Typhoon Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Με 10? λιγότερα ακούς 5 μέρες ζουρνάδες και νταούλια στο γάμο της κουμπαρας..Το βγάλαμε και το σημερινό πόρισμα, στις metal συναυλίες πάνε οι απόφοιτοι του Χαρβαρντ και στην madonna τα ζωα.. Ακριβώς αυτό ήθελα να πω και εγώ...το θέμα δεν είναι τελικά η Madonna ή ο οποιοσδήποτε καλλιτέχνης, εν τέλει αυτά είναι καθαρά υποκειμενικά γούστα. Η μλκ είναι να σε αναγκάζουν να στοιβαχτείς σαν κατσίκι για να δεις τον καλλιτέχνη που σου αρέσει.
random Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Αυτές τις τιμές δέχονται να τις πληρώσουν για 2 λόγους. 1ον, οι μισοι απ όσους πάνε δεν έχουν οικονομικό πρόβλημα. Αν παιρνεις 700 μισθό μπορει να θεωρεις πολλά τα 80. Αν παιρνεις 700 χατζηρλίκι απο μπαμπά, ή μισθό 1,5+ χιλ., και εργένης, δεν σε νοιάζει. 2ον, αλλοι, αν και τους τσούζει, τα δίνουν για τη σπανιότητα του γεγονότος. Οι Βανδήδες, και τα νταούλια, εδώ ειναι, τραγουδάνε κάθε μέρα στο ίδιο κέντρο, και το καλοκαίρι μπορεις να τους δεις 50 φορές live αν τους ακολουθείς σε κάθε πόλη. Αν πήγαινε η Βανδή πχ. στην Αυστραλία για μία live, την ίδια ζήτηση θα είχε (μεταξύ Ελλήνων). πχ. αν γινόταν στο ΟΑΚΑ ενας αγώνας Σεβίλλη-Ιντερ, τον Αυγουστο για προκριματικα CL, λογω τιμωρίας της γηπεδούχου, πόσοι Ελληνες θα πήγαιναν; ελάχιστοι. αν γινόταν με τις ίδιες ομάδες, Μάιο για τελικό CL, πολλοί περισσότεροι, ακόμα και μη φανατικοί με τη μπάλα. Αν σκεφτείς οτι, οι Stones ήρθαν μια φορά οταν ήταν ο Μικ στα 24 (εργένης, "κακό παιδί" ), και την επόμενη που ήρθαν Αθήνα, ο Μικ ήταν στα 63 (παππούς, Sir, και δισεκατομμυριούχος). με τη Μαντόνα στα 50+, δεν πιστεύω να την ξαναδείς Ελλάδα για δουλειές. ο Jackson ήρθε μία, οι Beatles δεν ξερω αν ηρθαν ποτέ, οπότε, αν σου αρέσουν αυτα τα στυλ... οταν έρθουν, είναι "ή τώρα ή ποτέ". Αν δεν πας, δεν θα σε παρηγορούν τα 80ε που έμειναν στην τσέπη σου. αν δεν σ' αρέσουν, αλλό. τότε, τι σε νοιάζει πόσα ζητάνε; αν πας να τους δεις ενω δεν σ'αρέσουν, έχεις πρόβλημα τωρα, για κάτι Waters, και άλλους που έρχονται συχνότερα, ή ζητάνε λιγότερα... μιλάμε για άλλα εμπορικά μεγέθη. Η ποιοτική αξία δεν έχει καμία σχέση, και ειναι και υποκειμενική.
