Προς το περιεχόμενο

Πανικός για τη Madonna

elena blue

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οτι και να λετε για τη Madonna αυτη ειναι που τραγουδησε το La isla bonita, Like a prayer, Justify My Love, Erotica, Frozen, Power of Goodbye, Music, 4 Minutes. Και οπως και να το κανουμε τα παραπανω σε γενικες γραμμες δεν ειναι ασχημα τραγουδια. Μερικα μαλιστα ειναι πολυ ομορφα (La isla bonita πχ).

Το οτι κανει "εκεντρικοτητες-προκλησεις-καραγκιοζιλικια" ειναι αλλου παπα ευαγγελιο. Το οτι λιποθυμουν για να παρουν ενα εισητηριο για τη συναυλια της ειναι επισης αλλου παπα ευαγγελιο. Συγκεκριμενα για το λαο μας εχω να παρατηρησω 1000δες χειροτερα πραγματα στη νοοτροπια και τη συμπεριφορα στην καθημερινοτητα μας, απο το συγκεκριμενο γεγονος . Απλα τα αλλα τα εχουμε συνηθισει και τα εχουμε αποδεχτει εμεσα, ενω η λιποθυμια για ενα εισητηριο για τη Madonna δεν ειναι κατι συνηθισμενο και προκαλει εντυπωση.

Δημοσ.

Όχι ότι έχω ακούσει τα άπαντα της,αλλά το 4 minutes είναι καλό κομμάτι ?

Πιασάρικο ρυθμό έχει και παίζεται όλη μέρα απ' τα ραδιόφωνα και στο mad.

Δημοσ.
Όχι ότι έχω ακούσει τα άπαντα της,αλλά το 4 minutes είναι καλό κομμάτι ?

Πιασάρικο ρυθμό έχει και παίζεται όλη μέρα απ' τα ραδιόφωνα και στο mad.

Απλως ειναι ενα κομματι πολυ καλυτερο απτα αντιστοιχα rnb hit που εχουν κατακλυσει την εποχη μας. Ακουγεται ευχαριστα, αλλα δεν ειναι και "la isla bonita".

Δημοσ.

ναι ρε παιδια έχει καλα κομμάτια αλλα πιστεύτε πραγματικα ότι αυτοι οι χιλιαδες που θα πάνε.... θα πάνε για τα παλία ή για τα καινουρια προκλητικα και (γνώμη μου) αηδία κομμάτια????)

• Super Moderators
Δημοσ.
ναι ρε παιδια έχει καλα κομμάτια αλλα πιστεύτε πραγματικα ότι αυτοι οι χιλιαδες που θα πάνε.... θα πάνε για τα παλία ή για τα καινουρια προκλητικα και (γνώμη μου) αηδία κομμάτια????)

Προκλητικά?

B)

Δημοσ.

Για μενα η Madonna αξιζει να παει να την δει καποιος για την ιστορια της στην ποπ και μονο αλλα ρε παιδια να δοσουμε και τοσα λευτα ελεος και δεν φταιει η γρια καλλονη αλλα το γ@@@μ!!!!ΜΕνο συστημα μας που σου φερνουν ενα ονομα και πρεπει να δωσεις μα περιουσια για να το δεις!!!να μην σωσουνε τοτε

ΤΙ να πω με rolling stones το ιδιο κανανε ελεος πια

Περα απο αυτο φετος ολα τα νεκρα ονοματα ερχονται και απο ποπ αλλα και απο Μεταλ

Rock wae τι να δεις manu chao???και παλι καλα που δεν πηγα δηλαδη

Ισως η μονη συναβλια που να αξιζει φετος ειναι ο kravitz αλλα αν τον εχου και κανα 50 ουτε αυτον μετα απο black sabbath,metallica,maiden,sepultura,moonspell και αρκετα πιο undergroond μπαντακια οπως kreator κλπ εχω χωρτασει οποιος εχει τα λευτα η οποιος το εχει ονειρο ας παει και ας δωσει οσα οσα εγω παραπανω απο 30 δεν της δινω παντως οποτε τουαλετιστικα και ολας

Υ.Γ. Αν λεω που δεν υπαρχει περιπτωσει αλλα αν φερουν και πεισουν που βεβαα δεν παιζει καν τον Michael Jackson το ποιο φθηνο ποσο 8α ειναι 1000 ευρο???ε ναι αν γινοταν τοσο 8α το ειχαν το ποιο φθηνο :mad:

Δημοσ.

