Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση, αυτο με την συνδρομη πως δουλευει? Εγω εχω παρατησει το wow εδω και πολυ καιρο αλλα ο αδερφος μου παιζει ακομα, εχω 2 wow acounts σε ενα battle.net το ενα εχω να το ανανεωσω κατι μηνες το δευτερο το ανανεωνω καθε μηνα για να παιζει ο μικρος, αν του βαλω εναν χρονο συνδρομη σημερα θα παρω τζαμπε diablo?

Και κατι ακομα πως γινεται η χρεωση? Πρεπει να αγορασω απο πιστωτικη/χρεωστικη με την μια 12μηνες, πχ μεχρι τωρα εβαζα εναν μηνα απο χρεωστικη και εκανα cancel. Θελω να τα πληρωσω (αν τα πληρωσω με την μια, να χρεωθει η καρτα 150Ε και τελος)

Δημοσ.

Ωραίο το collectors αλλά δεν βλέπω τιμή .. και ανησυχώ .. :ph34r:

Όντως, πανέμορφος ο κολλέκτορας.

Στο amazon πάντως τον έχουν $100, δηλαδή περίπου €80,00. Στα ~€30,00 διαφορά από την απλή έκδοση, πιστεύω ότι τα αξίζει τα λεφτά του, εκτός και θέλεις τη διαφορά να τη δώσεις σε άλλο παιχνίδι.

• Moderators
Δημοσ.

Στο amazon πάντως τον έχουν $100, δηλαδή περίπου €80,00. Στα ~€30,00 διαφορά από την απλή έκδοση, πιστεύω ότι τα αξίζει τα λεφτά του, εκτός και θέλεις τη διαφορά να τη δώσεις σε άλλο παιχνίδι.

Ειναι επιβεβαιωμενο πως η collectors εχει μαζι Diablo II και LoD οπως αναφερθηκε νωριτερα στο thread?Ρωταω γιατι η photo της εκδοσης δειχνει να περιλαμβανει και τα συγκεκριμενα, αλλα συμφωνα με αυτο, δεν βλεπω να αναφερονται στα contents. Αν ειναι τελικα μεσα, η collectors ακουγεται μια χαρα.

• Moderators
Δημοσ.

Έχε υπόψην σου, πως αν ακολουθηθεί το μοντέλο του WoW και του SC2 τότε το D3 θα είναι region locked. Με την αμερικάνικη έκδοση θα παίζεις μόνο σε αμερικάνικους servers και με την ευρωπαϊκή μόνο σε ευρωπαϊκούς.

Δημοσ.

50 ευρω το Diablo 3 ?? Δεν νομιζω! Αυτη την στιγμη εχει £29.99 amazon.co.uk = 34.5 euro , και αν το ειχες στην λιστα σου απο καιρο , εγω το εχω παραγγειλει με 27,5 euro

Δημοσ.

Ειναι επιβεβαιωμενο πως η collectors εχει μαζι Diablo II και LoD οπως αναφερθηκε νωριτερα στο thread?Ρωταω γιατι η photo της εκδοσης δειχνει να περιλαμβανει και τα συγκεκριμενα, αλλα συμφωνα με αυτο, δεν βλεπω να αναφερονται στα contents. Αν ειναι τελικα μεσα, η collectors ακουγεται μια χαρα.

Στο link που δίνεις όντως δεν αναφέρεται ότι το usb stick περιέχει τα D2 + LoD, την ώρα που σε άλλα sites (κυρίως ενημερωτικά game sites) αναφέρεται. Όσο θα φτάνει η release date θα μάθουμε περισσότερα.

Έχε υπόψην σου, πως αν ακολουθηθεί το μοντέλο του WoW και του SC2 τότε το D3 θα είναι region locked. Με την αμερικάνικη έκδοση θα παίζεις μόνο σε αμερικάνικους servers και με την ευρωπαϊκή μόνο σε ευρωπαϊκούς.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Δεν το γνώριζα, μιας και δεν έχω παίξει ούτε WOW, αλλά ούτε και D & D2 multiplayer, αν και τα έχω original (τo Diablo series). ;).

Πάντως ακόμη κι αν το γνώριζα, το ίδιο link θα έβαζα (αμερικάνικο) μιας και δεν είχα βρει κάπου στην Ευρώπη να έχουν preorder τον κολλέκτορα.