jimakos00 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 η απολυτη εξαψη για το απολυτο τιποτα! σιγα τη μεγα καλλιτεχνιδα, το συμβολο του παγκοσμοιοποιημενου βλαχομπαροκ λαϊφστυλισμου. γιατι η αληθεια ειναι πως η εν λογω κυρια κρατιεται τοσα χρονια στην επικαιροτητα χαρη στα lesbian kisses και στις καλες δημοσιες σχεσεις της. ο ενας και μοναδικος καλος δισκος που εχει βγαλει, ηταν το Ray of Light το 1998 με παραγωγο τον William Orbitt (αντε και το τραγουδι Justifie my Loveτο 1991). κατα τ'αλλα...χαος... άμα εσύ κρίνεις ότι η Madonna είναι το απόλυτο τίποτα, φαντάσου τι μπορεί να είσαι εσύ για την Madonna. Και άμα νομίζεις ότι ο καλύτερος δίσκος της κυρίας είναι το Ray of light τότε μάλον σε έχει πειράξει η ζέστη η δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Έχουμε μεγαλώσει με Madonna, χορέψαμε το Like a Virgin, Holyday, τραγουδίσαμε το Papa don't preach, Like A Prayer και πολλά άλλα καινούργια και θα δίναμε ευχαρίστως όσα δώσαμε για ένα εισητήριο για την συναυλία.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 σχόλια ενθουσιασμένων φάνς : άλλος στην τιβι: εγώ, απο την άλλη, και 5 ευρώ να είχε το εισιτήριο, δεν θα πήγαινα, χωρις να αμφισβητώ την μουσική αξία της Μαντόνα, απλά για μένα, πέρασαν πια οι εποχές που δεχόμουν να με στοιβάζουν σα ζώο σε κτηνοτροφική μονάδα. Αν τελικά επαληθευτεί οτι τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν (και μάλιστα πρώτα τα ακριβά και τελευταια μείναν μερικα των 80 ), η αγορά έκρινε οτι δεν ήταν ακριβά. άν ηταν ακριβά, θα έμεναν απούλητα. G700, ακριβό γάλα, και #@#@%14 μάντολες Όλα αυτά στα σέρβιραν τα ΜΜΕ μιας και "πουλάνε" ως δηλώσεις σε σχέση με έναν οποιονδήποτε άλλο Normal άνθρωπο που περίμενε τα αγοράσει τα εισιτήριά του! Σε τόσο μεγάλες παραγωγές που στην Ελλάδα βλέπουμε μια φορά στα 5 χρόνια το εισιτήριο δεν είναι και τόσο τραγικά ακριβό. Η Madonna δεν είναι Παβαρότι και δεν πας σε μια συναυλία της για να ακούσεις τη "φωνάρα" της! Κάνει απίστευτα shows, τρελές παραγωγές με ότι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί σε audio-visual και αυτά από μόνα τους αρκούν για να σε πείσουν να δώσεις τα 120 ή τα 80 ευρώ (είχε και VIP με 250 αλλά αυτά των 120 ήταν ακριβώς στο απέναντι (συμμετρικά) σημείο με την ίδια ορατότητα-θέση). Ένα μπουκάλι στα μπουζούκια φαντάζομαι ξέρετε πόσο κοστίζει (ακόμη και στην Μπεζαντάκου!). Τώρα το θέμα του γούστου είναι καθαρά υποκειμενικό! Εγώ ας πούμε ξερνάω με τον Νταλάρα αλλά άλλοι τον θεωρούν κορυφή, και κανείς δεν μπορεί να πείσει τον άλλο για το αντίθετο! Η ουσία είναι πως η εταιρία παραγωγής τα έκανε μαντάρα με την Online πώληση των εισιτηρίων με αποτέλεσμα η τράπεζα να σου λέει πως σου πήραν τα λεφτά από την κάρτα, αλλά η εταιρία παραγωγής να σου απαντάει πως δεν "βλέπει" τίποτα! Χρειάστηκαν 12 ώρες για να μου επιβεβαιώσουν την παραγγελία και να πάρω στα χέρια μου τα ακριβή στοιχεία των εισητηρίων (θύρα, σειρά, θέσεις κλπ).