Vamire666 το εισιτήριο για τη μέρα του manu ήταν απ τα φθηνότερα φέτος,και στο lineup υπήρχαν επίσης η patti smith,τεράστιο όνομα και οι locomondo,ένα αξιόλογο ελληνικό group.Ο ίδιος ο manu προσπαθεί,τα εισιτήρια να έχουν χαμηλές τιμές γιατί δε κοιτάει να βγάλει κι άλλα λεφτά όπως οι περισσότεροι(λες και έχουν λίγα :lol: )

billdanos τώρα πρέπει να κλάψω ? Με αυτό που έκανες,το επίπεδο σου πλησιάζει αυτό μιας 12χρονης φαν της μαντόνα(με κοτσιδάκια).Τουλάχιστον η pj γράφει μουσική και δε χρεώνει 80 ευρώ το φτηνότερο εισιτήριο.

Όσο όμως θα υπάρχουν ζωάδια που αγοράζουν τα vip των 250 ευρώ με το τσουβάλι και μετά δεν θα έχου να πάρουν τσιγάρα τότε δεν θα γίνεται καμιά σοβαρή συναυλία,σοβαρή όσον αφορά τον καλλιτέχνη.Απλά κάποιοι θα χαίρονται που μπορούν για μια νύχτα να ζήσουν την ευρωπαϊκή μαγεία που θα τους προσφέρει η madonna που θυμήθηκε στα 50 της να έρθει ελλάδα(ρε ποιους μου θυμίζει,ποιους μου θυμίζει - παίζουνε και αύριο) και σίγουρα όχι για το καλό του ελληνικού κοινού...

• Super Moderators
Δημοσ.
billdanos τώρα πρέπει να κλάψω ? Με αυτό που έκανες,το επίπεδο σου πλησιάζει αυτό μιας 12χρονης φαν της μαντόνα(με κοτσιδάκια).Τουλάχιστον η pj γράφει μουσική και δε χρεώνει 80 ευρώ το φτηνότερο εισιτήριο.

No, απλά είναι χιούμορ για να καταλάβεις το πόσο διαφορετικά μπορεί να βλέπει ο καθένας τα πράγματα από την πλευρά του! Η αισθητική είναι κάτι εντελώς υποκειμενικό και δεν μπορείς να είσαι απόλυτος για το τι είναι σωστό, ποιοτικό, αν αξίζει τα λεφτά του κλπ κλπ κλπ

Όσο όμως θα υπάρχουν ζωάδια που αγοράζουν τα vip των 250 ευρώ με το τσουβάλι και μετά δεν θα έχου να πάρουν τσιγάρα τότε δεν θα γίνεται καμιά σοβαρή συναυλία,σοβαρή όσον αφορά τον καλλιτέχνη.Απλά κάποιοι θα χαίρονται που μπορούν για μια νύχτα να ζήσουν την ευρωπαϊκή μαγεία που θα τους προσφέρει η madonna που θυμήθηκε στα 50 της να έρθει ελλάδα(ρε ποιους μου θυμίζει,ποιους μου θυμίζει - παίζουνε και αύριο) και σίγουρα όχι για το καλό του ελληνικού κοινού...

Αν κάποιος γουστάρει να πληρώσει ακόμη και 1000 ευρώ, το δικό σου πρόβλημα ποιό είναι? Απο σένα θα ζητήσει μετά δανεικά? Και γω ενοχλούμαι από τους τζαμπατζήδες που προσπαθούν να χωθούν free σε διάφορα events εις βάρος όσων πληρώνουν κανονικά, αλλά δεν κάθομαι να τους μαλώσω ή να τους την πω (εν μέρει :devil:)

VIP εισιτήρια πάντα υπάρχουν σε κάθε είδος θεάματος (κουλτουριάρικο και μη)και με αντίστοιχες τιμές!

Επίσης το "καλό του Ελληνικού κοινού" ποιό είναι???

