nikos_e34 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 πολυ εχετε αγγλοποιηθει εδω μεσα ρε παιδι μου "my bad" "garlic bread klp" σε ολα τα φορουμ το παρατηρω και εδω τα ιδια..μαλλον η χρηση ελληνικων προκαλει ντροπη σε μερικους. πατσας χοντροκομενος με μπολικο σκορδοστουπι και μια μπυρα φτιαχνουν το στομαχακι σας μια χαρα ειδικα αν ειστε Ρεντη κοντα λαχαναγορα πολυ καλτ καταστασεις γυρος στου μπαιρακταρη παλι αθηνα ενα βρωμικο "γκοτζιλας" απο γνωστη καντινα των αθηνων οταν ακουσα πως το λενε το βρωμικο και πηγα να πεθανω απο αναροφηση και γελια
Hellaslover Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 δε το πιασά το θέμα..δηλαδή όταν πίνεις σου ανοίγει η όρεξη για κάτι συγκεκριμένο? εγώ τρώω ότι θα τρwγα και χωρίς να χω πιει...βασικά τυρόπιτες γιατί όταν γυρίζω σπίτι από ξενύχτι μονο ο φούρνος είναι ανοιχτός!
antonl Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Μόλις πήρα ένα απ' όλα από κοτοπουλάδες, οπότε παίρνει και την ψήφο μου.
JohnnyDragon Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Εγώ το επόμενο πρωί ξυπνάω πάντα με μια απίστευτη όρεξη και τρώω κυριολεκτικά ότι βρω μπροστά μου!!! Ακόμα και φαγητά που δεν θα άγγιζα ποτέ!!!
nikos_e34 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 δε το πιασά το θέμα..δηλαδή όταν πίνεις σου ανοίγει η όρεξη για κάτι συγκεκριμένο? εγώ τρώω ότι θα τρwγα και χωρίς να χω πιει...βασικά τυρόπιτες γιατί όταν γυρίζω σπίτι από ξενύχτι μονο ο φούρνος είναι ανοιχτός! μεγαλε εχεις καιρο να κατεβεις ελλαδα, δεν ξερεις τι ειναι να ερχεται το πιατο ο πατσας αχνιστος με μπολικο σκορδοστουπι και να ρουφας ηδονικα την καθε κουταλια...και εγω τον σνομπαρα τον πατσα αλλα καθε πρωι που ξυπναγα πηγαινα και αγκαλιαζα την τουαλετα δοκιμαζοντας αν εχει ηχω ενω τωρα σηκωνομαι παιρνω περιοδικο αναβω τσιγαρο παω καθομαι στη σουπιερα κανα 20λεπτο μετα ενα ντουζακι φραπεδακι και ειμαι ωραιος
kage Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 πολυ εχετε αγγλοποιηθει εδω μεσα ρε παιδι μου"my bad" "garlic bread klp" σε ολα τα φορουμ το παρατηρω και εδω τα ιδια..μαλλον η χρηση ελληνικων προκαλει ντροπη σε μερικους. το θεωρω σχεδον σιγουρο οτι οσοι γραφουν κυριως ετσι ειναι επειδη σπουδαζουν αγγλια μερια... κ οι περισσοτεροι φοιτητες λιωνουν ολη μερα στα φορουμ κ στο ινετ... αγγλικα πανω κατω ξερουν ολοι...αν εσυ μιλησεις βουλγαρικα μοτο σιγουρα το 90% δεν θα καταλαβει τι λες
kaiowas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 το θεωρω σχεδον σιγουρο οτι οσοι γραφουν κυριως ετσι ειναι επειδη σπουδαζουν αγγλια μερια...κ οι περισσοτεροι φοιτητες λιωνουν ολη μερα στα φορουμ κ στο ινετ... αγγλικα πανω κατω ξερουν ολοι...αν εσυ μιλησεις βουλγαρικα μοτο σιγουρα το 90% δεν θα καταλαβει τι λες Ακριβως αυτο που λεει ο kage, 7 χρονια αγγλια σου αφηνουν αυτα τα κουσουρια (γιατι και σε μενα αναφερεσε εχοντας πει μια απο τις φρασεις). Το χω ακουσει και απο αλλο κοσμο οτι τους πειραζει αλλα σε διαβεβαιωνω οτι δεν γινετε για εντυπωσιασμο η λογω ντροπης χρησης της ελληνικης γλωσσας, ειναι απλα συνηθειο και οτι καποιες φρασης 'κολανε' πιο ευκολα στο νοημα που προσπαθεις να μεταφερεις.
