Kostas_xolargos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 το λαπτοπ μου να καιει παρα πολυ απο παντου?και να κανει θορυβο?και το εχω μονο μισο χρονο περιπου?
alex2005 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Όχι δεν είναι φυσιολογικό αν και τώρα με τις ζέστες είναι λογικό να δουλεύει με λίγο πιο ψηλές θερμοκρασίες. Υπάρχει πιθανότητα να έχει μαζέψει σκόνη στις εξόδους του αέρα από την ψήκτρα. Οπότε καλύτερα κάνε ένα καθάρισμα και πρόσθεσε και θερμοαγώγιμη πάστα στον επεξεργαστή αν έχει λιώσει η προηγούμενη. Όπου να'ναι θα postαρει και ο haHa για να σου πει να κάνεις undervolting που είναι και αυτό μία λύση....θα σου δώσει και link
Kostas_xolargos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Όχι δεν είναι φυσιολογικό αν και τώρα με τις ζέστες είναι λογικό να δουλεύει με λίγο πιο ψηλές θερμοκρασίες.Υπάρχει πιθανότητα να έχει μαζέψει σκόνη στις εξόδους του αέρα από την ψήκτρα. Οπότε καλύτερα κάνε ένα καθάρισμα και πρόσθεσε και θερμοαγώγιμη πάστα στον επεξεργαστή αν έχει λιώσει η προηγούμενη. Όπου να'ναι θα postαρει και ο haHa για να σου πει να κάνεις undervolting που είναι και αυτό μία λύση....θα σου δώσει και link φιλαρακι ευχαριστω που απαντησες,και αυτα που εγραψες,αλλα ειμαι ασχετος,τι ειναι και πως κανω θερμοαγωγιμη παστα στον επεξεργαστη?και ελπιζω να μπει ο haHA για να μου δωσει το λινκ που λες αλλα και να μου εξηγσει τι ακροβως ειναι το undervolting
alex2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Για να βάλεις πάστα πρέπει να βάλεις χέρι στον υπολογιστή. Το βασικό είναι να καθαρίσεις την ψήκτρα του επεξεργαστή. Τον επεξεργαστή και την ψήκτρα θα τα βρεις ανοίγοντας το πορτάκι από κάτω που είναι πιο κοντά στην έξοδο του αέρα.Εκεί θα φροντίσεις να τα φυσήξεις όλα με αέρα έτσι ώστε να φύγει η σκόνη. Μετά αν θέλεις να βάλεις πάστα....αφαιρείς την ψήκτρα και τοποθετείς πάρα πολύ λίγη πάστα στον επεξεργαστή.ΠΟΛΥ ΛΙΓΗ ΟΜΩΣ γιατί αλλιώς θα έχεις κακά αποτελέσματα. Όσο αναφορά για το undervolting: Επαναλαμβανω:γιατι δεν δοκιμαζετε την δωρεαν και ακρως αποτελεσματικη (5-15 βαθμοι πιο κατω) λυση του undervolting?? Δεν επηρεαζει μαλιστα την φορητοτητα οπως οι κουμουτσες-notebook coolers! Οδηγός undervolting για μείωση θερμοκρασιών, θορύβου και κατανάλωσης στα laptops Προσωπική γνώμη δεν έχω περί του θέματος!
johnny21a Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Φιλε μου επειδη μαλλον δεν εχεις ασχοληθει πολυ με το αθλημα, και φυσικα δεν το λεω για να σε προσβαλλω, το καλυτερο θα ηταν να το πας σε καποιο εξειδικευμενο καταστημα να το φτιαξουν η να βρεις καποιον γνωστο που εχει εμπειρια στο θεμα
Kostas_xolargos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 τι ειναι ρε συ η παστα?το γλυκο που τρωμε?
alex2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 τι ειναι ρε συ η παστα?το γλυκο που τρωμε? http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=17&product=943541
Kostas_xolargos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=17&product=943541 ααααα:o:o φτηνουλη ειναι θα παω να παρω μεθαυριο ενα να δω,να δω κιολας που ειναι η ψυκτρα,και μολις βαλω αφτο μειωνεται η θερμοκρασια και ο θορυβος του λαπτοπ?
alex2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Αυτό είναι κάτι που φυσιολογικά υπάρχει μεταξύ επεξεργαστή και ψήκτρας.Αν έχει λιώσει σημαίνει ότι η θερμοκρασία δεν άγεται σωστά προς την έξοδο. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αυτό το κάνεις μόνο για να επαναφέρεις το laptop στην αρχική του κατάσταση και όχι για να μειώσεις θερμοκρασία και θόρυβο περαιτέρω.Δηλαδή να μειωθεί μόνο εάν δεν λειτουργεί σωστά τώρα ο υπολογιστής. Αν ενδιαφέρεσαι για κάτι τέτοιο τότε δοκίμασε το undervolting ή cooler σαν αυτό.
sintalkas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Καλύτερα να μην το κάνεις γιατί θα χάσεις την εγγύηση του υπολογιστή σου.
Kostas_xolargos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 ευχαριστω μαγκες για τις απαντησεις σας και την βοηθεια σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.