B)

Δημοσ.

Δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να κάνεις χιούμορ χρησιμοποιώντας και το nick του άλλου.Σα να παίρνω το σώμα μας αγελάδας,να βάζω το κεφάλι της madonna και εκεί που είναι οι ρόγες να γράφω billdanos.Καλό ? Αστείο ?

Με ενοχλεί γιατί μετά πολλοί θα κλαίγονται στα κανάλια και θα λένε "ανήκω στη γενιά των 700 ευρώ,δεν έχω να πιω ένα καφέ μπουχουχου".Με αηδιάζουν...

Απ' όσες συναυλίες έχω πάει έχω κρατήσει αποκόμματα των εισιτηρίων.Προς το παρών δεν έχω μπει σε καμία τσάμπα και αν τύχει θα είναι σε αυτήν την οποία ανέφερα.Απλά,έχουμε την κακή συνήθεια όταν κάτι μας θίγει να κράζουμε αλλά όταν κάνουμε το ίδιο και θίγουμε άλλους να είναι οκ.Το τσάμπα είναι καθημερινό φαινόμενο,όχι μόνο σε συναυλίες.Τουλάχιστον δεν κρύβομαι πίσω απ το δάχτυλο μου γι αυτή τη 1 φορά που θα το επιχειρήσω,αν...(σταυρώστε με δηλαδή).

Το καλό του ελληνικού κοινού σίγουρα δεν είναι να έρχονται καλλιτέχνες στα γεράματα τους γιατί ανακάλυψαν την ελλάδα και θέλουν να οικονομήσουν.Για να μην παρεξηγηθώ,δεν κατηγορώ μόνο την madonna γι αυτό,αλλά και άλλους,κάποιοι απ' αυτούς θα μας "τιμήσουν" φέτος...Τώρα βέβαια,το γιατί η ελλάδα είναι απ τους τελευταίους προορισμούς ενός συγκροτήματος/ενός καλλιτέχνη,είναι άλλο θέμα...

• Super Moderators
Δημοσ.
Δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να κάνεις χιούμορ χρησιμοποιώντας και το nick του άλλου.Σα να παίρνω το σώμα μας αγελάδας,να βάζω το κεφάλι της madonna και εκεί που είναι οι ρόγες να γράφω billdanos.Καλό ? Αστείο ?

Yeap! Και καταπροτίμηση στην αριστερή το "Bill" και στη δεξιά το "danos".

B)

Επίσης το onoma στη ζώνη δεν αφορά μόνο εσένα αλλά και αυτούς! :P

Με ενοχλεί γιατί μετά πολλοί θα κλαίγονται στα κανάλια και θα λένε "ανήκω στη γενιά των 700 ευρώ,δεν έχω να πιω ένα καφέ μπουχουχου".Με αηδιάζουν...

Η madonna φταίει για αυτό? Και γω τους βρίζω αυτούς, so?

Απ' όσες συναυλίες έχω πάει έχω κρατήσει αποκόμματα των εισιτηρίων.Προς το παρών δεν έχω μπει σε καμία τσάμπα και αν τύχει θα είναι σε αυτήν την οποία ανέφερα.Απλά,έχουμε την κακή συνήθεια όταν κάτι μας θίγει να κράζουμε αλλά όταν κάνουμε το ίδιο και θίγουμε άλλους να είναι οκ.Το τσάμπα είναι καθημερινό φαινόμενο,όχι μόνο σε συναυλίες.Τουλάχιστον δεν κρύβομαι πίσω απ το δάχτυλο μου γι αυτή τη 1 φορά που θα το επιχειρήσω,αν...(σταυρώστε με δηλαδή).

Δεν αφορούσε εσένα (αποκλειστικά) το σχόλιο!

Το καλό του ελληνικού κοινού σίγουρα δεν είναι να έρχονται καλλιτέχνες στα γεράματα τους γιατί ανακάλυψαν την ελλάδα και θέλουν να οικονομήσουν.Για να μην παρεξηγηθώ,δεν κατηγορώ μόνο την madonna γι αυτό,αλλά και άλλους,κάποιοι απ' αυτούς θα μας "τιμήσουν" φέτος...Τώρα βέβαια,το γιατί η ελλάδα είναι απ τους τελευταίους προορισμούς ενός συγκροτήματος/ενός καλλιτέχνη,είναι άλλο θέμα...

