Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ενταξει και λιγο παραπανω να το εβαζες παλι θα εφευγε πιστευω. Τελοσπαντων οτι νομιζεις ! 1000 σελιδες φτασαμε....... Πτο περιμενα πιο νωρις

Δημοσ.

Εμ αφού εξαφανίστηκαν  τα 2-3 άτομα που γέμιζαν τις σελίδες με τα ,ανούσια κατεμέ, ποστ τους, εγώ απορώ που φτάσαμε και στην 1000 σελίδα....

Δημοσ.

με το diablo 3 χωρις το expansion μεχρι τι level παιζεις ? για να δω ποτε πρεπει να το παρω :P

btw σε μια μερα εφαγα τον diablo κ ημουν 35lvl , πολυ μικρο μου φανηκε.

Δημοσ.

με το diablo 3 χωρις το expansion μεχρι τι level παιζεις ? για να δω ποτε πρεπει να το παρω :P

btw σε μια μερα εφαγα τον diablo κ ημουν 35lvl , πολυ μικρο μου φανηκε.

Μεχρι τα 60lvl παιζεις.

Οσο για τον Diablo φανταζομαι για Normal Difficulty μιλας που ειναι λογικα τα lvl για πρωτη φορα που κανεις clear το story.

Δημοσ.

Μεχρι τα 60lvl παιζεις.

Οσο για τον Diablo φανταζομαι για Normal Difficulty μιλας που ειναι λογικα τα lvl για πρωτη φορα που κανεις clear το story.

απ'οτι λενε μετα το νορμαλ μοντ δεν αξιζει να παιζεις το ιδιο σε δυσκολοτερο επιπεδο , και προτιμουν τα adventure mode (expansion) , ετσι ειναι ? ολο το ζουμι στα adventure mode ειναι ?

Μεχρι τα 60lvl παιζεις.

ναι για νορμαλ επιπεδο το τελείωσα σε 14h ( 35lvl ) 

Δημοσ.

απ'οτι λενε μετα το νορμαλ μοντ δεν αξιζει να παιζεις το ιδιο σε δυσκολοτερο επιπεδο , και προτιμουν τα adventure mode (expansion) , ετσι ειναι ? ολο το ζουμι στα adventure mode ειναι ?

ναι για νορμαλ επιπεδο το τελείωσα σε 14h ( 35lvl ) 

Ναι Adventure mode ειναι που αξιζει περισσοτερο να παιζεις.

Δημοσ.

παιδια εχω ενα προβλημα με το authenticator. εχω στο κινητο το app του battlenet αλλα οταν παω να βαλω το authenticator code μου λεει οτι ειναι λανθασμενος!!.. δοκιμασα resync, απεγκατεστησα την εφαρμογη, την ξαναεβαλα αλλα παλι τιποτα.!.. καμια βοηθεια?

EDIT: ακυρο το βρηκα...

Δημοσ.

παιδια εχω ενα προβλημα με το authenticator. εχω στο κινητο το app του battlenet αλλα οταν παω να βαλω το authenticator code μου λεει οτι ειναι λανθασμενος!!.. δοκιμασα resync, απεγκατεστησα την εφαρμογη, την ξαναεβαλα αλλα παλι τιποτα.!.. καμια βοηθεια?

Δύο φορές μου έχει τύχει. Για να φτιάξει έπρπε να αφαιρέσω από το λογαριασμό μου το authentication και μετά να το ξαναβάλω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...