elena blue Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Απο το βραδυ της πεμπτης φαν της madonna ειχαν στηθει στην ουρα των εκδοτηριων στην πανεπιστημιου, για να προμηθευτουν το εισητηριο για τη συναλια της στο ΟΑΚΑ τις 21/09. μαλιστα υπηρξαν μεχρι λιποθυμιες εξαιτιας της ζεστης και του συνωστισμου! στις ειδησεις ειδαμε τρελαμενους φαν, οι οποιοι εκαναν λες και βγηκαν απο την απομονωση επειδη βρηκαν εισητηριο... η απολυτη εξαψη για το απολυτο τιποτα! σιγα τη μεγα καλλιτεχνιδα, το συμβολο του παγκοσμοιοποιημενου βλαχομπαροκ λαϊφστυλισμου. γιατι η αληθεια ειναι πως η εν λογω κυρια κρατιεται τοσα χρονια στην επικαιροτητα χαρη στα lesbian kisses και στις καλες δημοσιες σχεσεις της. ο ενας και μοναδικος καλος δισκος που εχει βγαλει, ηταν το Ray of Light το 1998 με παραγωγο τον William Orbitt (αντε και το τραγουδι Justifie my Loveτο 1991). κατα τ'αλλα...χαος...
Vatos_locos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 προσωπικά αν και δεν μου αρέσει και δεν ακούω τέτοια μουσική αφού μπορεί πέρα από τα χρόνια και έχει τόσο κόσμο να τρέχει από πίσω της μαγιά της. Η ίδια δεν φταίει αν εμείς οι Έλληνες είμαστε στόκοι και κάνουμε σαν μουρλοί και εγώ θα έτρεχα να βγάλω εισιτήριο για methodman αν ερχόταν ξανά αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να έπεφτα και ξερός αν δεν έβρισκα πόσο μάλλον να πάω και να φωνάζω σαν τα κοριτσάκια του τύπου Σάκηηηηηηηη Σάκηηηηη αν είμαστε εμείς βλάκες σαν κόσμος καλά κάνουν οι καλλιτέχνες ( ο Θεός να τους κάνει ) και το εκμεταλλεύονται και βγάζουν τα φράγκα τους
elena blue Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Τι είναι το βλαχομπαρόκ; το βλαχομπαροκ (αδοκιμος ορος) αρχισε να χρησιμοποιειται στα εντυπα μεσα στις αρχες της δεκαετιας του 90 ως συνωνυμο του ορου κιτς. κι επειδη ως συνηγορος του κυριου σατανεως (chic) θα μου ζητησεις την εξηγηση του κιτς, σου παραθετω την παρακατω ιστοσελιδα: http://www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/lexica/triantafyllides/search.html?lq=%CE%BA%CE%B9%CF%84%CF%83&dq= Υ.Γ: εδω ο κοσμος χανεται και οι αλλοι λιποθυμουν για την madonna... ελεος!
sub Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Απο το βραδυ της πεμπτης φαν της madonna ειχαν στηθει στην ουρα των εκδοτηριων στην πανεπιστημιου, για να προμηθευτουν το εισητηριο για τη συναλια της στο ΟΑΚΑ τις 21/09. μαλιστα υπηρξαν μεχρι λιποθυμιες εξαιτιας της ζεστης και του συνωστισμου! στις ειδησεις ειδαμε τρελαμενους φαν, οι οποιοι εκαναν λες και βγηκαν απο την απομονωση επειδη βρηκαν εισητηριο... η απολυτη εξαψη για το απολυτο τιποτα! σιγα τη μεγα καλλιτεχνιδα, το συμβολο του παγκοσμοιοποιημενου βλαχομπαροκ λαϊφστυλισμου. γιατι η αληθεια ειναι πως η εν λογω κυρια κρατιεται τοσα χρονια στην επικαιροτητα χαρη στα lesbian kisses και στις καλες δημοσιες σχεσεις της. ο ενας και μοναδικος καλος δισκος που εχει βγαλει, ηταν το Ray of Light το 1998 με παραγωγο τον William Orbitt (αντε και το τραγουδι Justifie my Loveτο 1991). κατα τ'αλλα...χαος... Να λες απόλυτο τίποτα την madonna είναι τουλάχιστον άκυρο... Δεν γίνετε ένα τίποτα να είναι πάντα στην επικαιρότητα για 3 δεκαετίες! Οκ.. κι εγώ απεχθάνομαι και ταυτόχρονα λυπάμαι τα δίποδα που χτυπιούνται για ένα εισιτήριο η για ένα αυτόγραφο του αγαπημένου τους καλλιτέχνη. Το χαζό της υπόθεσης είναι αυτά τα δίποδα.. όχι ο καλλιτέχνης!
