Προς το περιεχόμενο

Επείγον: 3 μέρες για τη λήξη της άδειας

Stoichkov

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν μερικές μέρες τα vista μου εμφανίσαν ένα παράθυρο για ενεργοποίηση των vista και λήξη της άδειας χρήσης σε 8 μέρες ενώ ήταν ήδη ενεργοποιημένα εδώ και ένα χρόνο περίπου! Επίσης, μου έλεγε να δημιουργήσω αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων μου και εγκαταστήσω οποιαδήποτε έκδοση των vista. Έκανα format, εγκατάσταση και ενεργοποίηση των vista αλλά μετά από 5 μέρες (σήμερα το πρωί συγκεκριμένα) εμφανίζει ένα ίδιο μήνυμα, το οποίο έχω επισυνάψει παρακάτω, που λέει ότι η άδεια χρήσης των vista θα λήξει σε 3 μέρες! Καμιά ιδέα τι παίζει εδώ.... Υπαρχεί περίπτωση να βρεθώ και χωρίς υπολογιστή μετά τις 3 μέρες????

post-77122-129062969923_thumb.jpg

Δημοσ.

Είναι γνωστό πρόβλημα από όσο ξέρω. Πάρε τηλέφωνο από εκεί που πήρες τα Vista και θα σου πουν τι να κάνεις. Ή πάρε τηλέφωνο στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Microsoft να στα ενεργοποιήσουν πάλι.

Δημοσ.
Είναι γνωστό πρόβλημα από όσο ξέρω. Πάρε τηλέφωνο από εκεί που πήρες τα Vista και θα σου πουν τι να κάνεις. Ή πάρε τηλέφωνο στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Microsoft να στα ενεργοποιήσουν πάλι.

Φίλε μου πήρα τηλέφωνο από το κατάστημα που το πήρα και ο τεχνικός δεν ήξερε τι να μου απαντήσει. Πρώτη φορά άκουγε κάτι τέτοιο. Το μόνο που μου είπε ήταν αν τυχών έχω δώσει σε κάποιον άλλο τον κωδικό ενεργοποίησης. Αν και δεν έχω δώσει πουθενά το κωδικό αυτόν, παίζει κάτι τέτοιο πρόβλημα?? Επίσης, τον αριθμό του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών της Microsoft που θα μπορούσα να βρω?? Αυτό εδώ είναι? http://www.microsoft.com/hellas/licensing/contact/default.mspx

Δημοσ.

Τον κωδικό εσύ δεν τον έχεις να τον ξαναβάλεις? Το δοκίμασες?

Δεξι κλικ στον υπολογιστή μου - Ιδιότητες και εκεί που λέει αλλαγή αριθμού-κλειδιού βάλε τον κωδικό σου.

Δημοσ.

το έκανα και μου λέει ότι ενεργοποιήθηκαν με επιτυχία αλλα φοβάμαι ότι αύριο ή μεθαύριο θα μου ξαναεμφανιστεί αυτό το μήνυμα... σε εκεινή την περίπτωση τι κάνουμε???

Δημοσ.

Λογικά όλα ΟΚ πρέπει να είναι τώρα. Το αν θα σου ξαναεμφανιστεί το μήνυμα δεν ξέρω. Αν τύχει τίποτα τέτοιο εδώ είμαστε πάλι ;)

Μπες εδώ να δεις τι γράφει ο τυπάς, είναι όλα τα τυχόντα προβλήματα λεπτομερώς.

Vista λάθη ενεργοποίησης - αιτίες και αποτυπώσεις

Για να βρεις το τηλέφωνο ενεργοποίησης λογικά θα το βρεις στην επιλογή που λέει ενεργοποίηση μέσω τηλεφώνου (στα XP που θυμάμαι έτσι το έκανα).

Δημοσ.

Νέα δεδομένα στο πρόβλημα! Μόλις πριν λίγο εμφανίστηκε το ίδιο μήνυμα λέγοντας: "Η άδεια χρήσης των Windows θα λήξει σε 2 μέρες"... Παιδιά καμιά ιδέα?? Είναι σα να έχεις ορολογιακή βόμβα στο σπίτι σου... :fear:

Δημοσ.

Αν αντί να κάνεις ενεργοποίηση μέχω internet την κάνεις τηλεφωνικά? Λέω εγώ τώρα. Πάντως η θεία μου που είχε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα, είχε πάρει το πισι από το πλαίσιο, τους πήρε τηλέφωνο και της είπαν τη λύση. Πάρε εκεί στην τελική.

• Moderators
Δημοσ.

Mετα απο 2 μερες το μονο που θα μπορεις να κανεις ειναι να ανοιξεις Internet explorer,κι αυτο με πλαγιο τροπο.

ΔΕ θα μπορεις καν να μπεις στο desktop.

Δημοσ.
Άν έχεις εγκαταστήσει service pack (όχι το τελικό) τότε αυτό λήγει 30 Ιουνίου.

Πρέπει να το απεγκαταστήσεις.

Σοβαρά μιλάς?? Όντως το έχω μέσα.... θα το κάνω...

Δημοσ.

να σε ρωτίσω κ από πού θα το βρώ για να το απεγκαταστήσω??? δεν υπαρχει στην κατάσταση εγκατάστασης προγράμματος....

Δημοσ.

Παιδιά εγώ επειδή έχω περάσει παρόμοιο πρόβλημα με τα XP , πιστεύω πως το σωστό crack θα κάνει μια χαρά τη δουλειά!! Τι λέτε και εσείς???

Δημοσ.

φίλε μου το βρήκα από που θα το απεγκαταστήσω αλλά θέλω να μου πεις τι εννοείς όταν λες service pack (όχι το τελικό)????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...