S2Katana Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Kατά τα άλλα, μας φταίει ακρίβεια της ντομάτας, αλλά τα 80 ευρώ στηνόμαστε στη ζέστη για να τα δώσουμε...Δε λέω, για κάποιους μπορεί να είναι η απόλυτη σταρ κτλ, δεκτά όλα αυτά, αλλά θεωρώ τεράστιο το χρηματικό ποσό για minimum.
KINGLUCAS Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 ρεεεεεεεε εδω δινεται στα σκυλαδικα 500-1000ευρο , αινντε αιντεεεεεεε
S2Katana Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Χαχα, μπα, εγώ γενικώς δεν ακουμπάω με τίποτα τόσα λεφτά σε άτομα που απλά έχουν μια καλούτσικη φωνή και ένα καλό studio ηχογράφησης. Φυσικά δεν το λέω αποκλειστικά για τη Μadonna αυτό, δεν αμφισβητώ την καλλιτεχνική της αξία, αλλά γενικά θεωρώ υπερβολικά όλα αυτά τα ποσά.
KINGLUCAS Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 μα ουτε εγω 8α παω απλα ....οταν ακους τους ελληνες να λενε 80 ευρο πολλα, οταν τα σκανε σκυλαδικα 500αρικα....ε τοτε τρελενομαι!!!
antonl Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Όντως δε βλέπω για ποιο λόγο μας φαίνεται περίεργο. Ο καθένας ξοδεύει κάποια "άκυρα" ποσά για την κ@υλα του. Άλλος πάει madonna, άλλος δίνει μερικά χιλιάρικα για να "φτιάξει" ένα zastava, άλλος δίνει 600? για μια κάρτα γραφικών, άλλος δίνει 500? για μια βραδυά σε ξενοδοχείο 10 αστέρων.
-nick- Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Παιδιά, η πολιτισμική ανατροπή πότε θα γίνει ; ?
livewire Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Τσαπρρρρρ! Κιτςκιτςκιτςκιτςκιτςκιτς. Και μιας και αρχήδιαλόγου κάναμε: (Προσοχή στo intermission!)
-WISE- Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 α ρε πορκο εσυ ολο λες θα πας καπου και το ψηνεις και ολο μας παγωνεις!!
porco_rosso21 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 ειμαι επιλεκτικος μαλλον:-D....ΜΑ 80 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΑΝΤΟΝΑ????κ στα μπουζουκια,50 δινω με μια παρεα,ανοιγουμε κ κανα-2 μπουκαλια,κ ειμαστε κ απο τις 12 ως τις 6 το πρωι εκει...
De@th L0rd Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Για τον μπεο.Μετά θα ζητάνε μπουκοτάζ στις ντομάτες επείδή είναι ακριβές.
random Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 σχόλια ενθουσιασμένων φάνς : Ηταν τέλεια στο TicketHouse! Κοιμήθηκαν πάρα πολύ απ'εξω! Οπως και στο ΟΑΚΑ! Το κλίμα με τους φάνς ηταν όλα τα λεφτά! Βαλτε ειδήσεις το βράδυ! Ειδικά ΣΤαρ και Αντέννα! ΤΕΛΕΙΑ εμπειρία! Φανταστείτε η ουρά ακομα καλύπτει ολο το πεζοδρόμιο και συνεχίζει η ουρά και μετά τη γωνία του Πεζοδρομίου! Πρωτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο!!!Πέρα απο κάθε προσδοκία όλα! πω πω και νόμιζα πως μόνο στο εξωτερικό τα κάνανε αυτά (να κοιμούνται απέξω)....αχχχχχχχ δεν αντέχω άλλο!! I want my f***ing tickets! άλλος στην τιβι: ...και 1.000 ε να είχε θα τα αγοράζαμε. Μαντόνα ειναι αυτή εγώ, απο την άλλη, και 5 ευρώ να είχε το εισιτήριο, δεν θα πήγαινα, χωρις να αμφισβητώ την μουσική αξία της Μαντόνα, απλά για μένα, πέρασαν πια οι εποχές που δεχόμουν να με στοιβάζουν σα ζώο σε κτηνοτροφική μονάδα. Αν τελικά επαληθευτεί οτι τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν (και μάλιστα πρώτα τα ακριβά και τελευταια μείναν μερικα των 80 ), η αγορά έκρινε οτι δεν ήταν ακριβά. άν ηταν ακριβά, θα έμεναν απούλητα. G700, ακριβό γάλα, και #@#@%14 μάντολες
-WISE- Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 ενταξει με 5 ε εγω θα πηγαινα...(αν μου δινανε!:lol: )
soilworker Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Με 10 ευρω παραπανω πηγαινεις στο wacken και ακους 3 μερες μουσικη απο τα καλυτερα συγκροτηματα metal του πλανητη... Αλλα εσεις πατε στη madonna...ζωα ε ζωα (που λεει κι ο λεβεντης)...
Predatorkill Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 καλα,δεν μπορουν κ αυτοι ν βαλουν μερικα εκδοτηρια παραπανω?πηγε μια γνωστη μου,κ περιμενε κ αυτη 3 ωρες +....η didi το διοργανωνει? Δεν υπαρχει καλυτερη διαφημηση απο την ουρα των 10 χιλιομετρων στη Πανεπιστημιου....
Nauseas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Με 10 ευρω παραπανω πηγαινεις στο wacken και ακους 3 μερες μουσικη απο τα καλυτερα συγκροτηματα metal του πλανητη... Αλλα εσεις πατε στη madonna...ζωα ε ζωα (που λεει κι ο λεβεντης)... Με 10? λιγότερα ακούς 5 μέρες ζουρνάδες και νταούλια στο γάμο της κουμπαρας.. Το βγάλαμε και το σημερινό πόρισμα, στις metal συναυλίες πάνε οι απόφοιτοι του Χαρβαρντ και στην madonna τα ζωα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.