klainmaingr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Υπάρχουν πλέον καταστάσεις που δεν μπορούν να μεταφραστούν σωστά στα ελληνικά.. Στο θέμα... Αν αυτό που θα έχεις πιεί είναι ΤΟΣΟ χάλια όσο τα ποτά στις Μούσες.. ΚΑΝΕΝΑ φαγητό δεν σε σώζει. Είναι 4, το στομάχι μου ακόμα γυρίζει, και το κεφάλι μου είναι 200 κιλά... Disrespect.-
nikos_e34 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 θυμαμαι στα γενεθλια μου ειχα πιει σαν που@#$ παω με την κοπελια μου στο μακ ντραιβ εδω περα παραγγελνω και καθομαι εξω...ειδιλιακη ατμοσφαιρα ,γονεις με παιδια να παιζουν τριγυρω,αερακι κρυο κλπ και καποια στιγμη σηκωνομαι κανω διο βηματα και ξερναω αναμεσα στα τραπεζια...40 κεφαλια με κοιταγαν και εγω λεω "σορρυ παιδια κατι ειχε το σαντουιτς" και καπακι μεσα στο αμαξι και δρομο
antonl Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 [...]40 κεφαλια με κοιταγαν και εγω λεω "σορρυ παιδια κατι ειχε το σαντουιτς" και καπακι μεσα στο αμαξι και δρομο Και χάλια τους έκανες το μαγαζί και τους συκοφάντησες
MantiVersuS Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Και χάλια τους έκανες το μαγαζί και τους συκοφάντησες χα χα χα χα χα εγώ συνήθως τρώω κάτι γλυκό.σαν σοκολάτα ή κρέπα.ΟΡΓΙΟ!
livewire Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Στο θέμα... Αν αυτό που θα έχεις πιεί είναι ΤΟΣΟ χάλια όσο τα ποτά στις Μούσες.. ΚΑΝΕΝΑ φαγητό δεν σε σώζει. Είναι 4, το στομάχι μου ακόμα γυρίζει, και το κεφάλι μου είναι 200 κιλά...Disrespect.- Klain, μην το λες αυτό. Δεν λέει να πέφτεις για ύπνο με "ανυπεράσπιστο" στομάχι. Χρειάζεται κάτι, κατά τη γνώμη μου αλμιρόν, για να κάνει καλό ζευγάρι με την οξύτητα του αλκοόλ. Τα γλυκά ποτέ δεν με διευκόλυναν μετά από πολύ ποτό. Ειδικά τα γαλακτοκομικά σ' αυτή την περίπτωση, imho είναι :eek:. Μούσεςκουφάλαε?
Chrisxxx Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Μούσεςκουφάλαε?μεολαταξεκωλλαστηπισταε; Ειναι φορες παντως που δεν γινεται να φας κατι... Θελεις αλλα δεν γινεται. Νοιωθεις τοσο χαλια που το μονο που θελεις ειναι να κοιμηθεις. Ετσι κατεληξε ενα φιλαρακι μου να κοιμαται στην Εγνατια Ιανουαριο μηνα Το πως βρεθηκε σπιτι ειναι τεραστια ιστορια με πολλα κενα...
Michalaras Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Εγω οταν γινομαι λιωμα τρωω πιτα με γυρο και σπανια πιτσουλα.Εσεις? Συνήθως μετά από ένα ξενύχτι με πολύ ποτό, μου αρέσει να βγάζω παρά να τρώω.... στο κάτω-κάτω πώς στο καλό θα κατέβει το φαγητό αν έχεις πιεί πολύ???? δεν θα 'χεις και πολύ όρεξη!
anterovgaltis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Αν εχεις πιει τοσο ωστε να σου βγαινει το ποτο απο τα αυτια δεν μπορεις να φας. Μονο... εξαγωγη μπορεις να κανεις! Ωστοσο μετα ποτο το καλυτερο ειναι (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ) πατσας και μπολικο νερο! Δευτερη επιλογη τραχανας ή μελι με ψωμι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.