνισμού (κάτι σαν PVP). Αυτό που έλειπε από το παιχνίδι έως τώρα κατά τη γνώμη μου.

Αυτό σε συνδυασμό με τα Seasons για όσους θέλουν φρέσκα πράγματα κάθε λίγους μήνες , το κάνει το πιο σημαντικό patch που έχει βγει έως τώρα για το παιχνίδι.

Έχει καλύτερα drops στο grift 35 από το grift 20? Ρίχνει κάτι που δε μπορώ να το βρω στο 20? Τόσο αυτό όσο και το ladder είναι απλά για e-penis και δε προσφέρουν κάτι στο gameplay.

Δηλαδή θα σε χαλούσε εσένα στο grift 20 να έχει ΑΛΛΑ items απ'το grift 15? 

Η όλη φάση μου μοιάζει ακόμη χειρότερη απ'το paragon lvl που έστω εκείνο είχε ένα μικρό κέρδος. Αυτό δεν έχει τίποτα.

Δημοσ.

Έχει καλύτερα drops στο grift 35 από το grift 20? Ρίχνει κάτι που δε μπορώ να το βρω στο 20? Τόσο αυτό όσο και το ladder είναι απλά για e-penis και δε προσφέρουν κάτι στο gameplay.

Η όλη φάση μου μοιάζει ακόμη χειρότερη απ'το paragon lvl που έστω εκείνο είχε ένα μικρό κέρδος. Αυτό δεν έχει τίποτα.

παίξε hardcore και θα δούμε πόσο εύκολα είναι όλα αυτά.... Είναι κουραστική η γκρίνια του softcore ..ακους εκεί e-penis...lol

Δημοσ.

Άποψή σου όμως. Για μένα το endgame είναι να δω μέχρι που μπορώ να φτάσω το χαρακτήρα μου και το συγκρίνω με φίλους , clan mates αλλά και όλο το realm. Χωρίς μέτρο σύγκρισης δεν έχει και πολύ νόημα για μένα.

Δημοσ.

Ναι βέβαια...αν είσαι 35+ εμπιστεύεσαι ακόμα την μαμά blizzard...μόνο που πάνω από 10 χρόνια έχουν πάρει δρόμο οι north αν θυμάσαι και πλεον δεν λεγεται μαμά...λεγονται νταβά! (...activi$ion αν σου λέει κάτι )

αλλά μου φενεται αδιανόητο εσύ ο "γέροντας" να έχεις παίξει από το πρώτο diablo , το δεύτερο και να συνεχίζεις να παίζεις και το τρίτο! δηλαδή και σκατά να σου σερβίρουν , αν γράφει πάνω "ποιότητα" εσύ θα τα φας ε;

απορία το έχω...

ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΣ?! ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΝΟΡΘ?! Μεγάλε δεν τ ήξερα...

Καλά πάει η μπλίζζαρντ, πήρε την κάτω βόλτα...  έγινε και ακτιβι$ιον μπλι$$αρντ... ξεπουλήθηκαν για τα φράγκα, τα παλιοτόμαρα...

και έλεγα και εγώ τί είχε αλλάξει τόσα χρόνια... α να ρε συ είχαν φύγει οι νόρθ. λογικό είναι, αφού έφυγαν οι νορθ να καταρρεύσει η εταιρεία.

Πάω να διαγράψω ο,τι παιχνίδι έχω από την παλιο μπλίζζαρντ. ούτως ή άλλως σκατά είναι όλα.

Σε ευχαριστώ αδερφέ μου που μου άνοιξες τα μάτια. Αλήθεια.

Δημοσ.

Που είσαι δικέ μου? Για πες τώρα...

greater rifts = end game. μαλιστα. και ειναι και μετρο συγκρισης κατι σαν το pvp. οκ. ότι πεις εσυ.

σαν τι θες να σου πω δηλαδη? το οτι αντεγραψαν τα "seasons" για να ξεκινας απο το μηδεν ωστε να κανεις greater rifts. ουαου.

παραμενει κονσολαδικο και παιδικο

παίξε hardcore και θα δούμε πόσο εύκολα είναι όλα αυτά.... Είναι κουραστική η γκρίνια του softcore ..ακους εκεί e-penis...lol

καλα εσυ αν παιζεις το d3 σε hardcore εισαι για κλαμματα.

Δημοσ.

