Vamire666 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Καλημέρα! σκεφτομαι για watercooling επειδη ειμαι πραγματικα ασχετος με το θεμα σκεφτομαι για αρχη να ξεκινισω με αυτο εδω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650655 τι λετε??? ειναι καλο?Το εχει κανεις να μου πει θερμοκρασιες? τωρα με τα φαν που εχω η cpu αγγιζει τους 60 σε full load με θερμοκρασια δοματιου στους 35 με το παραπανω συστηματακι θα δω διαφορες??? Υ.Γ. αν εχετε να προτινετε κατι καλυτερο μεχρι 150 euro καλος Ευχαριστω προκαταβολικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vamire666 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 κανεις ρε παιδια??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Overclocking προβλεπεται? Το 60ρι τωρα ειναι μια χαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vamire666 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 ναι το μονο σιγουρο ειναι πως αν εχω χαμηλες θερμοκρασιες θα κανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xvagos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Σκέφτομαι και εγώ για watercooling για τους εξής λόγους φυσικά: 1) Overclocking Core2Duo 8400 2) Μείωση θορύβου VGA (XFX 8800GT) και CPU. Ειδικά σε full load κάνει πολύ θόρυβο. Βέβαια είμαι τελείως άσχετος με watercooling και φοβάμαι μην καταστρέψω κανένα CPU ή καμία κάρτα γραφικών και αντί για μαλλί βγω κουρεμένος... Το παραπάνω ολοκληρωμένο σύστημα που λέει ο Vamire είναι εύκολο να το στήσουμε; Κάνει και για την κάρτα γραφικών; http://www.thermaltake.com/product/Liguid/DIY/cl-w0121-03/cl-w0121-03.asp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Σχετικα ευκολο ναι ειναι στο στησιμο. Αλλα να εχετε υποψη οτι θα αποδιδει σα μια καλη αεροψυξη και οχι παραπανω. Watercooling= custom parts, 300+?.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vamire666 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 δηλαδη μαπα το κοαρπουζι? ακομα 50 αρια θα βαραει το πσ μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Για το συγκεκριμενο δεν γνωριζω, αλλα το 90% των ετοιμων κιτς λειτουργουν ως καλη αεροψυξη, ειδικα σε αυτη τη κατηγορια τιμης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vamire666 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 μαλιστα μπορεις να μας φτιακσεις ενα καλο συστημα υγροψυξης που να ειναι για cpu vga και ραμ???σε σχετικα φθηνο κοστος αλλα και καλης αποδοσεις να μπορεις να overclockareis ρε αδερφε αν και για ραμ δεν με ενδιαφερει και τοσο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Οχι ραμ, δε το εχουν (ακομα) αναγκη. Κοιτα στις υδροψυξεις δεν ειμαι ειδικος, θα σου απαντησει ο Πανος οταν δει το νημα, γενικες οδηγιες μονο μπορω να δωσω (π.χ. μην προτιμησεις αντλια με 20-30? γιατι θα διαλυθει πολυ γρηγορα και μερος απο τη ζεστη της θα το περνα στο νερο, μη βαλεις αλουμινενια ψυγεια με χαλκινα blocks γιατι θα χαλασουν πολυ γρηγορα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vamire666 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 καλα ποιος ειναι ο πανος???λολ Τεσπα θα περιμενω γενικα την οποια βοηθεια σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 A ναι δικιο εχεις Ειναι ο Vatos_Locos. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vamire666 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Ε και ποτε θα το δει???να του στελω κανα πμ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.