Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βάλτε και μένα μέσα εκτός απο τον alexzz & tResh :P (himym:swarley)

Όχι οτι δεν θα ήθελα μια darkila παραπάνω..

Αλλα story above all!

Όσο για cow level (penguin) το αρνήθηκαν...

Αλλα είχαν αρνηθεί και το cow πρίν το 2 ;)

Δημοσ.

εγω παλι γιατι διαβασα οτι το Cow LVL δεν θα το αποκαλυψουμε αν υπαρχει αλλα να εισαστε σιγουροι οτι κατι παρομοιο θα ειναι εκει ?

• Super Moderators
Δημοσ.

συνήθως βάζουν fake ημερομηνίες επειδή είναι "υποχρεωμένοι" να βάλουν ημερομηνία...

έχει γίνει και σε άλλα προϊόντα και όχι μόνο από αυτό το site

πχ δες εδώ... http://www.play.com/Games/PC/4-/3432909/StarCraft-II/Product.html

Δημοσ.
συνήθως βάζουν fake ημερομηνίες επειδή είναι "υποχρεωμένοι" να βάλουν ημερομηνία...

έχει γίνει και σε άλλα προϊόντα και όχι μόνο από αυτό το site

πχ δες εδώ... http://www.play.com/Games/PC/4-/3432909/StarCraft-II/Product.html

Μάλιστα.. Ομολογώ πως δεν ήξερα αυτην την τακτική..

Το θέμα είναι οτι εκτος απο fake ημερομηνία έχει και τιμή η οποία δεν μου φαίνεται και πολύ fake με την έννοια οτι μπορείς υποθέτω να το παραγείλεις (η υπηρεσία Buy είναι ενεργοποιημένη),

άσχετα αν θα σου έρθει μετα απο 2 χρόνια..

Περίεργες τακτικές :-(

Δημοσ.
εγω παλι γιατι διαβασα οτι το Cow LVL δεν θα το αποκαλυψουμε αν υπαρχει αλλα να εισαστε σιγουροι οτι κατι παρομοιο θα ειναι εκει ?

Άρα επιβεβαιώνουν οτι θα υπάρχει;

Τι είδους πρόταση είναι αυτή;

Και γω είμαι σίγουρος οτι θα δούμε κάτι τέτοιο...

Αλλα για αρχή το αρνούνται όπως έκαναν και στο 2 όταν είχαν βγάλει σχετικά screens ΠΟΛΥ πρίν την κυκλοφορία του.

Δημοσ.

Ρε παιδιά ομολογώ ότι δεν είχα δει το video από το WWI, το είδα όμως τώρα και μιλάμε ότι ανατρίχιασα και μόνο δάκρυα στα μάτια δεν μου ήρθαν...

Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια αυτό που αισθάνομαι αυτή τη στιγμή!!!! Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα!!!!

DIABLO III FTW ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

PS: Εγώ πάντως είμαι 100% σίγουρος ότι είχαν σκεφτεί πως σε 2 περίπου χρόνια που θα κυκλοφορήσει, θα έχουν παρατήσει οι περισσότεροι το WoW, και τότε θα το παρατήσουν και όσοι έχουν απομείνει. Ε ρε τι έχει να γίνει στο Battle.net!!!!

Δημοσ.

New York Times, 1936: "Ένας πύραυλος δε θα μπορέσει ποτέ να φύγει από την ατμόσφαιρα της Γης"

Bill Gates, 1981: "Τα 640kb ram είναι αρκετά για οποιονδήποτε"

sarisn, 2008: "Σε 2 περίπου χρόνια που θα κυκλοφορήσει, θα έχουν παρατήσει οι περισσότεροι το WoW, και τότε θα το παρατήσουν και όσοι έχουν απομείνει"

:-)

Δημοσ.

Diablo III: PK out, PvP in

Blizzard chap Bashiok has posted on the World of Warcraft Forums with a smidge of gameplay changes in Diablo III; Player Killing (PK) is out, and PvP is in, apparently.

PK was a feature in previous Diablo titles but wonʼt feature in the newest game, said Bashiok, but a Player vs. Player system will be implemented for the game.

“Weʼre - in general - not big fans of griefing for any game. Itʼs really only ʽfunʼ for one person, and that definition of fun isnʼt generally something weʼre going to want to encourage. Itʼs far more positive to encourage and support meaningful and skillful options and systems within a game, than a mechanic for people to instantly turn against one another for no meaningful gameplay reasons.”

More details through the link.

Δημοσ.

“Weʼre - in general - not big fans of griefing for any game. Itʼs really only ʽfunʼ for one person, and that definition of fun isnʼt generally something weʼre going to want to encourage. Itʼs far more positive to encourage and support meaningful and skillful options and systems within a game, than a mechanic for people to instantly turn against one another for no meaningful gameplay reasons.

THANK GOD.

PvP sucks huge time...

Και βασικά είναι και αυτό που ωθεί και τους περισσότεορυς παίκτες να "λιώνουν" ώστε να βελτιώσουν stats κτλ...

Αυτό όμως ΔΕΝ είναι παιχνίδι... Είναι ανελέητο και ατελείωτο grinding ώστε να έχω μεγαλύτερο e-penis και να το παίζω bully στους υπόλοιπους... :-(

Δημοσ.

Μα επιτελους ολα πρεπει να τα ισοπεδωσουν?

Στο diablo 2 ηταν ηδη κουτσουρεμενο το pvp. Επρεπε να πας στην πολη και να το ενεργοποιησεις, και μετα αντε να βρεις τον αλλον που εχει προειδοποιηθει.

Τι αξια εχει ενα τετοιο παιχνιδι αν δεν εχει ανταγωνιστικο χαρακτηρα? Τοσο πολυ πια δεν το αντεχει ο εγωισμος των περισσοτερων παιχτων οτι ισως σκοτωθουν απο καποιον αλλον 30 levels πιο πανω? Τι παθανε στο κατω κατω? Λιγα λεφτα χασανε, και αυτα οταν φτανεις σε ενα αξιοπρεπες επιπεδο αχρηστα ειναι.

Το οτι μπορουσες να σκοτωσεις καποιον αλλα και να του παρεις το loot αμα εισαι πιο γρηγορος ηταν αυτο που εδινε αξια στο παιχνιδι. Και οχι, δεν ειμαι απο αυτους που εκλεβαν και σκοτωναν τους νεους παικτες ολη την ωρα, αλλα εκτιμουσα την επιλογη. Επρεπε να εισαι προσεκτικος οταν παιζεις με αλλους και αυτο ανεβαζε καπως την αδρεναλινη. Φανταζομαι πλεον και το loot θα ειναι σαν το wow. O καθενας τα δικα του.

Ας ελπισουμε οτι τουλαχιστον θα εχει pvp servers η εστω hardcore mode οπου οταν πεθανεις τελος(εκει δικαιολογω την απουσια pvp).

Δημοσ.

Επειδή δεν είχα παίξει ποτέ online diablo, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πώς παιζόταν? Μπαίναν όλοι σε server, έβρισκες party και έπαιζες το παιχνίδι με το party? Κάτι σαν το wow δηλαδή;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...