mitsos326 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 αν και απο βαρβαρους δεν εχω ιδεα....φαινεται τουμπανος ασχετο-σχετικο: εγω κανω μια μικρη π0υστια που με εχει βοηθησει απιστευτα!!!! μαζευω καμια 400 bloodshards κανω quit και ξαναμπαινω για να σωσει αυτο το σημειο.. πάω και αγοραζω απο την Κανταλα,αν τυχον δεν μου βγαλει legendary κάνω force quit μην προλαβαινωντας να κανει autosave(το παιζω σε ps3) το ξαναρχιζω και ξαναφορτωνει το σημειο που ειχα τους 400 κρυσταλους να ξερετε καθε φορα που αγοραζετε απο την Kανταλα εχετε 1,5% για legendary,το ιδιο πιανει και στην mystic αλλα και στα hoaradric caches,μπορειτε να κάνετε force quit στο pc; Το ξερω οτι μερικοι μπορει να κραξετε αλλα εχω φτασει πλέον σε σημειο να ειμαι μαγος paragon 80 και να μπορω να παιξω σε Τ3
saflom Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 αν και απο βαρβαρους δεν εχω ιδεα....φαινεται τουμπανος ασχετο-σχετικο: εγω κανω μια μικρη π0υστια που με εχει βοηθησει απιστευτα!!!! μαζευω καμια 400 bloodshards κανω quit και ξαναμπαινω για να σωσει αυτο το σημειο.. πάω και αγοραζω απο την Κανταλα,αν τυχον δεν μου βγαλει legendary κάνω force quit μην προλαβαινωντας να κανει autosave(το παιζω σε ps3) το ξαναρχιζω και ξαναφορτωνει το σημειο που ειχα τους 400 κρυσταλους να ξερετε καθε φορα που αγοραζετε απο την Kανταλα εχετε 1,5% για legendary,το ιδιο πιανει και στην mystic αλλα και στα hoaradric caches,μπορειτε να κάνετε force quit στο pc; Το ξερω οτι μερικοι μπορει να κραξετε αλλα εχω φτασει πλέον σε σημειο να ειμαι μαγος paragon 80 και να μπορω να παιξω σε Τ3 Μάλιστα....
*nenya* Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Έπαιξα λιγάκι να πάρω μια μικρή πρώτη δόση. Οι αλλαγές του νέου patch σε συνδυασμό με τις αλλαγές που είχε φέρει το expansion είναι σούπερ. Ο χρόνος που θα αφιερώσω στο εξής σίγουρα θα αυξηθεί και με το παραπάνω. Και πέφτουν πολλά ωραία καλούδια μμμ! Δεν έχω παραπονο! Sent from a galaxy far faaar away.
GaGaS_Thess Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Για δες που θα με ψησουν να γυρισω....με hots + wod beta δρν υπαρχει χρονος καρδια μου τι νεο που αξιζει εφερε το 2.1 ?
*nenya* Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Greater Rifts, Rift of Trials, αυξημένο spirit για την Monk μου και άλλες βελτιώσεις στα skills της (φαντάζομαι αυτό θα το έκαναν σε όλα τα classes). Seasonal characters δεν έχω δοκιμάσει ακόμα να δω τί φάση. Γενικά διάβασε τα patch notes να δεις αν σου φαίνεται ότι αξίζει να παίξεις. Μόνο τα leaderboards μου φαίνονται ψιλοανουσια...only to boost the ego of some players maybe Sent from a galaxy far faaar away.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Seasons αρχίζουν απο αύριο νομίζω αλλά ποιος ασχολείται τώρα. Τούμπανο το patch πάντως.
lalanis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Έχουν την πλακίτσα τους τα greater rifts πάντως... Από ένα σημείο και μετά βέβαια χρειάζεται η τεχνική "αμολάω το damage και τρέχω", οπότε επωφελούνται τα αντίστοιχα classes. Πάντως πιστεύω θα το ισορροπήσουν αυτό σιγά σιγά. Ωραία και τα leg gems, πρέπει να τα ανεβάσεις πολύ lvl όμως για να αξίζει να αντικαταστήσεις πχ crit. 6%...
Metaksas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 μετα απο μηνες αποχης μπαινω σιγα σιγα παλι στο πνευμα, απο builds wd δεν ειδα αλλαγες στους υπολοιπους ενω εγιναν πολλες αλλαγες στα skills... ισως ειναι νωρις ακομα.... θα παιξει κανεις seasons? η θα περασουν στο ντουκου?
