louros Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Παιδιά έχω τη σύνδεση double play της forthnet και το ρούτερ us robotics 9112 που έδιναν μαζί με τη σύνδεση.Ολα λειτουρτγούν κανονικά εκτός από ένα παράγοντα. Οταν ανοίγω το utorrent και κατεβάζω παράλληλα δεν ανοίγει καμία ιστοσελίδα. Ακόμα και το msn με πετάει εκτός και λέει αδυναμία σύνδεσης.Μόλις κλείνω το utorrent κάνει κάποια ώρα που δε δουλεύει(1-2 λεπτά) και μετά δουλεύει κανονικότατα. Ουσιαστικά δηλαδή είναι σαν το utorrent να μου "μπουκώνει" το router. Δοκίμασα να βάλω download manager μήπως διορθωθεί κάπως το πρόβλημα αλλά τίποτε.Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι το ίδιο ακριβώς πρόβλημα είχα και με την προηγούμενη σύνδεση και router(Vivodi 1mb+Microcom Router). Συμβαίνει και σε άλλους αυτό η αποκλειστικά και μόνο σε εμένα????:mad::mad:
million_voices Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 ρυθμισε το quality of service του router σου για προτεραιοτητα στο surfing και βαλε upload limit στο utorrent κατω απο το μεγιστο πραγματικο της γραμμης σου
melenegiorgo Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 και δοκίσε να μειώσεις τα max connections....
louros Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Ναι αλλά έτσι όμως δεν θα έχω πτώση ταχύτητας στο utorrent?
melenegiorgo Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Στην περιπτωση που κατεβάσεις της συνδέσεις θα μειωθει ο αριθμος τω συνδεσεων με τους χρηστες.... Αν κατεβάζεις απο καλους τρακερ με καλο seed δεν θα εχεις προβλημα.... Ισως να μην φταει και αυτο δοκιμαζεις και βλεπεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.