Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πηγε 10-15 ευρω η ακομα? :X

μπά.. μεταχείρο μόνο.

εγώ περιμένω να ξαναπέσει στο 20άρικο απο σκρουτζομάγαζο να το αγοράσω.

Δημοσ.

όπου νάνε θα σκάσει και το 2.1 και μετά πάλι φουλ στην λίστα.

Δημοσ.

https://www.youtube.com/watch?v=W6pDBXFPa_8#t=202

για όποιον δεν το έχει δει....

υπερβολικό αν και η αληθεια είναι ότι η Blizzard έχει πάψει πια να είναι αυτό που κάποτε ήταν. Παρολαυτα είναι από τις εταιρίες που εμπιστεύομαι περισσοτερο σε σχεση με EA πχ

Δημοσ.

υπερβολικό αν και η αληθεια είναι ότι η Blizzard έχει πάψει πια να είναι αυτό που κάποτε ήταν. Παρολαυτα είναι από τις εταιρίες που εμπιστεύομαι περισσοτερο σε σχεση με EA πχ

Εγώ για το αστείο το έβαλα, όχι σοβαρά! Εννοείται ότι εμπιστευόμαστε Μαμά Blizzard, που μας μεγάλωσε και μας έκανε από παιδιά έφηβους και τώρα κάποιοι οικογενειάρχες, και ας μας ξενερώνει που και που... :P

Εγώ πάντως γέλασα με το βίντεο και με άλλα που έχει ανεβάσει αυτός! Καλές δουλειές!

Δημοσ.

Εγώ για το αστείο το έβαλα, όχι σοβαρά! Εννοείται ότι εμπιστευόμαστε Μαμά Blizzard, που μας μεγάλωσε και μας έκανε από παιδιά έφηβους και τώρα κάποιοι οικογενειάρχες, και ας μας ξενερώνει που και που... :P

Εγώ πάντως γέλασα με το βίντεο και με άλλα που έχει ανεβάσει αυτός! Καλές δουλειές!

Πες τα....

Ο μο ηλικίας της clan είναι 35+...Ούστ γερόντια!

Κανονίστε να μπείτε από μεθαύριο με το patch... Πείτε και στους άλλους φίλους σας από το ΚΑΠΗ...

• Like 2
Δημοσ.

Πες τα....

Ο μο ηλικίας της clan είναι 35+...Ούστ γερόντια!

Κανονίστε να μπείτε από μεθαύριο με το patch... Πείτε και στους άλλους φίλους σας από το ΚΑΠΗ...

Αν και οι υποχρεώσεις είναι πολλές και οι πειρασμοί του καλοκαιριού στο νησί ακόμη περισσότεροι... κάτι θα κάνουμε...

Να μην παίξει λίγο και η μαγισσούλα; Αμαρτία...

Δημοσ.

Σε λιγο θα μπω ας ψηθει να μπει και κανεις αλλος. Στην clan για να μπω, στελνω invitation και πρεπει να με αποδεχθει καποιος?

Δημοσ.

Σε λιγο θα μπω ας ψηθει να μπει και κανεις αλλος. Στην clan για να μπω, στελνω invitation και πρεπει να με αποδεχθει καποιος?

Κάνε req invite εσύ και όλο και κάποιος θα σε κάνει accept.

Αν μπαίνανε τα ΚΑΠΗ που λέτε θα μας κοιτάγατε με τα κυάλια μετά..  :-D

Νόμιζα και εγώ ότι έχει HC gamers το insomnia..  :P

Όπως τα λέει ο BlackScorpionX είναι τα πράγματα ..  :P 

μας μεγάλωσε και μας έκανε από παιδιά έφηβους και τώρα κάποιοι οικογενειάρχες, και ας μας ξενερώνει που και που...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...