Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κρίνοντας από το ότι πριν λίγες μέρες ξεκίνησαν τα seasons στο PTR, σίγουρα θα χρειαστουν 2-3 εβδομάδες για τα πρώτα αποτελέσματα και πιθανώς κι άλλο για όσο προσθέτονται λειτουργικότητες, φτιάχνονται bugs κλπ. Συνήθως κάθε 10-15 μέρες βγάζουν κι από καινούριο update στο PTR 2.1 patch.

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

να ρωτησω κατι. οποιος παιζει crusader, του εχει δωσει ποτε η kadala σετ απο το AKKHAN? γιατι εχω ξοδεψει καμια 1000+ shards και δεν μου ετυχαν οι μποτες που ψαχνω.

Δημοσ.

<p>να ρωτησω κατι. οποιος παιζει crusader, του εχει δωσει ποτε η kadala σετ απο το AKKHAN? γιατι εχω ξοδεψει καμια 1000+ shards και δεν μου ετυχαν οι μποτες που ψαχνω.</p>

εμενα μου εδωσε κρανος και chest armor akkhan η kabala αλλα εχω δωσει πολλα shards στην ατιμη οποτε συνεχισε καποια στιγμη θα στα δωσει.

Αποστολή από το GT-S7710 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Η kariadala πετάει όλα τα drops εκτός τών bounty ( και τα craftable εννοείτε). Οπότε keep kadaling. Τα 1000 shards btw δεν είναι τπτ..25000+ και ακόμα να μου ρίξει tasker n theo για τον WD.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια καλησπέρα!

το ξεκινησα και εγω πριν λίγες μερες και εχω μια απορια,το επαιζα στο normal-normal ως που σε καποια φαση βαρεθηκα και αυξησα την δυσκολια στο normal-master I (το παιζω σε ps3),τωρα μολις μπηκα στο act III και ειμαι 28 lvl και μετα λυπης μου ανακάλυψα οτι δεν μπορω να φτιαξω οπλα 30 lvl στον blacksmith γιατι χρειαζεται pages of blacksmithing τα οποια τα βρισκεις μονο σε δυσκολιες Nightmare+.Εγω τώρα τι να κάνω να το τελειωσω γρηγορα στο normal-normal;εχει νοημα να καθομαι να εξπάρω στο normal-master I;

Δημοσ.

Παιδια καλησπέρα!

το ξεκινησα και εγω πριν λίγες μερες και εχω μια απορια,το επαιζα στο normal-normal ως που σε καποια φαση βαρεθηκα και αυξησα την δυσκολια στο normal-master I (το παιζω σε ps3),τωρα μολις μπηκα στο act III και ειμαι 28 lvl και μετα λυπης μου ανακάλυψα οτι δεν μπορω να φτιαξω οπλα 30 lvl στον blacksmith γιατι χρειαζεται pages of blacksmithing τα οποια τα βρισκεις μονο σε δυσκολιες Nightmare+.Εγω τώρα τι να κάνω να το τελειωσω γρηγορα στο normal-normal;εχει νοημα να καθομαι να εξπάρω στο normal-master I;

Δεν έχω ιδέα πως είναι το παιχνίδι στο ps3 αλλά μου έκανε εντύπωση πώς έγραψες τα επίπεδα δυσκολίας.

2-2 πάνε;  Normal-Normal, Normal-master, etc;  :lol:

Καλύτερα να το έγραφες στο section των κονσολών μήπως; 

Ίσως εκεί να σου απαντήσουν πιο γρήγορα κάποιοι που έχουν το παιχνίδι σε ps3 και γνωρίζουν γιατί σε pc είναι αλλιώς τα επίπεδα δυσκολίας και δεν πάνε 2-2.  :blink:

Βέβαια μπορείς να παίξεις και σε Nightmare και αν πέφτει και κανας ψόφος παραπάνω δεν έγινε και κάτι. :D

Δημοσ.

Παιδια καλησπέρα!

Σου προτείνω να μην ασχοληθείς με το να φτιάξεις όπλα και πανοπλίες με τον blacksmith.

Βρίσκεις μια χαρά και από τα drops των Elites.

Εγώ το έχω τερματίσει σε όλα τα mode και είμαι στο Hardcore και δεν έχω κάνει Forge, αλλά ούτε και αγόρασα τίποτα, γιατί δε μου χρειάστηκε.

Μόνο κάτι Unique.