KilliK Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 παιζει καμια καλη προσφορα για το Reaper of Souls expansion? ψηνομαι να το παρω, με αυτα που διαβαζω. 1
zeke Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Εγώ για το αστείο το έβαλα, όχι σοβαρά! Εννοείται ότι εμπιστευόμαστε Μαμά Blizzard, που μας μεγάλωσε και μας έκανε από παιδιά έφηβους και τώρα κάποιοι οικογενειάρχες, και ας μας ξενερώνει που και που... Εγώ πάντως γέλασα με το βίντεο και με άλλα που έχει ανεβάσει αυτός! Καλές δουλειές! Πες τα.... Ο μο ηλικίας της clan είναι 35+...Ούστ γερόντια! Κανονίστε να μπείτε από μεθαύριο με το patch... Πείτε και στους άλλους φίλους σας από το ΚΑΠΗ... Ναι βέβαια...αν είσαι 35+ εμπιστεύεσαι ακόμα την μαμά blizzard...μόνο που πάνω από 10 χρόνια έχουν πάρει δρόμο οι north αν θυμάσαι και πλεον δεν λεγεται μαμά...λεγονται νταβά! (...activi$ion αν σου λέει κάτι ) αλλά μου φενεται αδιανόητο εσύ ο "γέροντας" να έχεις παίξει από το πρώτο diablo , το δεύτερο και να συνεχίζεις να παίζεις και το τρίτο! δηλαδή και σκατά να σου σερβίρουν , αν γράφει πάνω "ποιότητα" εσύ θα τα φας ε; απορία το έχω...
KilliK Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 αλλά μου φενεται αδιανόητο εσύ ο "γέροντας" να έχεις παίξει από το πρώτο diablo , το δεύτερο και να συνεχίζεις να παίζεις και το τρίτο! δηλαδή και σκατά να σου σερβίρουν , αν γράφει πάνω "ποιότητα" εσύ θα τα φας ε; exaggerating much?
saflom Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Greater Rifts, Rift of Trials, αυξημένο spirit για την Monk μου και άλλες βελτιώσεις στα skills της (φαντάζομαι αυτό θα το έκαναν σε όλα τα classes). Seasonal characters δεν έχω δοκιμάσει ακόμα να δω τί φάση. Γενικά διάβασε τα patch notes να δεις αν σου φαίνεται ότι αξίζει να παίξεις. Μόνο τα leaderboards μου φαίνονται ψιλοανουσια...only to boost the ego of some players maybe Sent from a galaxy far faaar away. Καλά μην το λες,κάποιοι μόνο γι αυτό θα παίξουμε.... και δεν μιλώ φυσικά για softcore.... Ναι βέβαια...αν είσαι 35+ εμπιστεύεσαι ακόμα την μαμά blizzard...μόνο που πάνω από 10 χρόνια έχουν πάρει δρόμο οι north αν θυμάσαι και πλεον δεν λεγεται μαμά...λεγονται νταβά! (...activi$ion αν σου λέει κάτι ) αλλά μου φενεται αδιανόητο εσύ ο "γέροντας" να έχεις παίξει από το πρώτο diablo , το δεύτερο και να συνεχίζεις να παίζεις και το τρίτο! δηλαδή και σκατά να σου σερβίρουν , αν γράφει πάνω "ποιότητα" εσύ θα τα φας ε; απορία το έχω... Οι απόψεις είναι σαν τις ....... όλοι έχουν απο μία.... ο καθένας επιλέγει τι θα παίξει. Τώρα πόσο "σκατά" είναι σε σχέση με τα παλαιότερα το κρίνει ο καθένας. παιζει καμια καλη προσφορα για το Reaper of Souls expansion? ψηνομαι να το παρω, με αυτα που διαβαζω. με το Patch ανέβηκε πάλι στα 23€. Το χα πετύχει κάπου στα 18-19 πριν μια βδομάδα 1
Metaksas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) συγνωμη αυτο ισχυει? http://eu.battle.net/d3/en/item/leorics-crown, δηλαδη οσοι παιζουν jades θα τριβουν τα ματακια τους!! PS το θεμα ειναι fast damage, i double damage με το quetz... Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2014 από Metaksas
greeneye Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 παιζει καμια καλη προσφορα για το Reaper of Souls expansion? ψηνομαι να το παρω, με αυτα που διαβαζω. 20-22 ευρω παιζει κλειδι απο allkeyshop 22,68 to ποιο φτηνο http://www.allkeyshop.com/blog/buy-diablo-3-reaper-of-souls-cd-key-compare-prices/
saflom Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Και κει που παίζεις ωραία και καλά και έχεις σηκώσει το ωραίο leg μέσα στο rift..... μπαμ και κάνει restart το pc.... Γυρνάς πίσω και βλέπεις "θα σε θυμόμαστε για πάντα" χαχαχα κλάιω. :lol: και τον έιχα και φορτωμένο με set και δεν πρόλαβα να τα βάλω στο σεντούκι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις