Null_Hypothesis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Όποιος θέλει στοιχεία για τη δισκογραφία της μπορεί να επισκεφθεί το site της.Σιγα μην καθήσω να γράψω και πια τραγούδια έγιναν Νο1. Δεν είπα ότι είμαι και τρελός για την Madonna, αλλά μου άρεσε στο παρελθόν πάρα πολύ και έπρεπε να την δω έστω και σε αυτή την ηλικία live. Σεβαστό! Από 'κει και πέρα αν ο τρόπος μου ήταν κάπως απότομος αυτό οφειλόταν περισσότερο στο ότι είχα κατά νου ανθρώπους που αυθαίρετα θεοποιούν επαγγελματίες τύπου Madonna. Καλά να περάσεις και ας είναι ισάξια των προσδοκιών σου η εμπειρία! =)
Mijithroulis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Σεβασμος στην Μαντονα... Λογω δουλειας μου κατσανε δυο προσκλησεις, οι οποιες πουληθηκαν και καλυπτουν τις υπολοιπες συναυλιες του καλοκαιριου... Οποτε σεβασμο στην χορηγο... Ασχετο αλλα το κερατο μου ερχεται η bjork και δεν ασχολειται κανενας....
slipknot Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Η σαπίλα δεν περιγράφεται...Όπως έγραψα και στο off topic,ήρθε η pj harvey και δεν ασχολήθηκε κανείς και για την madonna κάνανε σαν τρελοί.Και η συναυλία είναι τον σεπτέμβρη...Επίσης είδα πολλούς νέους στην ουρά,άνηκαν στην γενιά των 700 ευρώ.Το κατάλαβα απ' τον φραπέ στο χέρι και τις ατέλειωτες ώρες ομιλίας στο κινητό,σε συνδυασμό βέβαια με την αναμονή για εισιτήριο της πατσόγριας. Από οργάνωση τώρα...τραγική ! Κοντέψαμε να χάσουμε κι εμείς τα εισιτήρια που θέλαμε για άλλες συναυλίες λόγω της μη οργάνωσης.Μα είναι δυνατόν ? Μόνο 2 εκδοτήρια για τόσο κόσμο ? Επίσης,ποιος σας είπε ότι θα κάνει ότι show κάνει και στο εξωτερικό ? Οι kiss που ήρθαν,τα κάναν όλα ? Αν ακυρωθεί πάντως η συναυλία,όπως τότε με rolling stones θα έχουμε να γελάμε για πολύ καιρό.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Επίσης,ποιος σας είπε ότι θα κάνει ότι show κάνει και στο εξωτερικό ? Οι kiss που ήρθαν,τα κάναν όλα ? Αν ακυρωθεί πάντως η συναυλία,όπως τότε με rolling stones θα έχουμε να γελάμε για πολύ καιρό. Α δεν στα είπανε? Στο ΟΑΚΑ θα είναι ξυπόλητη στο γκαζόν χωρίς σκηνή και θα τραγουδάει με ντουντούκα! Έχεις δει πολλές συναυλίες της να είναι διαφορετικές σε κάθε χώρα που πάει? Επίσης πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να ακυρωθεί μια συναυλία. Μπορεί ας πούμε -όπως και με τους Στόουνς- να πέσει η Μαντόνα από κανέναν κοκοφοίνικα! Πάντως δεν καταλαβαίνω αυτού του είδους τα σχόλια! Αν δεν με ενδιέφερε κάτι απλά δεν θα έδινα σημασία και δεν θα έβγαζα τα απωθημένα μου δεξιά και αριστερά! Εκτός και αν είσαι από τους κρυφούς (θαυμαστές) και ντρέπεσαι να μας το πεις ή απλά τσατίστηκες που δεν πρόλαβες να πάρεις εισιτήρια!
slipknot Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Μάλλον λάθος κατάλαβες.Δεν είπα ότι θα παίξει ξυπόλητη ή κάτι τέτοιο.Μάλλον ξεχνάτε ότι έρχεται πρώτη φορά εδώ στην Ελλάδα κι αφού είδαμε να γίνονται διάφορα τραγελαφικά με το θέατρο Λυκαβηττού,αυτό από μόνο του πιστεύω πρέπει να σας προϊδεάσει ότι κάτι μπορεί να πάει στραβά στην οργάνωση.Αλλά και πάλι,σου είπε κανένας εσένα ότι υπάρχουν ανάλογες προδιαγραφές για φαντασμαγορικά shows με χώρες του εξωτερικού ? Ίσως να μην ασχολείσαι με συναυλίες και να μην ξέρεις τι παίζει.Αλλά όταν σκάτε 80άρια για madonna την ώρα που στο εξωτερικό είναι πολύ φτηνότερες οι συναυλίες της τι να περιμένουμε εμείς οι άλλοι ? Δεν βγάζω κανένα απωθημένο απλά δυσανασχετώ που για άλλη μια φορά οι καλές συναυλίες από αξιόλογους καλλιτέχνες(με όλη την σημασία της λέξης και όχι pop ψευτο είδωλα) θάβονται και νικάει το κιτς και η καγκουριά.Επίσης αν έχανα το εισιτήριο μου για την άλλη συναυλία λόγω μιας madonna,τότε ίσως να έβγαζα τα απωθημένα μου. Κίνδυνος να ακυρωθεί μια συναυλία πάντα υπάρχει,απλά όταν μιλάμε για μεγάλα ονόματα έχε στο νου σου και την λέξη αρπαχτή.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Μάλλον λάθος κατάλαβες.Δεν είπα ότι θα παίξει ξυπόλητη ή κάτι τέτοιο.Μάλλον ξεχνάτε ότι έρχεται πρώτη φορά εδώ στην Ελλάδα κι αφού είδαμε να γίνονται διάφορα τραγελαφικά με το θέατρο Λυκαβηττού,αυτό από μόνο του πιστεύω πρέπει να σας προϊδεάσει ότι κάτι μπορεί να πάει στραβά στην οργάνωση.Αλλά και πάλι,σου είπε κανένας εσένα ότι υπάρχουν ανάλογες προδιαγραφές για φαντασμαγορικά shows με χώρες του εξωτερικού ? Ίσως να μην ασχολείσαι με συναυλίες και να μην ξέρεις τι παίζει.Αλλά όταν σκάτε 80άρια για madonna την ώρα που στο εξωτερικό είναι πολύ φτηνότερες οι συναυλίες της τι να περιμένουμε εμείς οι άλλοι ? Δεν βγάζω κανένα απωθημένο απλά δυσανασχετώ που για άλλη μια φορά οι καλές συναυλίες από αξιόλογους καλλιτέχνες(με όλη την σημασία της λέξης και όχι pop ψευτο είδωλα) θάβονται και νικάει το κιτς και η καγκουριά.Επίσης αν έχανα το εισιτήριο μου για την άλλη συναυλία λόγω μιας madonna,τότε ίσως να έβγαζα τα απωθημένα μου. Κίνδυνος να ακυρωθεί μια συναυλία πάντα υπάρχει,απλά όταν μιλάμε για μεγάλα ονόματα έχε στο νου σου και την λέξη αρπαχτή. Μιας λοιπόν και εγώ παρακολουθώ τις συναυλίες που κάνει η madonna τα τελευταία χρόνια, να σε ενημερώσω πως δεν παίζει να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό σε κάποια από αυτές (πάντα βέβαια μέσα στην ίδια τουρνέ). Υπάρχει και σχετική ανακοίνωση που εγγυάται ακριβώς την ίδια οπτικο-ακουστική εμπειρία σε όλους τους χώρους που εμφανίζεται! Για τις τιμές των εισιτηρίων δεν φταίει η madonna όπως επίσης για τα 12 ευρώ παραπάνω ανά εισιτήριο αν τα αγόραζες online από το ticketpro! Όπως έχω ξαναπεί, δεν πας εκεί για να ακούσεις κάτι ποιοτικό φωνητικά, αλλά ποιοτικό από πλευράς στησίματος, οπτικών & ηχητικών συστημάτων κλπ κλπ κλπ. Με απλά λόγια δηλαδή μια υπερπαραγωγή (αν αμφιβάλλεις ρίξε μια ματιά στις συναυλίες της τα τελευταία χρόνια). Οι καλές συναυλίες επίσης δεν θαβονται όπως νομίζεις! Απλά δεν έχουν ενδιαφέρον για τους περισσότερους αυτές οι συζητήσεις! Δεν είδα κανέναν να σχολιάσει το "Χ σκηνής" του Κραουνάκη στο Ηρώδειο με τη συμμετοχή "τεράτων" του Ελληνικού Θεάτρου, αλλά σε πληροφορώ ότι έγιναν sold out και οι 2 ημέρες μέσα σε μερικές ώρες! Τελευταία στιγμή πρόλαβα online 2 θέσεις και δεν μετάνιωσα ούτε μια στιγμή τα 160 ευρώ που κόστισαν.
