Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα install-uninstall παιχνιδιού

alejandro910

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ύστερα από μια προσθήκη σκληρού δίσκου στον υπολογιστή μου, παρατήρηση την αλλαγή του "γράμματος" (πχ C,D,E) του εξωτερικού μου σκληρού. Εκεί όμως είχα κάνει εγκατάσταση ένα παιχνίδι γιατί δεν είχα χώρο στο Program Files.

To λάθος μου ήταν πως έσβησα αυτά τα αρχεία απο τον εξωτερικό δίσκο και τώρα δν μπορώ να κάνω ούτε εγκατάσταση ούτε απεγκατάσταση το παιχνίδι.

Υπάρχει τρόπος να το διορθώσω αυτο? Πρέπει να πειράξω την registry?

Το λειτουργικο μου είναι Vista Ultimate χωρίς Service Pack.

Sorry, δεν ταιριαζει μάλλον εδω το θέμα... Αν μπορει καποιος mod να το μεταφέρει..thank u!

Δημοσ.

Τι μου θύμισες τώρα ρε φίλε :) Λοιπόν το ίδιο πρόβλημα το είχα και εγώ παλιά. Θα add remove plus 2002 και το Regcleaner. Πιστεύω ότι μόνο το add remove plus 2002 θα κάνει δούλεια αλλά αν δεν γίνει τίποτα κατέβασε και το άλλο.

Δημοσ.
Ύστερα από μια προσθήκη σκληρού δίσκου στον υπολογιστή μου, παρατήρηση την αλλαγή του "γράμματος" (πχ C,D,E) του εξωτερικού μου σκληρού. Εκεί όμως είχα κάνει εγκατάσταση ένα παιχνίδι γιατί δεν είχα χώρο στο Program Files.

To λάθος μου ήταν πως έσβησα αυτά τα αρχεία απο τον εξωτερικό δίσκο και τώρα δν μπορώ να κάνω ούτε εγκατάσταση ούτε απεγκατάσταση το παιχνίδι.

Υπάρχει τρόπος να το διορθώσω αυτο? Πρέπει να πειράξω την registry?

Το λειτουργικο μου είναι Vista Ultimate χωρίς Service Pack.

Sorry, δεν ταιριαζει μάλλον εδω το θέμα... Αν μπορει καποιος mod να το μεταφέρει..thank u!

Διέγραψε όλα τα αρχεία του παιχνιδιού (επέλεξέ τα και κάνε δεξί κλίκ και μετά διαγραφή)

Κατόπιν πάτα, Έναρξη -> Εκτέλεση -> Regedit και πάτα ΟΚ...

Στον Επεξεργαστή μητρώου που θα ανοίξει κάνε αναζήτηση το όνομα του παιχνιδιού, και διέγραψε ότι σχετική τιμή σου βγάλει.

Αν ακολουθήσεις αυτή την διαδικασία θα είναι σαν να έκανες κανονικά απεγκατάσταση, αλλα πρόσεχε γιατί αν σβήσεις λάθος τιμές από την registry μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα...

(για να αλλάξεις τα γράματα των δίσκων και να τα βάλεις όπως θες εσύ πάτα Έναρξη -> Εκτέλεση -> diskmgmt.msc , μέσα απο αυτό το πρόγραμμα μπορείς να αλλάξεις τα γράμματα όλων των δίσκων, βάλε π.χ. τον καινούργιο σου δίσκο το γράμμα Z:/ έτσι ώστε να μπει τελευταίος και ο εξωτερικός να πάρει πάλι το προηγούμενο γράμμα του.)

Όλα αυτά με προσοχή όμως!!! Μπορει να προκαλέσεις πρόβλημα στο σύστημα, αν δεν είσαι σίγουρος τι να κάνεις καλύτερα μην κάνεις τίποτα... (αυτά που είπα λειτουργούν σίγουρα στα Win XP, δεν γνωρίζω αν άλλαζει κάτι στα Vista.)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...