Προς το περιεχόμενο

Μετα απο ενα ξενυχτι με πολυ ποτο τι σας αρεσει να τρωτε;

tasosrodos89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εδώ στην πόλη του Βόλου....τα εξής....

λύση α) traditional : πεϊνιρλί με πατάτες....

λύση β) extreme αλλα το καλύτερο απο όλα όσα έχω δοκιμάσει και χωρίς μεγάλη αναγνώρηση ακόμα....: κρέπα με γύρο....

Δημοσ.

μπουγάτσα με τυρί και μετά μια με κρέμα. μαζί με 1 γαλατάκι τοπίνο στρώνεις χαρακτήρα.

μπορεί άμα πάει η παρέα για πατσά να χτυπήσω κοτόσουπα γιατί πατσά δεν

Δημοσ.

Κρεπα αλμυρη με πολλα υλικα...

δεν ειναι ''βαρια'' οπωτε μετα την πεφτης ανετα.

ΑΑΑ και υποχρεωτικα πριν πεσω 2 ντεπον οποτε ξεμπλεκης με το καφαλι ''καζανι'' το πρωι...

Δημοσ.
Εντάξει, βραβείο "Χρήστος Ζαμπούνης".

Αν υπολογίσουμε και τη φάση με τον παρκαδόρο - που ελέγχεται - έχεις φύγει πολύ μπροστά.

Kudoz.

Δεν εχει να κανει με wannabe lifestyle. Λογο δουλειας σε γραφειο στο κεντρο καθε μηνα περνανε 3-4 τυπισες και μας πουλανε κατι σαν κουπονια για ξενοδοχεια. Δλδ πληρωνεις 20 ευρω για 10-20 κουπονια και μπορεις να μεινεις σε ξενοδοχειο με μιση τιμη και μπορεις να φας 10 φορες πρωινο με 5-15 ευρω. Εχω μαζεψει αρκετα τετοια κουπονια και αυτος ο τροπος να τα ξοδεψω ειναι ο καλυτερος, γιατι δεν προκειτε να ξυπνησω απο τις 7 το πρωι για να φαω πρωινο πριν την δουλεια. Οι γκομενες που τα πουλανε ειναι συνηθως πολυ κουραστηκες σε πριζουν με τις ωρες και στην τελικη 5-15 ευρω δεν ειναι πολλα λεφτα σε σχεση με αυτα που τρωμε στις εξοδους μας ολοι (μπουζουκια-club κτλπ).

Για τον παρκαδορο θα κανω εισηγηση να τον απολυσουν γιατι δεν σ'αρεσει η ιδεα.

Licence A

Δημοσ.
Εδώ στην πόλη του Βόλου....τα εξής....

λύση α) traditional : πεϊνιρλί με πατάτες....

λύση β) extreme αλλα το καλύτερο απο όλα όσα έχω δοκιμάσει και χωρίς μεγάλη αναγνώρηση ακόμα....: κρέπα με γύρο....

Αυτό πάντα αναρωτιόμουν γιατί γενικά δεν υπάρχει.

Χεχεχε ξέρω κάτι ακόμα καλύτερο…

Garlic bread supreme with Doner on top & garlic sauce

Σκορδόπιτσα (σκόρδο τυρί), που έχει από πάνω γύρο (doner) και στην συνέχεια βάζουν και σκορδο-σάλτσα (κάτι σαν μαγιονέζα με σκόρδο)

:devil:

Δημοσ.
Χεχεχε ξέρω κάτι ακόμα καλύτερο…

Garlic bread supreme with Doner on top & garlic sauce

Σκορδόπιτσα (σκόρδο τυρί), που έχει από πάνω γύρο (doner) και στην συνέχεια βάζουν και σκορδο-σάλτσα (κάτι σαν μαγιονέζα με σκόρδο)

:devil:

376px-Biohazard_symbol.svg.png

Δημοσ.
kaiowas, δεν ειρωνεύτηκα. Καλά κάνεις.

my bad...sorry

tmjuju αυτο που περιγραφεις αν το φαγες σε καμια Angels district στο Λονδινο ισως να τα ν γευστικο. Το χω δοκιμασει ομως απο πακι-shop (και οχι απο τουρικο που ναι συνηθως γευστικα) στο Birmingham και το αποτελεσμα ειναι αυτο που με τοσο σταθερο χερι ζωγραφισε ο Λουσιφερ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...