slipknot Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Καλά,όπως και να χει είναι προφανές ότι διαφωνώ.Άλλωστε ο καθένας διασκεδάζει όπως θέλει.Συναυλίες ξένων καλλιτεχνών,θάφτηκαν και με το παραπάνω,τουλάχιστον από τα μμε.
elena blue Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Μάλλον λάθος κατάλαβες.Δεν είπα ότι θα παίξει ξυπόλητη ή κάτι τέτοιο.Μάλλον ξεχνάτε ότι έρχεται πρώτη φορά εδώ στην Ελλάδα κι αφού είδαμε να γίνονται διάφορα τραγελαφικά με το θέατρο Λυκαβηττού,αυτό από μόνο του πιστεύω πρέπει να σας προϊδεάσει ότι κάτι μπορεί να πάει στραβά στην οργάνωση.Αλλά και πάλι,σου είπε κανένας εσένα ότι υπάρχουν ανάλογες προδιαγραφές για φαντασμαγορικά shows με χώρες του εξωτερικού ? Ίσως να μην ασχολείσαι με συναυλίες και να μην ξέρεις τι παίζει.Αλλά όταν σκάτε 80άρια για madonna την ώρα που στο εξωτερικό είναι πολύ φτηνότερες οι συναυλίες της τι να περιμένουμε εμείς οι άλλοι ? Δεν βγάζω κανένα απωθημένο απλά δυσανασχετώ που για άλλη μια φορά οι καλές συναυλίες από αξιόλογους καλλιτέχνες(με όλη την σημασία της λέξης και όχι pop ψευτο είδωλα) θάβονται και νικάει το κιτς και η καγκουριά.Επίσης αν έχανα το εισιτήριο μου για την άλλη συναυλία λόγω μιας madonna,τότε ίσως να έβγαζα τα απωθημένα μου. Κίνδυνος να ακυρωθεί μια συναυλία πάντα υπάρχει,απλά όταν μιλάμε για μεγάλα ονόματα έχε στο νου σου και την λέξη αρπαχτή. ++++ για την ιστορια (η οποια το συνηθιζει να επαναλαμβανεται σαν φαρσα) παραθετω διασημες ακυρωσεις της τελευταιας στιγμης (ολος τυχαιως;): 1. jennifer lopez 2. ricky martin 3. simply red 4. rolling stones 5.pink 6. η μια απο τις sugababes (ειχαν εμφανιστει μονο οι δυο και ειπαν ...7 τραγουδια- κατακουραστηκαν...) και μια παλαιοτερη, αλλα τρανταχτη ακυρωση: michael jackson, οκτ 1992. οπως σημερα, ετσι και τοτε τα εισητηρια ειχαν εξαντληθει 3 μηνες πριν τη συναυλια. και 15 μερες πριν την ημερομηνια διεξαγωγης της ακυρωθηκε ετσι απλα... ευχομαι να μη συμβει το ιδιο και στην περιπτωση της madonna. γιατι μου φαινεται πως οι εταιριες διοργανωσης, οι δισκογραφικες αλλα και οι ιδιοι οι καλλιτεχνες θεωρουν τους ελληνες ακροατες ηλιθιους...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 και μια παλαιοτερη, αλλα τρανταχτη ακυρωση: michael jackson, οκτ 1992. οπως σημερα, ετσι και τοτε τα εισητηρια ειχαν εξαντληθει 3 μηνες πριν τη συναυλια. και 15 μερες πριν την ημερομηνια διεξαγωγης της ακυρωθηκε ετσι απλα... Εχμ! Όχι και "έτσι απλά"! Πήγαν να τον κλείσουν μέσα για πεδαιραστία και θα ερχόταν να τραγουδήσει? Αν θυμάσαι ακριβώς εκείνη την εποχή έπεσε η πρώτη καταγγελία και ακυρώθηκαν όλες του οι εμφανίσεις παγκοσμίως! Όπως και να έχει όμως, το σενάριο της ακύρωσης πάντα παίζει και ειδικά όταν μιλάμε για 3 μήνες μετά! Σε αυτή την περίπτωση παίρνεις τα χρήσματά σου πίσω, πού είναι το πρόβλημα? Καταλαβαίνω ότι πολλοί "θα χαρούν" με μια αντίστοιχη ακύρωση το Σεπτέμβριο αλλά τί να κάνουμε έτσι είναι αυτά!