Τώρα αυτό είναι εντελώς άκυρο! Όλοι οι αξιόλογοι καλλιτέχνες δηλαδή θα πρέπει να είναι κάτω από 50!:confused:

Στις περισσότερες περιπτώσεις οι μεγάλοι καλλιτέχνες δεν επιλέγουν την Ελλάδα όχι γιατί μας έχουν άχτι αλλά γιατί ζητούν ορισμένες προδιαγραφές-απαιτήσεις κλπ κλπ, που στις περισσότερες φορές δεν μπορούμε να προσφέρουμε! Ήδη γίναμε ρεζίλι με τη διάθεση των online εισιτηρίων για την Madonna, μιας και κάτοικοι του εξωτερικού που περίμεναν να αγοράσουν Online πήραν ...τον πούλο εξαιτίας της Ελληνικής εταιρίας που διαχειριζόταν το σύστημα πώλησης!

B)

Δημοσ.
Vamire666 το εισιτήριο για τη μέρα του manu ήταν απ τα φθηνότερα φέτος,και στο lineup υπήρχαν επίσης η patti smith,τεράστιο όνομα και οι locomondo,ένα αξιόλογο ελληνικό group.Ο ίδιος ο manu προσπαθεί,τα εισιτήρια να έχουν χαμηλές τιμές γιατί δε κοιτάει να βγάλει κι άλλα λεφτά όπως οι περισσότεροι(λες και έχουν λίγα :lol: )

Ναι πραγματικα ηταν απο τα φθηνοτερα που εχουμε δει τα τελευταια χρονια στο ροκ wave αλλα δεν ειναι το ποσα ζητησε ο μανος τσαο :lol: αλλα το οτι ο κοσμος μονο αυτον ηξερε και αυτο απο ενα τραγουδι του που τον μαθαμε το 99 τα εκατο απο κει τον τυπο!!!

Δεν ειναι και καποιο μεγαλο ονομα ουτε ειναι ονομα για τα παλια και καλα ροκ wave που ξεραμε το εχουν χαλασει ολο το σκηνικο απο το γρασιδη μεχρι και τα ονοματα και τα χρηματα :mad:

Οσο για τους τζαμπατζηδες εγω ειμαι ενας απο αυτους τους παλιους ομως που πεταγε καρεκλες μπουκαλια και τον κινηγουσαν η μπατσοι παντα:-)

Πλεον δεν πηγενω σε συναυλιες και ειδικα τζαμπα γιατι εχω δει οτι πραγματικα ηθελα να δω;)

Παντος για την μαντονα θα προτιμουσα να μην ερχοταν καθολου γιατι η εκμεταλευση προς τους θεατες αλλα και την ιδια αυξηθικε δραματικα!!!

Και μην νομιζεται οτι βγαζουν και λευτα απο την ελλαδα το κοστος της διοργανοσεις και και οι διαοργανοτες περνουν τα περισσοτερα κερδη ετσι και αλλιως να μου πεις αυτοι το κανουν;)

Αρε Ελλαδαρα :devil:

Δημοσ.

οσο για αυτο εδω που λες billdanos" Τώρα αυτό είναι εντελώς άκυρο! Όλοι οι αξιόλογοι καλλιτέχνες δηλαδή θα πρέπει να είναι κάτω από 50" Ναι πρεπει να ειναι το πολυ μεχρι 50 πας Γερμανια και βλεπεις καλυτερα ονοματα σε καλυτερα φεστιβαλ πχ Rock am ring και πληρωνεις 35 ευρω και εδω για να δεις μια μαντονα δινεις εναν βασικο μισθο αν εσυ εχεις να τον δωσεις επειδη θελεις και τα διαθετεις αυτα τα χρηματα τοτε δωστα αλλα το 15χρονο που θα τα βρει οεο???θα τα ζητησει απο γονεις και παει λεγοντας και λογικα δεν θα ανα βγει εξω ουτε για να παει για μπανιο απο το ξυλο που θα φαει!!!λολ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...