Προς το περιεχόμενο

Πανικός για τη Madonna

elena blue

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλα μου την εχει σπασει που ενω ερχεται αυτο στην Ελλαδα

κανεις δεν δινει σημασια.... κατα τα αλλα δεν εχω προβλημα...

(αν γινεται χωρις τον τενεκε?? pls...)

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Απλα μου την εχει σπασει που ενω ερχεται αυτο στην Ελλαδα
κανεις δεν δινει σημασια.... κατα τα αλλα δεν εχω προβλημα...

(αν γινεται χωρις τον τενεκε?? pls...)

Και ποιος σου είπε πως δεν θα πάμε ΚΑΙ στην Bjork? B)

Βασικά τόσο που κοστίζει η Mijithra μαλλον πρέπει να βρούμε κάτι φθηνότερο!

:devil:

Δημοσ.

βασικά αυτό που λέει ο @billdanos μου μοίαζει τόσο φυσιολογικά λογικό που απορώ που υπάρχουν αντιδράσεις... τέλος πάντων..

όσο για το τί δίνεται σημασία και τί όχι, να αντιπαραθέσω πως πολλές φορές μόλις κάτι πάρει δημοσιότητα λέμε πως έγινε mainstream, πουλήθηκε χωρίς απαραίτητα να έχει αλλάξει (έστω ριζικά) το μουσικό του στυλ. τα άλλα τα θεωρούμε ψαχμένα και για λίγους και αυτό μας αρέσει.

θα έπρεπε να γκρινιάξω δηλαδή που για το rock'em all δεν έχει διαφημιστεί; καλύτερα για να βρω και εισητήριο.

Δημοσ.

Ο χώρος προσφέρεται για εύκολη πρόσβαση τόσο στον ίδιο τον χώρο όσο και σε backstage αν θυμάμαι καλά.

• Super Moderators
Δημοσ.
Αφού θα μπούμε τσάμπα στο rock em all ρε harkon :P

Μετά όμως μην γκρινιάζεις που δεν έρχονται διάφορα συγκροτήματα για συναυλίες στην Ελλάδα!

B)

Δημοσ.

Μα εγώ θα πλήρωνα για εισιτήριο κανονικά αλλά με τόσες συναυλίες δεν έμεινε και τίποτα.Εξάλλου,ο χώρος που γίνεται η συναυλία δίπλα μου βρίσκεται.Κρίμα είναι...

Δημοσ.

Εμένα αυτό που μου έκανε τεράστια εντύπωση είναι πως αυτοί που περίμεναν στις ουρές ήταν κατά 70% άνδρες.

Πολύ didi music ρε παιδί μου, πολύ didi music...

(εν συνεχεία ακούγεται η μουσική αλα ρετιρέ για το τέλος επεισοδίου)

• Super Moderators
Δημοσ.
Εμένα αυτό που μου έκανε τεράστια εντύπωση είναι πως αυτοί που περίμεναν στις ουρές ήταν κατά 70% άνδρες.

Πολύ didi music ρε παιδί μου, πολύ didi music...

(εν συνεχεία ακούγεται η μουσική αλα ρετιρέ για το τέλος επεισοδίου)

Ίσως γιατί άντεχαν περισσότερο στον ήλιο!

B)

Δημοσ.

κάπου διάβασα ότι φέτος πήγε λιγότερος κόσμος σε συναυλίες από ότι πέρσι. Μην κρίνετε μονο από μια συναυλία, η Madonna όπου και να πάει θα γεμίσει...

Δημοσ.

Η Madona εινει μια απο τις καλυτερες τραγουδιστριες !!! θα παει κενεις στην συναυλια της

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...