Προς το περιεχόμενο

Πανικός για τη Madonna

elena blue

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
οσο για αυτο εδω που λες billdanos" Τώρα αυτό είναι εντελώς άκυρο! Όλοι οι αξιόλογοι καλλιτέχνες δηλαδή θα πρέπει να είναι κάτω από 50" Ναι πρεπει να ειναι το πολυ μεχρι 50 πας Γερμανια και βλεπεις καλυτερα ονοματα σε καλυτερα φεστιβαλ πχ Rock am ring και πληρωνεις 35 ευρω και εδω για να δεις μια μαντονα δινεις εναν βασικο μισθο αν εσυ εχεις να τον δωσεις επειδη θελεις και τα διαθετεις αυτα τα χρηματα τοτε δωστα αλλα το 15χρονο που θα τα βρει οεο???θα τα ζητησει απο γονεις και παει λεγοντας και λογικα δεν θα ανα βγει εξω ουτε για να παει για μπανιο απο το ξυλο που θα φαει!!!λολ

Μα και στο Βερολίνο ίδιες σχεδόν τιμές έχει η συναυλία της Madonna.

B)

Επίσης με το "κάτω από 50" εννοώ 50 ως ηλικία και όχι ως τιμή εισιτηρίου! :P

Τέλος το 15χρονο που δεν έχει τα χρήματα, προφανώς και δεν θα πάει στη συναυλία! Δε βλέπω το λόγο για΄τι όλοι οι υπόλοιποι να έπρεπε να του συμπαρασταθούν και να μην πάει κανείς (αν και είμαι σίγουρος ότι ένα 15χρονο ξοδεύει πολύ περισσότερα για ...κάρτες χρόνου ομιλίας στο κινητό!)

:)

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

α οκ πασο για το 50αρικο

Τεσπα γω εκφρασα την γνωμη μου και οποιος ακουει εναν καλιτεχνη κατα με πρεπει να πηγενει να τον βλεπει γω αν ακουγα μαντονα θα πηγενα αλλα δε!

Δημοσ.

Vamire666 η patti smith είναι μεγάλο όνομα,δεν ξέρανε μόνο τον manu και οι locomondo έχουν γίνει γνωστοί τελευταία.Μεγάλο όνομα είναι απλά εδώ δεν ακούνε πολλοί.Η αλήθεια είναι πως ούτε εγώ ακούω φανατικά αλλά πήγα γιατί ήξερα πως θα ήταν μια γιορτή,όχι μια απλή συναυλία.Και το γεγονός ότι κάποιος ξέρει ένα κομμάτι δε λέει τίποτα,όλο το terra vibe χόρευε κατά τη διάρκεια της συναυλίας.Επίσης είμαι της άποψης πως για να πας σε μια συναυλία δε πρέπει να έχεις ακούσει όλη τη δισκογραφία μιας μπάντας/ενός καλλιτέχνη και να ξέρεις τους στίχους απ' έξω.Ο καθένας διασκεδάζει διαφορετικά,μπορεί να πάω,να μην ξέρω κανένα κομμάτι και να περάσω εξίσου καλά.

billdanos και στο βερολίνο έχουν την ίδια τιμή,αλλά σύγκρινε τους μισθούς που παίρνουν και τι έξοδα έχουν γενικά οι νέοι και στις 2 χώρες.

• Super Moderators
Δημοσ.

billdanos και στο βερολίνο έχουν την ίδια τιμή,αλλά σύγκρινε τους μισθούς που παίρνουν και τι έξοδα έχουν γενικά οι νέοι και στις 2 χώρες.

Ναι αλλά ο καθε καλλιτέχνης δεν κάθεται να μελετήσει το ΑΕΠ και τα ποσοστά ανεργίας σε κάθε χώρα που εμφανίζεται!

B)

Δημοσ.

ρε μαγκες μου ας παει οποιος θελει να την δει.ο καθε ανθρωπος ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του...δεν νομιζω τοσες χιλαιδες ναχουν αγνοια των χρηματων τους.

απλα οπως ακουστηκε,το θεμα ειναι οτι πολλοι μπορει να ακουνε φανατικα αλλα να μην διαθετουν τοσα λεφτα...

το θεμα ειναι οτι κανεις δνε μπορει να κατηγορησει αυτα τα ατομα που τα σκανε και πηγαινουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...