Prof_Chaos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 πηγε 10-15 ευρω η ακομα? μπά.. μεταχείρο μόνο. εγώ περιμένω να ξαναπέσει στο 20άρικο απο σκρουτζομάγαζο να το αγοράσω.
jodi Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 PATCH 2.1.0 PREVIEW.... http://us.battle.net/d3/en/blog/15317478/patch-210-preview-greater-rifts-8-22-2014 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 όπου νάνε θα σκάσει και το 2.1 και μετά πάλι φουλ στην λίστα.
BlackScorpionX Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 https://www.youtube.com/watch?v=W6pDBXFPa_8#t=202 για όποιον δεν το έχει δει....
Xorxhs! Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 https://www.youtube.com/watch?v=W6pDBXFPa_8#t=202 για όποιον δεν το έχει δει.... υπερβολικό αν και η αληθεια είναι ότι η Blizzard έχει πάψει πια να είναι αυτό που κάποτε ήταν. Παρολαυτα είναι από τις εταιρίες που εμπιστεύομαι περισσοτερο σε σχεση με EA πχ
BlackScorpionX Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 υπερβολικό αν και η αληθεια είναι ότι η Blizzard έχει πάψει πια να είναι αυτό που κάποτε ήταν. Παρολαυτα είναι από τις εταιρίες που εμπιστεύομαι περισσοτερο σε σχεση με EA πχ Εγώ για το αστείο το έβαλα, όχι σοβαρά! Εννοείται ότι εμπιστευόμαστε Μαμά Blizzard, που μας μεγάλωσε και μας έκανε από παιδιά έφηβους και τώρα κάποιοι οικογενειάρχες, και ας μας ξενερώνει που και που... Εγώ πάντως γέλασα με το βίντεο και με άλλα που έχει ανεβάσει αυτός! Καλές δουλειές!
lalanis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Εγώ για το αστείο το έβαλα, όχι σοβαρά! Εννοείται ότι εμπιστευόμαστε Μαμά Blizzard, που μας μεγάλωσε και μας έκανε από παιδιά έφηβους και τώρα κάποιοι οικογενειάρχες, και ας μας ξενερώνει που και που... Εγώ πάντως γέλασα με το βίντεο και με άλλα που έχει ανεβάσει αυτός! Καλές δουλειές! Πες τα.... Ο μο ηλικίας της clan είναι 35+...Ούστ γερόντια! Κανονίστε να μπείτε από μεθαύριο με το patch... Πείτε και στους άλλους φίλους σας από το ΚΑΠΗ... 2
headbanger Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Τώρα με την 100αρα σύνδεση θα είναι καλύτερα πιστεύω. βουρ!
BlackScorpionX Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Πες τα.... Ο μο ηλικίας της clan είναι 35+...Ούστ γερόντια! Κανονίστε να μπείτε από μεθαύριο με το patch... Πείτε και στους άλλους φίλους σας από το ΚΑΠΗ... Αν και οι υποχρεώσεις είναι πολλές και οι πειρασμοί του καλοκαιριού στο νησί ακόμη περισσότεροι... κάτι θα κάνουμε... Να μην παίξει λίγο και η μαγισσούλα; Αμαρτία...
overpower Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Σε λιγο θα μπω ας ψηθει να μπει και κανεις αλλος. Στην clan για να μπω, στελνω invitation και πρεπει να με αποδεχθει καποιος?
ChrisAce Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Σε λιγο θα μπω ας ψηθει να μπει και κανεις αλλος. Στην clan για να μπω, στελνω invitation και πρεπει να με αποδεχθει καποιος? Κάνε req invite εσύ και όλο και κάποιος θα σε κάνει accept. Αν μπαίνανε τα ΚΑΠΗ που λέτε θα μας κοιτάγατε με τα κυάλια μετά.. Νόμιζα και εγώ ότι έχει HC gamers το insomnia.. Όπως τα λέει ο BlackScorpionX είναι τα πράγματα .. μας μεγάλωσε και μας έκανε από παιδιά έφηβους και τώρα κάποιοι οικογενειάρχες, και ας μας ξενερώνει που και που...
Προτεινόμενες αναρτήσεις