Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια ειπα κ γω να ξεκινησω το diablo+ ros....πηρα τα κλειδια κ παω να κανω εγκατασταση κ μου βγαζει μετα απο blue screen driver irwl not less or equal.....εχω απενεργοποιησει  antivirus avg που εχω.επισης λειτουργικο εχω τα 8.1 pro.
o υπολογιστης ειναι σχεδον καινουριος καινουρια παρτς.καθε βοηθεια δεκτη.

Δημοσ.

Αυτο ειναι ο driver της gpu νομιζω, μου το εχει κανει και εμενα με 8.1 κανα δυο φορες, δοκιμασε ξανα.

• Like 1
Δημοσ.

μαλλον το βρηκα....μου βγαζε σε παρενθεση(cfosspeed6.sys).... μεσω γουγλη βρηκα cfos speed το εκανα εγκατασταση κ μεχρι στιγμης το κανει κανονικα εγκατασταση το παιχνιδι...μου ειχε βγαλει την ψυχη...οσο για driver εχω τον τελευταιο(οχι το beta)...ελπιζω να δουλεψει κανονικα!

Δημοσ.

παίζοντας D3 έφτασα σε λίγες ώρες 70lvl και ξεκίνησε το paragon level , οπότε το endgame ειναι λιώσε στα RIFT's να πας 800LvL και φυσικά μάζεψε καλύτερο gear ?

Δημοσ.

Στα μισα bonus που εξαργυρώνεις με paragon εχει cap τους 50 ποντους σε μερικα δεν εχει εκει φορτώνεις μεχρι τελικης πτωσεως.

Επισκέπτης
Δημοσ.

τα patch notes είναι απο τις εκδόσεις πατάκη, 8 σελίδες notes. βάλανε πράμα πάλι παντως και μπράβο τους.

Δημοσ.

level 36 rift -> 1 pack / 1 paragon lvl. 

level 30 rift -> 1 rift -> ~ 6 paragon levels

level 36 rift το pack κάνει 1 shot το party και το 1 mob έχει 60.000.000.000 ζωή 

έχει ΑΠΕΙΡΑ πράγματα το 2.1. πιο νέο game από ότι ήταν το exp μου φαίνεται

• Like 1
Δημοσ.

οντως νεες και ωραιες αλλαγες..και απο οτι βλεπω σχεδον ολα τα classes buff-αριστηκαν για να την παλεψουν στα greater rifts.

επισης το ματι μου επεσε και σε αυτο

• Bounties
    • The following Bounties have had their gold and XP reward values decreased:
      • Act I - Clear Khazra Den
      • Act II - Complete event: A Miner's Gold
      • Act III - Clear Cryder's Outpost
      • Act III - Clear Forward Barracks
      • Act IV - Clear Hell Rift level 2
      • Act V - Complete event: The Miser

οποτε οποιος προλαβει προλαβε :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...