Null_Hypothesis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 άμα εσύ κρίνεις ότι η Madonna είναι το απόλυτο τίποτα, φαντάσου τι μπορεί να είσαι εσύ για την Madonna.Και άμα νομίζεις ότι ο καλύτερος δίσκος της κυρίας είναι το Ray of light τότε μάλον σε έχει πειράξει η ζέστη η δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Έχουμε μεγαλώσει με Madonna, χορέψαμε το Like a Virgin, Holyday, τραγουδίσαμε το Papa don't preach, Like A Prayer και πολλά άλλα καινούργια και θα δίναμε ευχαρίστως όσα δώσαμε για ένα εισητήριο για την συναυλία. 3. Ω ναι, συγκρινόμενοι με το κάθε όργιο της show bizz είμαστε το απόλυτο μηδέν. Μου έδωσες έμπνευση για user name! 2. Τουλάχιστον η κοπελιά αναφέρει όνομα δίσκου ενώ εσύ περιορίζεσαι στο να δώσεις τους τίτλους μερικών σκόρπιων τραγουδιών, που ο κάθε άσχετος ξέρει by name. Θα ήσουν πιο πειστικός αν έκανες απολογισμό της δισκογραφίας. 1. Δε μεγάλωσες ακριβώς με Madonna. Έτυχε απλώς να έχετε ανοιχτό πολύ το ραδιόφωνο και την τηλεόραση όταν ήσουν παιδί. /προσπαθώ να σε φανταστώ να χορεύεις και να σιγοτραγουδάς το Like a Virgin.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 2. Τουλάχιστον η κοπελιά αναφέρει όνομα δίσκου ενώ εσύ περιορίζεσαι στο να δώσεις τους τίτλους μερικών σκόρπιων τραγουδιών, που ο κάθε άσχετος ξέρει by name. Θα ήσουν πιο πειστικός αν έκανες απολογισμό της δισκογραφίας. Σιγά να μην της έγραφε και τη βιογραφία της για να σε πείσει πως του αρέσει! Υ.Γ. Άρχισαν οι ζέστες, καιρός για διακοπές! Για τη Madonna έχουμε κάνα τρίμηνο μέχρι να ξανα-τραβήξουμε τις κοτσίδες μας!
elena blue Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 άμα εσύ κρίνεις ότι η Madonna είναι το απόλυτο τίποτα, φαντάσου τι μπορεί να είσαι εσύ για την Madonna.Και άμα νομίζεις ότι ο καλύτερος δίσκος της κυρίας είναι το Ray of light τότε μάλον σε έχει πειράξει η ζέστη η δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Έχουμε μεγαλώσει με Madonna, χορέψαμε το Like a Virgin, Holyday, τραγουδίσαμε το Papa don't preach, Like A Prayer και πολλά άλλα καινούργια και θα δίναμε ευχαρίστως όσα δώσαμε για ένα εισητήριο για την συναυλία. it seems that she brings you memories of your virginity...:mrgreen::mrgreen: Υ.Γ: Οντως το Madonna ειναι το καλλιτεχνικο ονομα που της ταιριαζει... μονο αυτη και αλλη μια κυρα,η οποια συνηθιζε να οσφριζεται λουλουδακια εχουν καταφερει να περασουν στους fans τους το δογμα "οποιος δεν ειναι μαζι μας, ειναι εναντιον μας"...
Null_Hypothesis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Σιγά να μην της έγραφε και τη βιογραφία της για να σε πείσει πως του αρέσει! Υ.Γ. Άρχισαν οι ζέστες, καιρός για διακοπές! Για τη Madonna έχουμε κάνα τρίμηνο μέχρι να ξανα-τραβήξουμε τις κοτσίδες μας! Περιείχε σαφώς μία δόση ειρωνίας το επιχείρημά μου. Αυτό που ήθελα να υπογραμμίσω ήταν η αντίφαση των δύο τμημάτων του μηνύματος: Και άμα νομίζεις ότι ο καλύτερος δίσκος της κυρίας είναι το Ray of light τότε μάλον σε έχει πειράξει η ζέστη η δεν ξέρεις τι σου γίνεται Όταν κάνεις μία τέτοια δήλωση δημιουργείς στον αναγνώστη μια προσδοκία, ότι δηλαδή εσύ έχεις σφαιρικότερη αντίληψη της δισκογραφίας. Έχουμε μεγαλώσει