Προς το περιεχόμενο

post μητρικής

theo182

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά πως γίνεται να περνάει το beep μόνο της η μητρική κα να μη χρειάζεται να πατάω F1 κάθε φοράπου τον ανοίγω???

Δημοσ.

...προφανώς εντοπίζει κάποιο error (λογικά κάτι "ασήμαντο" ) , και η επιλογή από το BIOS για "hold on errors" είναι στο "all"...

Δημοσ.
Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος στο τι θες να κάνεις; Γιατί πατάς F1;

Το pc μετά το φορμάτ που του έκανα κολλάει στο δεύτερο beep που κάνει μόλις τον ανοίγεις.

Δηλαδή όταν μου δείχνει τις λεπτομέρειες (πχ μνήμες κλπ κλπ) κολλάει και πρέπει να πατήσω F1 για να μπεί στα windows.

Πως γίνεται να μπ[αίνει κατευθείαν όπως στην αρχή????

Δημοσ.
Το pc μετά το φορμάτ που του έκανα κολλάει στο δεύτερο beep που κάνει μόλις τον ανοίγεις.

Δηλαδή όταν μου δείχνει τις λεπτομέρειες (πχ μνήμες κλπ κλπ) κολλάει και πρέπει να πατήσω F1 για να μπεί στα windows.

Πως γίνεται να μπ[αίνει κατευθείαν όπως στην αρχή????

...τί διάολο, αόρατο ήταν το ποστ μου ; :rolleyes:

...Τώρα ;;

...προφανώς εντοπίζει κάποιο error (λογικά κάτι "ασήμαντο" ) , και η επιλογή από το BIOS για "hold on errors" είναι στο "all"...

(..εννοέιται ότι μπαίνεις στο BIOS, και στο "hold on errors" βάζεις "no errors"...)

Δημοσ.

η μπορει να παει να αλλαξει τη ρυθμιση halt on all errors σε off και να το δουλυει με το error:lol:

αν δεν κανω λαθος η keyboard error η drive error ειναι αυτα που κανουν halt στο post

Δημοσ.
η μπορει να παει να αλλαξει τη ρυθμιση halt on all errors σε off και να το δουλυει με το error:lol:

...εγώ δηλαδή τί είπα ; :rolleyes:

Δημοσ.
...εγώ δηλαδή τί είπα ; :rolleyes:

Συγγνώμη παιδιά είχα καιρλο να μπώ στο \Ιντερνετ.

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.Φίλε μου δεν είναι ότι δεν είδα το μήνυμα σου απλά δε ξέρω να μπω στο bios και να βρω αυτό που λες.

Το μήνυμα που μου βγάζει είανι "CPU uCode loading error"

τι κάνουμε τώρα???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...