kdami4 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Που είναι οι αλλαγές στα set του monk?!?!?! Αλλάξανε Items από άλλα class και του monk δεν αλλάξανε τίποτα!?! Πρέπει δηλαδή να φοράω το 1k set και να κάνω το μπαλάκι από το pinball όταν προσπαθω να σολάρω κανένα σοβαρό torment...?!?!??!Επίσης αυξήσανε το damage των skills του monk και αυξήσανε και το damage των skills των υπολοίπων class ή μου φαίνεται...?! Πάλι τελευταίους και καταϊδρωμένους τους βλέπω τους καραφλομουσάτους..!!! ZDPS θα παίζουμε μια ζωή, αν δε το νερφάρουν και αυτό!!!Για πείτε οι υπόλοιποι που παίζετε άλλα class πως βλέπετε τις αλλαγές σας?
lalanis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μέχρι να τελειώσει το ptr θα γίνουν πολλές αλλαγές, μην τρελαίνεσαι... Στους γιατρούς buffάρανε το sacrifice, οπότε με το καλό θα το δούμε κι αυτό...
Metaksas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 κατι αλλαγες με cold damage στα fetish πηρε το ματι μ και στο locust swarm χμμμ......
Snolly Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 το θεμα ειναι να εξισσοροπησουν τα classes. ο γιατρος ειναι με διαφορα το πιο δυνατο/ευκολο class. σχεδον δεν εχει νοημα να παιζεις με κατι αλλο.
VagelisDer Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Παιδιά δεν έχω ξανά παίξει. Να το πάρω να αρχίσω τώρα? Το starcraft αγορασα πρόσφατα και μου άρεσε!
Fulgore Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Παιδιά δεν έχω ξανά παίξει. Να το πάρω να αρχίσω τώρα? Το starcraft αγορασα πρόσφατα και μου άρεσε! Καμια σχεση δεν εχει με το Starcraft .
VagelisDer Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Καμια σχεση δεν εχει με το Starcraft . Ναι το ξέρω αυτό πληροφοριακά το είπα. Αξίζει γενικά να καώ?
Fulgore Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Ναι το ξέρω αυτό πληροφοριακά το είπα. Αξίζει γενικά να καώ? Οι ερωτησεις που κανεις ειναι αρκετα περιεργες και δυσκολες μπορω να πω . Αυτο ειναι κατι που μονο εσυ προσωπικα γνωριζεις(αν πχ σου αρεσει και το συγκεκριμενο ειδος παιχνιδιων κλπ). Το μονο που μπορω να προτεινω ειναι να κατεβασεις και να παιξεις το Demo και να παρακολουθησεις και μερικα Stream να δεις γενικα το παιχνιδι.Το παιχνιδι αυτο αξιζει περισσοτερο αν εχεις παρεα να παιξεις μαζι
alexarazzz Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 ειά σας παιδιά. Έφτιαξα λογαριασμό για να ρωτήσω το εξής. Αγορασα το diablo 3 απο κατάστημα πριν 3 μέρες. Σκοτωσα τον σκελετον κινκ στο ακτ 1 και μου πετάει μήνυμα οτι πρέπει να κανω upgrade. Αφου παταω cancel δεν έχει κανένα quest να κανω και είναι σαν να τελειώνει το παιχνίδι! Μηπως ξέρετε τίποτα για αυτό?
Djabar Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Μήπως έβαλες κανένα key από αυτά τα 2-3 που βάζουν δώρο σε χαρτάκια μέσα στη συσκευασία και όχι το κανονικό key που βρίσκεται στην πίσω σελίδα; Αν ναι, μπορείς να κάνεις upgrade από το site της Blizzard βάζοντας το κανονικό key.
zeniath Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Αυτό που λες μου θυμίζει το open beta μήνυμα. Βάλε τα cd key μήπως;
alexarazzz Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Παιδια εβαλα το key που βρίσκεται μεσα στο cd το ασπρο χαρτάκι και το δέχτηκε. Δεν ξέρω αν υπάρχει και άλλο. Πως γίνεται να το αλλάξω αν είναι αυτό το πρόβλημα?
Mpiftekis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Παιδια εβαλα το key που βρίσκεται μεσα στο cd το ασπρο χαρτάκι και το δέχτηκε. Δεν ξέρω αν υπάρχει και άλλο. Πως γίνεται να το αλλάξω αν είναι αυτό το πρόβλημα? Το χαρτάκι είναι κολλημένο πάνω στη θήκη ή είναι ελεύθερο;
nikosggg3 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 ξερει κανεις ποτε να περιμενουμε το καινουργιο patch?..
Προτεινόμενες αναρτήσεις