με Madonna, χορέψαμε το Like a Virgin, Holyday, τραγουδίσαμε το Papa don't preach, Like A Prayer και πολλά άλλα καινούργια Όταν όμως, ανταποκρίνεσαι κατονομάζοντας απλώς ορισμένες επιτυχίες, καρφώνεσαι άσχημα. Τέλος καλό μου παλικάρι γιατί κάθε δημοσίευσή σου πρέπει να συνοδεύεται από το τρισάθλιο τούτο smiley, γιατί;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Τέλος καλό μου παλικάρι γιατί κάθε δημοσίευσή σου πρέπει να συνοδεύεται από το τρισάθλιο τούτο smiley, γιατί; Ε όχι και τρισάθλιο το καλύτερο smiley του φόρουμ! (έρχεσαι στα λόγια μου περί προσωπικού γούστου κλπ κλπ κλπ)
random Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Όλα αυτά στα σέρβιραν τα ΜΜΕ μιας και "πουλάνε" ως δηλώσεις μονο το 3ο quote απο το #26 ειναι απο tv. τα 2 πρώτα ειναι κοπυ απο γνωστό φόρουμ. μαζί μ' αυτούς θα είσαι στην αρένα. Καλή διασκέδαση το πόσο κάνουν τα μπουζούκια, τα τραπέζια και τα μπουκάλια, μη το λες σε μένα. εχω πάνω απο 10 χρόνια να πατήσω, και οσες φορες πηγα ηταν κερασμένα, σε γάμους, γενέθλια κλπ.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 μαζί μ' αυτούς θα είσαι στην αρένα. Καλή διασκέδαση . Thnx αλλά το "όρθιο" το έχω κόψει εδώ και καιρό! Στο καθισματάκι μου θα είμαι στις κερκίδες! Επίσης δεν μπορώ να επιβάλλω στους γύρω μου σχετικά με το πως θα εκδηλώνουν τον ενθουσιαμό τους κλπ κλπ! Στο γήπεδο ας πούμε θα ήθελα να πετάξω στο κενό από το πάνω διάζωμα όσους ουρλιάζουν σαν υστερικοί, αλλά παρόλα αυτά τους ανέχομαι! Κάτι αντίστοιχο και για τις συναυλίες, το σινεμά κλπ κλπ κλπ
jimakos00 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 3. Ω ναι, συγκρινόμενοι με το κάθε όργιο της show bizz είμαστε το απόλυτο μηδέν. Μου έδωσες έμπνευση για user name! 2. Τουλάχιστον η κοπελιά αναφέρει όνομα δίσκου ενώ εσύ περιορίζεσαι στο να δώσεις τους τίτλους μερικών σκόρπιων τραγουδιών, που ο κάθε άσχετος ξέρει by name. Θα ήσουν πιο πειστικός αν έκανες απολογισμό της δισκογραφίας. 1. Δε μεγάλωσες ακριβώς με Madonna. Έτυχε απλώς να έχετε ανοιχτό πολύ το ραδιόφωνο και την τηλεόραση όταν ήσουν παιδί. /προσπαθώ να σε φανταστώ να χορεύεις και να σιγοτραγουδάς το Like a Virgin. Όποιος θέλει στοιχεία για τη δισκογραφία της μπορεί να επισκεφθεί το site της. Σιγα μην καθήσω να γράψω και πια τραγούδια έγιναν Νο1. Δεν είπα ότι είμαι και τρελός για την Madonna, αλλά μου άρεσε στο παρελθόν πάρα πολύ και έπρεπε να την δω έστω και σε αυτή την ηλικία live. Όσο για το άλλο, μπορείς να φανταστείς ότι θες μόνο πρόσεξε μην σου γίνει συνήθεια...
Tzimmys Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Εγώ κατα πρώτον ξέρω να πω ότι ο καθένας δίνει τα λεφτά του εκεί που γουστάρει και περνάει καλά. Λογαριασμός σε κανέναν. Και κατά δεύτερον, χωρίς να είμαι fan ούτε της Mαdοnna ούτε και αυτής της μουσικής, η γυναίκα είναι μπροστά. Έχει καθιερώσει στυλ εδώ και δεκαετίες και ήταν πολλοί αυτή που την αντιγράφαν, δεν αντέγραφε.
elena blue Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 η madonna δεν αντεγραφε?! ξεχνας την Marilyn Monroe icon της στα post 80's-early 90's? η το Eva Peron την περιοδο 96-98?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.