Προς το περιεχόμενο

Μετα απο ενα ξενυχτι με πολυ ποτο τι σας αρεσει να τρωτε;

tasosrodos89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Βρώμικο απο ελεϊνή και τρισάθλια καντίνα

μμμ ενα ελεινο λουκανικο ψητο απο καμια ελεινη καντινα πρεπει να ειναι ωρεο:P

Δημοσ.
Να πίνω coca cola μέχρι να ..ισιώσω

Αυτό πραγματικά δεν το καταλαβαίνω.Και το κάνουν και αρκετοί.

Πως γίνεται να έρχεσαι στα ίσια σου με την cola.Μόνο η σκέψη ότι θα πιω cola μου φαίνεται ότι θα με αποτελειώσει όταν ήδη έχω ξεσκιστεί στο αλκοόλ.Έχει κι εκείνη τη γλύκα στη γεύση και μου φαίνεται ότι θα πεθάνω αν πιω μια γουλιά.

Τώρα για τα "βρώμικα" ή λιγότερο "βρώμικα"...Έτσι όπως είσαι εκείνη την ώρα με τόσα ποτά που έχεις κατεβάσει καταλαβαίνεις πόσο ποιότητα είναι αυτό που τρως;χοντρικά εντάξει καταλαβαίνεις ότι καταβάζεις αλλαντικά,τυριά πατάτες,λουκάνικα κλπ αλλά από εκεί και πέρα το χάος.Απλά τρως και απολαμβάνεις γιατί εκείνη τη στιγμή γουστάρεις κάτι κατά βάση αλμυρό και γευστικό.

Επίσης καλή λύση είναι κι η κρέπα(αλμυρή εννοείται) αλλά επειδή πολλές φορές τις κάνουν θηρία(είναι και φτιαγμένες με αυγά οπότε εκ των πραγμάτων είναι πιο βαρύ απ'το ψωμί),καλύτερα να φάτε μια κρέπα δύο άτομα γιατί διαφορετικά παίζει να τουμπανιάσεις...Εκτός πεινάς του φούστη οπότε την τσακίζεις μόνος και ρεύεσαι με την άνεσή σου και το απολαμβάνεις.

Δημοσ.

+1 στον πατσά. Στρώνει το στομαχάκι και γλυτώνεις πολλά από τα πρωινά βάσανα. Εναλλακτικά κάτι με ψωμί, τοστ πχ ή κάνα σουβλάκι (όχι με γύρο, με σουβλάκι). Τέλος, στην ανάγκη, ότι βρεθεί στο ψυγείο που να μην είναι όξινο.

Δημοσ.

Για όσους μπεκρουλιάζουν στο κέντρο της Θεσ/νίκης, η σανίδα σωτηρίας λέγεται Γιάννης. Πιτσοτυροπιτοσφολιατοκατάσταση.

Εάν ζειπαί αμάξι, κάποια καλά σουπάδικα στην Όλγας.

Βασικά σούπα και σπανιότερα πατσά. Ψιλό- ή χοντρό-, αδιάφορο.

Δημοσ.

Πατσας η Σουπες στον Τσαρουχα Θεσ/νικη! Ειναι must μετα απο ξενυχτι εδω και τουλαχιστον μια δεκαετια! Το μοναδικο πατσατζιδικο που εχει και παρκαδορο (γιατι εκεινες τις δυσκολες ωρες δεν εισαι σε κατασταση να παρκαιρνεις στο κεντρο της πολης).

Εναλακτικα πρωινο σε κανα ξενοδοχειο της προκοπης. Πληρωνεις κανα 15 ευρω και τρως τα παντα.

Δημοσ.

υπάρχουν πολύ καλύτερα πατσατζίδικα πάντως από τον Τσαρουχά.

Σοβαρά έβαλε και παρκαδόρο; Έχω χρόνια να πάω, στα χρόνια μου δεν είχε...

Δημοσ.
Εναλακτικα πρωινο σε κανα ξενοδοχειο της προκοπης. Πληρωνεις κανα 15 ευρω και τρως τα παντα.

Εντάξει, βραβείο "Χρήστος Ζαμπούνης".

Αν υπολογίσουμε και τη φάση με τον παρκαδόρο - που ελέγχεται - έχεις φύγει πολύ μπροστά.

Kudoz.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...