Zeke , γιατί δε πας παιδί μου μια βόλτα απ΄το thread του παιχνίδιου σου να τα πείτε εκεί, να το αναστήσεις κιόλας. Ολόκληρο Expansion βγήκε και μηδέν κίνηση...

Δημοσ.

ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΣ?! ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΝΟΡΘ?! Μεγάλε δεν τ ήξερα...

Καλά πάει η μπλίζζαρντ, πήρε την κάτω βόλτα...  έγινε και ακτιβι$ιον μπλι$$αρντ... ξεπουλήθηκαν για τα φράγκα, τα παλιοτόμαρα...

και έλεγα και εγώ τί είχε αλλάξει τόσα χρόνια... α να ρε συ είχαν φύγει οι νόρθ. λογικό είναι, αφού έφυγαν οι νορθ να καταρρεύσει η εταιρεία.

Πάω να διαγράψω ο,τι παιχνίδι έχω από την παλιο μπλίζζαρντ. ούτως ή άλλως σκατά είναι όλα.

Σε ευχαριστώ αδερφέ μου που μου άνοιξες τα μάτια. Αλήθεια.

καμια πιο σοβαρη απαντηση δεν ειχες? κριμα

Zeke , γιατί δε πας παιδί μου μια βόλτα απ΄το thread του παιχνίδιου σου να τα πείτε εκεί, να το αναστήσεις κιόλας. Ολόκληρο Expansion βγήκε και μηδέν κίνηση...

lol γιατι σου χαλασα την ησυχια?

Δημοσ.

καλα εσυ αν παιζεις το d3 σε hardcore εισαι για κλαμματα.

Δεν έχουμε drama queen όμως... Επίσης μάλλον είσαι ο μόνος που χει αυτή την άποψη για το hardcore. Απλά βρες άλλο game...

Δημοσ.

Ξέρει κανείς με σιγουριά τι ώρα ανοίγει αύριο season?

Ερώτηση....

Να πάρω D3 να λιώσω και μετά να πάω στο expansion..... η από την αρχή και τα δύο;

και τα δυο. Δεν έχει ουσία αλλιώς

• Like 1
Δημοσ.

καμια πιο σοβαρη απαντηση δεν ειχες? κριμα

Κάτσε διάβασε τα (σοβαρά) post μου στα blizzard games αν θες κάτι πιο σοβαρό, γιατί δεν πρόκειται να κάτσω να απαντήσω με επιχειρήματα, αναλύσεις, σκέψεις και προβληματισμούς σε troll-post όπως το δικό σου, θα πάει τζάμπα :P

Χαμηλού επιπέδου post παίρνουν και χαμηλού επιπέδου απαντήσεις.

Αν θες να συζητήσεις σοβαρά και να κάνεις μια καλόπιστη κριτική σε ορισμένα πράγματα, φέρε στο "τραπέζι" επιχειρήματα, νούμερα, κλπ για να αιτιολογήσεις τις σκέψεις σου. Γενικεύσεις, αφορισμοί και troll-ιές, δεν μπορούν να ληφθούν σοβαρά υπόψην.

Δημοσ.

Κάτσε διάβασε τα (σοβαρά) post μου στα blizzard games αν θες κάτι πιο σοβαρό, γιατί δεν πρόκειται να κάτσω να απαντήσω με επιχειρήματα, αναλύσεις, σκέψεις και προβληματισμούς σε troll-post όπως το δικό σου, θα πάει τζάμπα :P

Χαμηλού επιπέδου post παίρνουν και χαμηλού επιπέδου απαντήσεις.

Αν θες να συζητήσεις σοβαρά και να κάνεις μια καλόπιστη κριτική σε ορισμένα πράγματα, φέρε στο "τραπέζι" επιχειρήματα, νούμερα, κλπ για να αιτιολογήσεις τις σκέψεις σου. Γενικεύσεις, αφορισμοί και troll-ιές, δεν μπορούν να ληφθούν σοβαρά υπόψην.

σε καμια περιπτωση δεν σε τρολλαρα.

θα σου απαντησω με επιχειρηματα εφοσον μου πεις πρωτα αν επαιξες ladders στο d2classic με το 1.10.

ladder pos , lvl , sets ,  builds κτλ

αν οχι τοτε δεν εχει κανενα νοημα να συνεχισουμε την κουβεντα η αλλιως για σενα τρολλια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...