Προς το περιεχόμενο

Find target (Εύρεση προορισμού)...

johnyb98

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Έχω το εξής πρόβλημα:Βγάζει ένα πρόγραμμα που έκανα εγκατάσταση συντόμευση στην Επιφάνεια εργασίας. Ή βγάζω εγώ μία συντόμευση ενός αρχείου στην Επιφάνεια εργασίας. Εάν μπω στα Properties του αρχείου και κάνω click στο κουμπί Find Target δεν με πάει στο αρχικό αρχείο (πάνω στο οποίο έχω βγάλει τη συντόμευση). Αυτό μέχρι πριν δύο μέρες δούλευε.

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
Καλημέρα.

Έχω το εξής πρόβλημα:Βγάζει ένα πρόγραμμα που έκανα εγκατάσταση συντόμευση στην Επιφάνεια εργασίας. Ή βγάζω εγώ μία συντόμευση ενός αρχείου στην Επιφάνεια εργασίας. Εάν μπω στα Properties του αρχείου και κάνω click στο κουμπί Find Target δεν με πάει στο αρχικό αρχείο (πάνω στο οποίο έχω βγάλει τη συντόμευση). Αυτό μέχρι πριν δύο μέρες δούλευε.

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

Ευχαριστώ!

Με ποιό τρόπο έκανες την συντόμευση ? όταν εννοείς δε σε βγάζει στο φάκελο τότε που σε βγάζει ? τί συνέβει σε αυτές τις 2 μέρες υπάρχει κάτι που έκανες ? διευκρίνησε αν θες απάντηση

Δημοσ.

Τη συντόμευση την κάνω με "Send to>Desktop(create shortcut)". Κάνοντας click στο Find target δε με βγάζει πουθενά. Δε συμβαίνει τίποτα.

Αυτό που έκανα τις 2-3 τελευταίες ημέρες είναι ότι πειραματίστηκα με τα προγράμματα Magic Iso και Ultra ISO για να φτιάξω εικονικά drives και να διαβάζω από κει κάτι αρχεία .MDS που ήθελα.

Δημοσ.

Στα propeties δεν έχει το path που κοιτάει το shortcut????

Μήπως έχεις κάνει shortcut από κανένα αρχείο από virtual drive και απλά αυτή τη στιγμή δεν είναι φορτωμένο και γιαυτό δεν κάνει τίποτα;

Δημοσ.

Στα Properties υπάρχει κανονικά το path του shortcut και το αρχείο είναι στο σκληρό δίσκος C: και όχι σε virtual drive.

Δημοσ.

Δηλαδή αν κάνεις copy-paste το link που σου δείχνει στο target στον windows explorer σε πηγαίνει κανονικά στο αρχείο;κάνε μια δοκιμή μήπως έχει σβηστεί ή μετακινηθεί το αρχείο ή κάτι παίζει με το path..

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον Acid|Burn επίσης θέλω να σε ρωτήσω αυτό στο κάνει σε οπιαδήποτε συντόμευση ή σε κάτι συγκεκριμένο μόνο για δοκίμασε και σε κάποιο άλλο ήδη υπάρχων shortcut και σε ένα νεο το οποίο δημιούργησέ το..

Δημοσ.

Δεν είμαι και πολύ σίγουρος οτι θα δουλέψει αλλά παλιότερα που είχα πιο εκτεταμένα προβλήματα (κ ανάμεσα στα άλλα κι αυτό που λές κι εσύ) έκανα register κάποια dll που μάλλον είχαν γίνει unregister και μαζί με τα άλλα λύθηκε και αυτό..Δε θυμάμαι 1000% ποια ακριβώς ήταν, αλλά δοκίμασε :

regsvr32 oleaut32.dll ή regsvr32 olesvr32.dll από το run..

Δημοσ.

>
Windows Registry Editor Version 5.00
[color=black][HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell\Find.Target][/color]
[color=black]@="&Find Target"[/color]
[color=black][HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell\Find.Target\command][/color]
[color=black]@="\"explorer.exe\" /select,\"%1\""[/color]
[color=black][HKEY_CLASSES_ROOT\*\shell][/color]
[color=black][HKEY_CLASSES_ROOT\*\shell\Find.Target][/color]
[color=black]@="&Find Target"[/color]
[color=black][HKEY_CLASSES_ROOT\*\shell\Find.Target\command][/color]
[color=black]@="\"explorer.exe\" /select,\"%1\""[/color]

βάλε όλα αυτά σε ένα .Reg αρχείο και τρέξτο...

Κάνε δεξί κλικ θα σου βγάλει το

Find Target...

Εκεί ψηλά το βλέπεις???? :P

Δουλεύει?

Τώρα γιατί δεν δουλεύει το κουμπί δεν ξέρω...

PS: Messing with your registry can make your computer explode!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...