50 ευρω το Diablo 3 ?? Δεν νομιζω! Αυτη την στιγμη εχει £29.99 amazon.co.uk = 34.5 euro , και αν το ειχες στην λιστα σου απο καιρο , εγω το εχω παραγγειλει με 27,5 euro

Όχι, έχει €43,00 ($60), άρα η διαφορά που έγραψα για € 30,00 ήταν λάθος, αλλά λόγω των προβλημάτων που είχε χτες η forthnet δεν μπόρεσα να κάνω edit το post μου, να το διορθώσω. Στο αντίστοιχο amazon της Αγγλίας όντως είναι ποιο φτηνό.

Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση, αυτο με την συνδρομη πως δουλευει? Εγω εχω παρατησει το wow εδω και πολυ καιρο αλλα ο αδερφος μου παιζει ακομα, εχω 2 wow acounts σε ενα battle.net το ενα εχω να το ανανεωσω κατι μηνες το δευτερο το ανανεωνω καθε μηνα για να παιζει ο μικρος, αν του βαλω εναν χρονο συνδρομη σημερα θα παρω τζαμπε diablo?

Και κατι ακομα πως γινεται η χρεωση? Πρεπει να αγορασω απο πιστωτικη/χρεωστικη με την μια 12μηνες, πχ μεχρι τωρα εβαζα εναν μηνα απο χρεωστικη και εκανα cancel. Θελω να τα πληρωσω (αν τα πληρωσω με την μια, να χρεωθει η καρτα 150Ε και τελος)

Για το πρώτο ναι, αν σε έναν από τους δύο λογαριασμούς σου βάλεις 12-μηνη παραμονή ως συνδρομητής τότε όταν βγει το d3 το παίρνεις τζάμπα ψηφιακά (για πάντα όχι μόνο για 12 μήνες νομίζω)

Από αυτά που λένε εδώ και εδώ μάλλον δεν γίνεται να το δώσεις εφάπαξ το ποσό. Γιατί λέει 12 months commitment οχι purchase. Νομιζώ πάντως για να σαι κ σίγουρος μπορείς να πας να το δοκιμάσεις κ να δεις τι επιλογές σου βγάζει στο payment. B)

Δημοσ.

Και λέω εγώ σαν Έλληνας αφού κρατάει καθα μήνα το πόσο το wow και όχι μονομιας και τους 12.

Βάζω 12 μηνο και μόλις βγει το d3 ακυρωνω την πιστωτική μου. Τι γίνεται ; ΒΑΝ από το account?

iphone.png

Δημοσ.

Και λέω εγώ σαν Έλληνας αφού κρατάει καθα μήνα το πόσο το wow και όχι μονομιας και τους 12.

Βάζω 12 μηνο και μόλις βγει το d3 ακυρωνω την πιστωτική μου. Τι γίνεται ; ΒΑΝ από το account?

iphone.png

θα σου στειλει η τραπεζα να εξοφλησεις το υπολοιπο του 12μηνου....

• Moderators
Δημοσ.

iphone.png

Ευφυέστατο. :Ρ

Για 150 ευρώ να μπεις στον Τειρεσία. Μου αρέσει που πιστεύεις ότι το μειονέκτημα θα είναι απλά να γίνεις banned. :D

Δημοσ.

θα σου στειλει η τραπεζα να εξοφλησεις το υπολοιπο του 12μηνου....

Μα η κίνηση της κάρτας μου γίνεται κάθε μήνα κάποια στιγμή. Δεν θα έχει προ χρεωθεί το ποσό στην κάρτα.αφού ακυρωθεί όταν παει η bliz να περάσει εικονικά την κάρτα μου απο το iPos της δεν θα περνει εγκριση.

iphone.png

Δημοσ.

Μα η κίνηση της κάρτας μου γίνεται κάθε μήνα κάποια στιγμή. Δεν θα έχει προ χρεωθεί το ποσό στην κάρτα.αφού ακυρωθεί όταν παει η bliz να περάσει εικονικά την κάρτα μου απο το iPos της δεν θα περνει εγκριση.

iphone.png

λαθος...προπληρωνεις το 12-μηνο...ειναι σα να βαζεις ατοκες δοσεις

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...