theo182 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Ρε παιδιά πως γίνεται να περνάει το beep μόνο της η μητρική κα να μη χρειάζεται να πατάω F1 κάθε φοράπου τον ανοίγω???
antonl Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος στο τι θες να κάνεις; Γιατί πατάς F1;
washcloud Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 ...προφανώς εντοπίζει κάποιο error (λογικά κάτι "ασήμαντο" ) , και η επιλογή από το BIOS για "hold on errors" είναι στο "all"...
theo182 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος στο τι θες να κάνεις; Γιατί πατάς F1; Το pc μετά το φορμάτ που του έκανα κολλάει στο δεύτερο beep που κάνει μόλις τον ανοίγεις. Δηλαδή όταν μου δείχνει τις λεπτομέρειες (πχ μνήμες κλπ κλπ) κολλάει και πρέπει να πατήσω F1 για να μπεί στα windows. Πως γίνεται να μπ[αίνει κατευθείαν όπως στην αρχή????
pataridis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Τι ακριβώς μήνυμα σου εμφανίζει?? Αν και μου φαίνεται κάτι από bios είναι .
washcloud Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Το pc μετά το φορμάτ που του έκανα κολλάει στο δεύτερο beep που κάνει μόλις τον ανοίγεις.Δηλαδή όταν μου δείχνει τις λεπτομέρειες (πχ μνήμες κλπ κλπ) κολλάει και πρέπει να πατήσω F1 για να μπεί στα windows. Πως γίνεται να μπ[αίνει κατευθείαν όπως στην αρχή???? ...τί διάολο, αόρατο ήταν το ποστ μου ; ...Τώρα ;; ...προφανώς εντοπίζει κάποιο error (λογικά κάτι "ασήμαντο" ) , και η επιλογή από το BIOS για "hold on errors" είναι στο "all"... (..εννοέιται ότι μπαίνεις στο BIOS, και στο "hold on errors" βάζεις "no errors"...)
pnsdls Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 η μπορει να παει να αλλαξει τη ρυθμιση halt on all errors σε off και να το δουλυει με το error:lol: αν δεν κανω λαθος η keyboard error η drive error ειναι αυτα που κανουν halt στο post
washcloud Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 η μπορει να παει να αλλαξει τη ρυθμιση halt on all errors σε off και να το δουλυει με το error:lol: ...εγώ δηλαδή τί είπα ;
theo182 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 ...εγώ δηλαδή τί είπα ; Συγγνώμη παιδιά είχα καιρλο να μπώ στο \Ιντερνετ. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.Φίλε μου δεν είναι ότι δεν είδα το μήνυμα σου απλά δε ξέρω να μπω στο bios και να βρω αυτό που λες. Το μήνυμα που μου βγάζει είανι "CPU uCode loading error" τι κάνουμε τώρα???
antonl Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Εγώ θα έλεγε να εξετάσεις και την περίπτωση ενός BIOS update.
washcloud Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 http://wiki.answers.com/Q/Intel_cpu_ucode_loading_error
theo182 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 http://wiki.answers.com/Q/Intel_cpu_ucode_loading_error Πως κάνουμε update στο BIOS.... Από το site της ASUS???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.