mathousalas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Εμένα η γνώμη μου γιατί είναι διαφορετική τελείως από την δική σου ? Πέρση αν θυμάμαι καλά τα ίδια ακριβός έλεγαν και για τον Γιωργάκη αλλά απʼότι είδαμε όλα πήγαν καλά (σχετικά)….. αν και δεν είναι του ιδίου βεληνεκές πιστεύω ότι θα η Madonna θα πάει ακόμα καλύτερα….. όπως και να το δεις απʼοποια πλευρά και να το εξετάσεις το ίδιο αποτέλεσμα θα είναι BEST……όσο τώρα που λες ότι κάποιοι θα χαρούν !!! δεν το νομίζω φιλαράκι γιατί απλά είναι η Madonna…. Άσε να έρθει πρώτα ο Σεπτέμβριος και βλέπουμε ……(όσο για τον michael jackson είχε προλάβει και είχε πάει Ιαπωνία )
livewire Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Καλά,όπως και να χει είναι προφανές ότι διαφωνώ.Άλλωστε ο καθένας διασκεδάζει όπως θέλει.Συναυλίες ξένων καλλιτεχνών,θάφτηκαν και με το παραπάνω,τουλάχιστον από τα μμε. Πάντως, μιας και ανέφερες την PJHarvey, το εν λόγω τραβέλι είναι από τα φετίχ των ελληνικών περιοδικών ποικίλης ύλης, ε. Βασικά, μου είναι αδιάφορη και ένας λόγος παραπάνω είναι το γεγονός ότι την εξυμνούν σε κάθε ευκαιρία(συναυλία,δίσκος) οι ίδιοι πιθανο-απίθανοι δημοσιογραφίσκοι που "ακούν" από Rolling Stones μέχρι Rihana. Επίσης, -γενικότερο σχόλιο- καταπληκτικό άλλοθι για να πάμε να παρακολουθήσουμε την κάθε μουρλοκακομοίρα(ανεξαρτήτως φύλου), είναι η εμπειρία των οπτικο-ακουστικών εφέ που έχει να προσφέρει απλόχερα στους χαρούμενους ιθαγενείς της Μπανανίας μας.
slipknot Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δεν ξέρω μαν,δεν παρακολουθώ αυτά που γράφουνε οι δημοσιογράφοι της κακιάς ώρας.Όντως,παίζει να γίνεται αυτό που λες αλλά δεν έχει κάποια σημασία γιατί ακόμα κι αν την εξυμνούν,αυτοί πληρώνονται καλά.Εγώ όμως μιλάω σαν απλός ακροατής που δεν έχει κάποιο συμφέρον.Η pj ήταν τέλεια επί σκηνής,αν και έπαιξε λίγη ώρα(1 και κάτι μόνο),μόνη,χωρίς μπάντα από πίσω και όμως ήταν τέλεια.Για μένα αυτό είναι θέαμα και όχι στρας και μπούκλες.Πίστεψε με,δεν είμαι φανατικός της pj,δεν έχω ακούσει καν όλα της τα albums αλλά για μένα πραγματικά ήταν μια συναυλία που άξιζε μέχρι και το τελευταίο cent. Το σχόλιο σου περί τραβελιού το αντιπαρέχομαι
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Επίσης, -γενικότερο σχόλιο- καταπληκτικό άλλοθι για να πάμε να παρακολουθήσουμε την κάθε μουρλοκακομοίρα(ανεξαρτήτως φύλου), είναι η εμπειρία των οπτικο-ακουστικών εφέ που έχει να προσφέρει απλόχερα στους χαρούμενους ιθαγενείς της Μπανανίας μας. Αυτό που για σένα μοιάζει άλλοθι, για κάποιους μπορεί να είναι σημαντικό! Αλλά ας μην αναλύσουμε και τη γενικότερη έννοια του show γιατί πάλι θα ξεφύγουμε! Ο καθένας επιλέγει και πλερώνει για οτιδήποτε γουστάρει και είναι πρακτικά αδύνατον να συμφωνήσουν όλοι μεταξύ τους! Για τους περισσότερο "κουλτουριάρηδες" υπάρχει και η Μαρίζα Κωχ (no offence@mariza)
Mijithroulis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 όσο τώρα που λες ότι κάποιοι θα χαρούν !!! δεν το νομίζω φιλαράκι γιατί απλά είναι η Madonna…. Εγω θα χαρω...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Εγω θα χαρω... Και μεις μετά θα σε πούμε γκαντεμόσαυρα και θα σου πετάξουμε έναν τενεκέ με Mijithra!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.