Προς το περιεχόμενο

προταση watercooling

Vamire666

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα!

σκεφτομαι για watercooling

επειδη ειμαι πραγματικα ασχετος με το θεμα σκεφτομαι για αρχη να ξεκινισω με αυτο εδω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650655 τι λετε???

ειναι καλο?Το εχει κανεις να μου πει θερμοκρασιες?

τωρα με τα φαν που εχω η cpu αγγιζει τους 60 σε full load με θερμοκρασια δοματιου στους 35 με το παραπανω συστηματακι θα δω διαφορες???

Υ.Γ. αν εχετε να προτινετε κατι καλυτερο μεχρι 150 euro καλος

Ευχαριστω προκαταβολικα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σκέφτομαι και εγώ για watercooling για τους εξής λόγους φυσικά:

1) Overclocking Core2Duo 8400

2) Μείωση θορύβου VGA (XFX 8800GT) και CPU. Ειδικά σε full load κάνει πολύ θόρυβο.

Βέβαια είμαι τελείως άσχετος με watercooling και φοβάμαι μην καταστρέψω κανένα CPU ή καμία κάρτα γραφικών και αντί για μαλλί βγω κουρεμένος...

Το παραπάνω ολοκληρωμένο σύστημα που λέει ο Vamire είναι εύκολο να το στήσουμε; Κάνει και για την κάρτα γραφικών;

http://www.thermaltake.com/product/Liguid/DIY/cl-w0121-03/cl-w0121-03.asp

• Moderators

Σχετικα ευκολο ναι ειναι στο στησιμο.

Αλλα να εχετε υποψη οτι θα αποδιδει σα μια καλη αεροψυξη και οχι παραπανω. Watercooling= custom parts, 300+?..

• Moderators

Για το συγκεκριμενο δεν γνωριζω, αλλα το 90% των ετοιμων κιτς λειτουργουν ως καλη αεροψυξη, ειδικα σε αυτη τη κατηγορια τιμης.

μαλιστα μπορεις να μας φτιακσεις ενα καλο συστημα υγροψυξης που να ειναι για cpu vga και ραμ???σε σχετικα φθηνο κοστος αλλα και καλης αποδοσεις να μπορεις να overclockareis ρε αδερφε αν και για ραμ δεν με ενδιαφερει και τοσο

• Moderators

Οχι ραμ, δε το εχουν (ακομα) αναγκη.

Κοιτα στις υδροψυξεις δεν ειμαι ειδικος, θα σου απαντησει ο Πανος οταν δει το νημα, γενικες οδηγιες μονο μπορω να δωσω :-)

(π.χ. μην προτιμησεις αντλια με 20-30? γιατι θα διαλυθει πολυ γρηγορα και μερος απο τη ζεστη της θα το περνα στο νερο, μη βαλεις αλουμινενια ψυγεια με χαλκινα blocks γιατι θα χαλασουν πολυ γρηγορα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...