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για τις άμεσες απαντήσεις! ChrisAce Καθε επίπεδο δυσκολίας normal,nightmare,inferno κτλ εχει άλλες 8 υποκατηγοριες δυσκολίας στις κονσόλες και 10 υποκατηγοριες στο pc (master,torment κτλ)

Gdskate δυστυχώς τα drops στο normal είναι τραγικά, το πολυ κανά rare θα πάρω απο τους elite και αυτο όχι πάντα βέβαια,σχεδον όλος ο εξοπλισμός μου προέρχεται απο τον blacksmith,γι'αυτο λέω αν είναι να το τερματησω στα γρήγορα να ξεκλειδωσω τη nightmare :( πράγμα που με χαλάει απίστευτα γιατί μου Αρέσει πολυ να εξερευνω όλους τους χάρτες

Δημοσ.

τελικά θα βγει ποτέ το patch να ξαναπαίξουμε ? η περιμένουν τον Σεπτεμβρη ? xD

Δημοσ.

Gdskate δυστυχώς τα drops στο normal είναι τραγικά, το πολυ κανά rare θα πάρω απο τους elite και αυτο όχι πάντα βέβαια,σχεδον όλος ο εξοπλισμός μου προέρχεται απο τον blacksmith,γι'αυτο λέω αν είναι να το τερματησω στα γρήγορα να ξεκλειδωσω τη nightmare :( πράγμα που με χαλάει απίστευτα γιατί μου Αρέσει πολυ να εξερευνω όλους τους χάρτες

Τι να σου πω...

Εγώ έβρισκα και Unique από Drop.

Θα τους εξερευνήσεις τους χάρτες και στα άλλα Mode.

Να κάνεις τις εξερευνήσεις στο Inferno για να γουστάρεις!

Δημοσ.

αλλος περιμενει το patch  και αλλος περιμενει να παει 10-15 ευρω :X

Κοίταξε στο G2A συχνά, το βάζει σε προσφορά που και που.

Εδώ και καιρό προσπαθώ να βρώ tasker and theo αλλά τίποτα. Χθές κατέβασα το PTR και πριν σταματήσω να παίζω (greater rifts) είπα να ξοδέψω τα blood shards και τσουπ η kadala μου έδωσε tasker and theo...εμ τι να το κάνω εκεί όμως..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επειδή δεν παίζω ptr στα greater rifts τι παραπάνω δίνει ώστε να αξίζουν τον κόπο, xp?

update : διαβασα  για τα νεα gems  και για τα νεα legendary.

status of the game.

Ρε παιδιά εμένα ως casual δεν με πολυνοιαζει το ladder ή το rush στους πίνακες βαθμολογίας. Εγω βλέπω ενα game αυτή την στιγμή (προ patch) καλογυαλισμένο, ισορροπημένο, που με ανταμοιβει κάθε φορά που θα μπώ μια ωρα να παίξω (@75 παράγωνο @~1Μ dps) . Δεν προλαβαίνω κάν να δουλέψω με τα υλικά του craft για να εκμεταλλευτώ τα transmute, να δουλέψω με τα νεα αντικείμενα ή με τις νέες συνταγές  που μου πέταξε. Ούτε με ενοχλεί που πετάει αντικείμενα με το τσουβάλι και μεχρι το...κρεμμύδι 3 (TOR3) πάω τρένο είτε μόνος είτε με τετράδα.

Γενικά με κάνει να θέλω να ξαναμπώ και αυτό το θεωρώ επιτυχία.

Επεξ/σία από altair
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν καταλαβα τι παιζει με τον timer στα greater rifts (στο ptr προφανως μιλαω).

Ειμαι στο 15 , τελειωνω τα mobs με υπολοιπο κανα δυο λεπτα...τρωω και τον guardian , ανεβαζω σε 16...και ξαναμπαινω

τελειωνω τα mobs με υπολοιπο χρονου 50 secs περιπου...τρωω τον guardian (μου πηρε παραπανω απο λεπτο μιας και ειχε κατι teleport και μαλακιες και δεν τον εβρισκα πουθενα :) ) και τρωω ακυρο για αναβαθμιση της "πετρας" !!!

Σαν να μου λεει οτι ο timer μετρουσε και κατα την διαρκεια της μαχης με τον guardian...αν ειναι ετσι γιατι τον "εξαφανιζει" οταν τελειωνεις τα mobs ??

μαλακιτσαααααα λεμε....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...