Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Που είναι οι αλλαγές στα set του monk?!?!?! Αλλάξανε Items από άλλα class και του monk δεν αλλάξανε τίποτα!?! Πρέπει δηλαδή να φοράω το 1k set και να κάνω το μπαλάκι από το pinball όταν προσπαθω να σολάρω κανένα σοβαρό torment...?!?!??!
Επίσης αυξήσανε το damage των skills του monk και αυξήσανε και το damage των skills των υπολοίπων class ή μου φαίνεται...?! Πάλι τελευταίους και καταϊδρωμένους τους βλέπω τους καραφλομουσάτους..!!! ZDPS θα παίζουμε μια ζωή, αν δε το νερφάρουν και αυτό!!!

Για πείτε οι υπόλοιποι που παίζετε άλλα class πως βλέπετε τις αλλαγές σας?

Δημοσ.

Μέχρι να τελειώσει το ptr θα γίνουν πολλές αλλαγές, μην τρελαίνεσαι...

Στους γιατρούς buffάρανε το sacrifice, οπότε με το καλό θα το δούμε κι αυτό...

Δημοσ.

το θεμα ειναι να εξισσοροπησουν τα classes. ο γιατρος ειναι με διαφορα το πιο δυνατο/ευκολο class. σχεδον δεν εχει νοημα να παιζεις με κατι αλλο.

Δημοσ.

Παιδιά δεν έχω ξανά παίξει. Να το πάρω να αρχίσω τώρα? Το starcraft αγορασα πρόσφατα και μου άρεσε!

Καμια σχεση δεν εχει με το Starcraft :P.

Δημοσ.

Ναι το ξέρω αυτό πληροφοριακά το είπα. Αξίζει γενικά να καώ?

Οι ερωτησεις που κανεις ειναι αρκετα περιεργες και δυσκολες μπορω να πω :P.

Αυτο ειναι κατι που μονο εσυ προσωπικα γνωριζεις(αν πχ σου αρεσει και το συγκεκριμενο ειδος παιχνιδιων κλπ). Το μονο που μπορω να προτεινω ειναι να κατεβασεις και να παιξεις το Demo και να παρακολουθησεις και μερικα Stream να δεις γενικα το παιχνιδι.Το παιχνιδι αυτο αξιζει περισσοτερο αν εχεις παρεα να παιξεις μαζι

Δημοσ.

ειά σας παιδιά. Έφτιαξα λογαριασμό για να ρωτήσω το εξής. Αγορασα το diablo 3 απο κατάστημα πριν 3 μέρες. Σκοτωσα τον σκελετον κινκ στο ακτ 1 και μου πετάει μήνυμα οτι πρέπει να κανω upgrade. Αφου παταω cancel δεν έχει κανένα quest να κανω και είναι σαν να τελειώνει το παιχνίδι! Μηπως ξέρετε τίποτα για αυτό?

Δημοσ.

Μήπως έβαλες κανένα key από αυτά τα 2-3 που βάζουν δώρο σε χαρτάκια μέσα στη συσκευασία και όχι το κανονικό key που βρίσκεται στην πίσω σελίδα; Αν ναι, μπορείς να κάνεις upgrade από το site της Blizzard βάζοντας το κανονικό key.

Δημοσ.

Παιδια εβαλα το key που βρίσκεται μεσα στο cd το ασπρο χαρτάκι και το δέχτηκε. Δεν ξέρω αν υπάρχει και άλλο. Πως γίνεται να το αλλάξω αν είναι αυτό το πρόβλημα?

Δημοσ.

Παιδια εβαλα το key που βρίσκεται μεσα στο cd το ασπρο χαρτάκι και το δέχτηκε. Δεν ξέρω αν υπάρχει και άλλο. Πως γίνεται να το αλλάξω αν είναι αυτό το πρόβλημα?

Το χαρτάκι είναι κολλημένο πάνω στη θήκη ή είναι ελεύθερο;

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...