Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Diablo... Θα ήθελα να κάνω μια εγκυκλοπαιδική ερώτηση. Το παιχνίδι σε τι φάση βρίσκεται τώρα? Θα άξιζε κανείς να ασχοληθεί ή βρίσκεται στην Δύση του με λίγους παίκτες και χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Κάποιος που ασχολείται, ας αφήσει κάποιο σχόλιο. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε πληροφόρηση από άτομα που έχουν ασχοληθεί με το παιχνίδι.

Ps. Ειδα  οτι συντομα θα βγει patch για το game.....

http://eu.battle.net/d3/en/blog/15198713/patch-210-preview-seasons-15-08-2014

Δημοσ.

για σενα που δεν προλαβες το auction house δε θα καταλαβεις τιποτα...!!!

Θα νομιζεις οτι παιζεις ενα πολυ καλο Διαβλο αν εξαιρεσω την απαραδεκτη μουσικη συνολικα που θυμιζει

περιπατο για χαβαλε και οχι περπατημα με ΦΟΒΟ λογω ΤΕΡΑΤΩΝ!

ηχο εχει πολυ καλο ενταξει. Αντικειμενα εχει παρα πολλα γενικα και γενικα θα σε κρατησει

ατελειωτες ωρες. Εμεις με το auction house περασαμε τις 1000 ωρες να καταλαβεις!

Εγω λεω να το παρεις ειδικα αν δεν παιζεις κατι αλλο καλο π.χ bf4 που σε κραταει ωρες το multi του.

Εχει και αρκετους χαρακτηρες να παιξεις οποτε καταλαβαινεις!

ΠΑΡΤΟ!

Δημοσ.

Μια ερωτηση προς τους εμπειρους παιχτες:

Ειμαι lvl 70(paragon 25) μαγος και εχω κολλησει στις 300.000 damage (εχοντας βεβαια +45% damage απο διαφορα buffs),το προβλημα μου ειναι οτι ενω βρισκω legendary εξοπλισμό..ειναι πολλες φορες χειροτερος απο τον rare που ηδη εχω.

παίζω σε torment  1 εχω μπει σε αρκετα nephalem rifts αλλα τζιφος! legendary @@ βρισκω κάθε φορα 

Δημοσ.

Μια ερωτηση προς τους εμπειρους παιχτες:

Ειμαι lvl 70(paragon 25) μαγος και εχω κολλησει στις 300.000 damage (εχοντας βεβαια +45% damage απο διαφορα buffs),το προβλημα μου ειναι οτι ενω βρισκω legendary εξοπλισμό..ειναι πολλες φορες χειροτερος απο τον rare που ηδη εχω.

παίζω σε torment  1 εχω μπει σε αρκετα nephalem rifts αλλα τζιφος! legendary @@ βρισκω κάθε φορα 

απο τορμεντ 2 και πανω θα αρχισει να σου πεταει καλα ιτεμς και κανε rifts σε public match για να εχεις περισοτερο magic find, επισις να ξερεις οτι πρεπει να ριξεις αρκετες ωρες στο παιχνιδι μεχρι να φτιαξεις καλο χαρακτηρα.

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ για την απαντηση FORIS

μπηκα και διαβασα σε ξενα φορουμς και ειδα θελει απειρες ώρες (εκτος αν ειναι καποιος πολυ τυχερος) για να βρεις εξοπλισμο ανταξιο για ανωτερα επιπεδα torment 

εδω αυτος ο τυπας http://us.battle.net/d3/en/profile/Soul-1172/hero/34265160 λεει οτι μετα βιας βγαζει bounties στο Τ6 , που να παω εγω το γατακι σε Τ2 που ο μισος εξοπλισμος μου αποτελειται απο rare(πχ. εχω βρει legendary παντελονια αλλα ειναι χειρότερα απο τα rare που εχω)

Δημοσ.

Μπορούν να σε πάνε 5-6 βόλτες σε Τ6 και να ντυθείς γρήγορα για να μπορείς να φαρμάρεις Τ2 και παραπάνω που θές..

Δημοσ.

Αξιζει να συνεχισει καποιος το diablo στην παρουσα φαση? 

lvl 60 dh, ~20 paragon και items που αντεχουν και solo για T6.

Απλα σκεφτομαι οτι τωρα που εκλεισε και το auction house, θα θελει αρκετη δουλεια για να φτιαξεις εναν παικτη....

Κατι ασχετο, τα items στο ah που ειχα, εχουν χαθει? Ειχα διαβασει οτι ο παικτης εχει μια διαρκεια ημερων για να τα βγαλει.

Δημοσ.

<p>Αξιζει να συνεχισει καποιος το diablo στην παρουσα φαση? </p>

<p>lvl 60 dh, ~20 paragon και items που αντεχουν και solo για T6.</p>

<p>Απλα σκεφτομαι οτι τωρα που εκλεισε και το auction house, θα θελει αρκετη δουλεια για να φτιαξεις εναν παικτη....</p>

<p> </p>

<p>Κατι ασχετο, τα items στο ah που ειχα, εχουν χαθει? Ειχα διαβασει οτι ο παικτης εχει μια διαρκεια ημερων για να τα βγαλει.</p>

αν δεν εχεις το ros οχι φιλε δεν αξιζει να ασχοληθεις, αν το γουσταρεις το game παιρνεις το expansion και λιωνεις για πολλες ωρες ακομα, για τα items ειχε καποιο χρονικο οριο να τα βγαλεις απο το ah. και νομιζω οτι εχει ληξει

Αποστολή από το GT-S7710 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Ποιος ο σκοπος να παρετε τα καλυτερα items που υπαρχουν; Για μονομαχιες με αλλους; Για το γοητρο;

Δημοσ.

Chris ευχαριστω για την συμβουλη αλλα δεν εχω κανενα φιλο που να μπορει να παιξει Τ6  :unsure:

@Luxx

για μένα δεν ειναι θέμα γοητρου..προσωπικα θελω να καταφερω να παιζω στο Τ5 επιπεδο ανετα  

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...