nevermore Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 στο act 3 με δέρνουνε πολύ... θέλει κανείς να ξεκινήσουμε 3ο μέρος 2 ώρα ελλάδας; τι char έχεις κάνει? έτσι από περιέργεια για να δω με την wizard τι ξύλο θα τρώω
The_Sheep Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 http://www.eurogamer.net/articles/2012-05-15-error-3006-players-discover-game-breaking-bug-in-diablo-3 ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπον..
psilos1975 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 καλα EPIC!!!!!!!!!!!!!!!!!! ο αλλος ειναι στο φορουμ της blizzard και ουρλιαζει απο χθες βραδυ εδω δηλαδη και 117 ωρες οτι δεν μπορει να μπει και παρολο που βαζει και password δεν του φωτιζει το κουμπι του LOGIN ... και μολις ανακαλυψε οτι δεν επρεπε να βαζεις το BATTLETAG σου στο username αλλα το email σου........... ΠΟΣΟ ΧΑΖΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ !?!?!?!?!?!? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
EyeofOne Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 τι char έχεις κάνει? έτσι από περιέργεια για να δω με την wizard τι ξύλο θα τρώω Μετά το Normal τα πράγματα δυσκολεύουν για wizard. Ειμαι σε group μαζί με ένα monk και barbarian και τρώω πολύ ξύλο. Solo δεν ξέρω να σου πω τι ακριβώς συμβαίνει αλλά να σου πω την αλήθεια δεν με χαλάει να κινδυνεύω λιγό γιατί αλλιώς ο wizard γίνεται βαρετός.
nzeppos Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 που βλεπω ποσο damage κανουν τα skills μου? εχει επιλογη στα οπτιονσ Σωστά. Το default είναι να εμφανίζεται μόνο το critical damage.
nikosggg3 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 δεν μπορω να μπω. μου βγαζει temporary outage of the battlenet service. Error 75. εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα?
nevermore Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 δεν μπορω να μπω. μου βγαζει temporary outage of the battlenet service. Error 75. εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα? σήμερα δεν νομίζω να έχει κανένα πρόβλημα... δεν με έχει πετάξει καμία φορά..και logaro χωρίς πρόβλημα.. προσπάθησε ξανά και τσέκαρε καλού κακού και το region Να είναι eu
nikosggg3 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 ναι το region ειναι europe. βγηκα πριν μια ωρα και τωρα δεν μπορω να ξαναμπω.
klainmaingr Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 δεν μπορω να μπω. μου βγαζει temporary outage of the battlenet service. Error 75. εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα? Same here. Βγήκα και γω πρίν καμια ώρα και τώρα με γειώνει.. Καλύτερα βασικά να κοιμηθώ και λίγο μήπως και παλέψω κάνα overnight λιωσίδι.
ChaosAD Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Και εγω ειπα να παιξω λιγο πριν παω gym αλλα μου βγαζει το ιδιο error. Ελπιζω το βραδυ να μπορεσουμε να μπουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις