Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περιληπτικά,έβαζε το bot να αγοράζει φτηνά items με gold και τα πουλούσε ακριβά με κανονικά λεφτά.

Πχ αγόραζε κάτι 10 εκατομμύρια gold που σε κανονικά λεφτά είναι ας πούμε 1 ευρώ και το πουλούσε 100€.

Όταν βάζουν τόσες εκατοντάδες χιλιάδες άτομα σε auction αντικείμενα,προφανώς κάποιοι που δεν ξέρουν πόσο αξίζουν τα βάζουν πάρα πολύ λίγο.Το bot είναι έτσι φτιαγμένο ώστε με βάση κάποια κριτήρια να βρίσκει αυτά τα αντικείμενα,να τα αγοράζει φτηνά και να τα πουλάει πανάκριβα.

Δημοσ.

Ενδιαφέρον άρθρο για όλους τους επίδοξους "φορεξάκιδες", διαβάστε το είναι ωραίο beach story. Ποτέ δεν μπορούσα να πάρω απο το ah  αντικείμενο με καλή σχέση τιμής απόδοσης μια και όλες οι ευκαιρίες ήταν monitored 24/7 - και αυτό ταν μονο η κορυφή του παγόβουνου. Ξεκινά φυσικά από την καλή γνώση της αγοράς, η διαφορά είναι οτι ο ένας το κάνει χειροκίνητα ενώ ο άλλος πετάει queries ah αδιάλειπτα και κάτω από το ραντάρ της μπλέ κυρίας (τα εξηγεί αρκετά). Όταν μπει ο παραγών επάγγελμα σε μια διαδικασία fast speed trading το παιχνίδι γίνεται βιοποριστικό με προφανή σπάσιμο του user agreement και αντίστοιχο σπάσιμο νεύρων για κάποιον απλό παίκτη.

Δημοσ.

Μια ερώτηση επηδη ειμαι καινουργιος στο diablo 3 τι χρειαζομαι να αγορασω για να παιξω online το απλο το diablo 3 το reaper of souls ? και τα 2 ?? ή εστω αν ειναι, να ξεκινησω μονος μου και αν μου αρεσει να αγορασω και το online μην πεταξω τσαμπα λεφτα....

Δημοσ.

Μια ερώτηση επηδη ειμαι καινουργιος στο diablo 3 τι χρειαζομαι να αγορασω για να παιξω online το απλο το diablo 3 το reaper of souls ? και τα 2 ?? ή εστω αν ειναι, να ξεκινησω μονος μου και αν μου αρεσει να αγορασω και το online μην πεταξω τσαμπα λεφτα....

δοκίμασε το free demo που είναι μέχρι ένα συγκεκριμένο level αλλιώς βρες κάποιον γνωστό που το έχει να παίξεις στο account του.

Δημοσ.

δοκίμασε το free demo που είναι μέχρι ένα συγκεκριμένο level αλλιώς βρες κάποιον γνωστό που το έχει να παίξεις στο account του.

to Free demo  το εχω δοκιμασει και μου αρεσε , απλα θελω να μαθω ποιο ειναι να πεζεις single και ποιο για multiplayer ( online ).

Δημοσ.

to Free demo  το εχω δοκιμασει και μου αρεσε , απλα θελω να μαθω ποιο ειναι να πεζεις single και ποιο για multiplayer ( online ).

δεν υπάρχει ξεχωριστό για single η multi.

το diablo 3 είτε σκέτο είτε με το expansion είναι ΜΟΝΟ online. αν θες παίζεις μόνος σου ή με παρέα αλλά είσαι πάντα online όπως και να έχει. αν σου άρεσε και πιστέυεις ότι αξίζει τα χρήματα, αγόρασέ τα και παίξε :)

Δημοσ.

δεν υπάρχει ξεχωριστό για single η multi.

το diablo 3 είτε σκέτο είτε με το expansion είναι ΜΟΝΟ online. αν θες παίζεις μόνος σου ή με παρέα αλλά είσαι πάντα online όπως και να έχει. αν σου άρεσε και πιστέυεις ότι αξίζει τα χρήματα, αγόρασέ τα και παίξε :)

Μαλιστα, τωρα καταλαβα :) ευχαριστω.

Δημοσ.

ψαχνω μια ελληνική clan στο diablo για να κανω join!. να ρωτησω, η clan του insomnia ποσα ενεργά μελη εχει?

Έχει πάνω απο 100 μέλη αλλά τώρα πιά ενεργά άντε να είναι καμιά 10αριά και ίσως να λέω και πολλά.

Είναι καλοκαίρι που εκ των πραγμάτων δεν παίζει και τόσος πολύς κόσμος ηλεκτρονικά παιχνίδια όπως τον χειμώνα.

Αλήθεια είναι βέβαια οτι το βαρέθηκε και αρκετός κόσμος..

Δημοσ.

Γιατι τοτε θα υπαρχει νοημα και τωρα οχι; Απο την στιγμη που καποιος δεν ειναι μεσα στο τοπ15 στο region, τοτε παντα θα υπαρχει νοημα για να παιζεις.

Δημοσ.

Έχει κάτι νέα διαμάντια και κολπακια όπως tiered rifts τουλάχιστον καθώς και class changes. Αν και προσωπικά δεν με βλέπω να λιώνω πάλι θα ξαναμπώ σίγουρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...