Typhoon Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Προφανώς, η Madonna την καριέρα της κάνει, όποιος γουστάρει ακούει όποιος όχι ασχολείτε με κάτι άλλο...οι αξιοθρήνητοι είναι οι συγκεκριμένοι τύποι. Και σίγουρα τα ισοπέδωσες όλα. Σίγουρα η προσφορά της στη μουσική δεν είναι εφάμιλλη του Mozart αλλά εσύ την έβαλες στο ίδιο επίπεδο με τη Μαριάντα Πιερίδη πάνω κάτω...
porco_rosso21 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 το ψηνω να παω,αλλα πολλα φραγκα για την μουμια....κ παιζει κ απο τα τελευταια πολυ,που ειναι π@π@ριες....καλα,εχει ωραια τραγουδακια για το υφος αυτο,σιγουρα απο τα κλασσικα του ειδους,αλλα οχι κ συναυλια που θα δωσω 80 ευρω....δεν με πολυ αφορα το γεγονος οτι νταξει,ειναι καθαρα προιον μαρκετινγκ κ οτι ειναι ο κλασσικος ορισμος ''κοιμαμε μ οτι εχει απο 2 εως 4 ποδια-πεταω βυζι,κωλο κ τα σχετικα ολη την ωρα-κανει οτι πιο ακραιο σεξουαλικα μπορω-για να παω μπροστα-''(αυτη το εφηυρε ολοτελα ολο αυτο το σκηνικο),μου αρεσουν αρκετα τραγουδια της,αλλα απο τα παλια,τα καινουρια ειναι γτπ...κ πλεον τουτου,βασικο τα 80 ευρω...δλδ ελεος...με 50 περιπου εκαστως,ειδα TOOL κ Waters,κ ειδα πραματα απο πλευρας show,που τα βλεπεις σπανια στη ζωη σου....οχι 80 ευρω για να την δω να γ@μιεται με σταυρους κ να γτρναει πανω κατω με τα κορμακια,ελεος..κ με τον καθε ασχετο λακη γαβαλα διπλα μου...νταξ...ελεος....στην ιταλια περισυ νομιζω,της μποικοταραν ο κοσμος την συναυλια,επειδη ηταν πολυ ακριβα,κ δεν την εκανε τλκ....αλλα εμεις που ειμαστε χουβαρνταδες,εννοειτε πως θα τα σκασουμε κ απο τη 1 το βραδυ θα ειμαστε εκει....τεσπα....οποιος παει,τουλαχιστον να περασει καλα κ να μην το μετανιωσει....
polidis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 80 ευρω??? Σιγα μην παω να δω την κολογρια.Ας ερθει αυτη να δει εμενα. Τρεξτε τρεξτε σας εχουν κανει πλησει εγκεφάλου και σας σερνουν σαν τα σκυλακια απο πισω τους. Αυτοι τα κωνομανε και εσεις μετα τη συναυλία δεν εχετε να παρετε ουτε τσιγαρα. Αποχη αφηστε τους να τραγουδανε μονοι τους. Εχουνε κανει του κοσμου τα λεφτα με τις μπουρδες που λενε οι ντεμεκ καλλιτεχνες
Sellers Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Και σίγουρα τα ισοπέδωσες όλα. Σίγουρα η προσφορά της στη μουσική δεν είναι εφάμιλλη του Mozart αλλά εσύ την έβαλες στο ίδιο επίπεδο με τη Μαριάντα Πιερίδη πάνω κάτω... Σιγά μωρέ, γιατί τι έχει προσφέρει? Δεν είμαι familiar με την δουλειά της (ήμουν χρόνια στο εξωτερικό) αλλά μια ζωή να προκαλεί την θυμάμαι. Σιγά την τσατσόγρια που θα της δώσω και 80 ευρώ. Να γελάσω μου έρχεται που ζήτητσε τόσα λεφτά... I'm a virgin... Ooooohooo...
FilipposMD Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Σε σχέση με πραγματικούς μουσικούς δημιουργούς και ερμηνευτές (πχ Waters, που αναφέρθηκε πριν), τα 80 ευρώ - έχει και ακριβότερα - είναι πανάκριβη τιμή. Σε σχέση με Έλληνες διασκεδαστές των μπουζουκιών, που υποτίθεται ότι προσφέρουν θέαμα, τα 80 ευρώ είναι ευκαιρία. Όλα είναι σχετικά.
theoritikos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Στάνταρ όλοι αυτοί που πήραν εισιτήριο, θα γκρινιάζουν μετά γιατί οι διακοπές είναι πανάκριβες και πως δεν έχουν λεφτά ούτε για μια τριήμερη εκδρομή..
dioptra999 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 παιδιά εχθές το μεσημέρι στην Πανεπιστημίου η ουρά ήταν απερίγραπτη. Δουλεύω στο κέντρο και περνώντας είδα καμιά χιλιάδα ανθρώπους με 35-36 βαθμούς να κάθονται το ήλιο με ομπρέλες και να περιμένουν να πάρουν εισιτήριο, γιατί το site που τα πουλάει λένε έπεσε απο το overload.... Και σκέπτομαι 2-3 μέρες πχ στο Ναυπλιο ή στην Μαντόνα με την κοπέλα για 2-3 ώρες??? Η απάντηση τουλάχιστον για εμένα είναι προφανής: ΝΑΥΠΛΙΟ!!!!
porco_rosso21 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 καλα,δεν μπορουν κ αυτοι ν βαλουν μερικα εκδοτηρια παραπανω?πηγε μια γνωστη μου,κ περιμενε κ αυτη 3 ωρες +....η didi το διοργανωνει?
Harkon Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 γιατί ζορίζεστε δεν καταλαβαίνω. κάποιοι θέλουν πολύ να την δουν, τόσο ώστε να περιμένουν και 3 ώρες στην ουρά. όπως και να το κάνουμε είναι μεγάλο όνομα και θα είναι εμπειρία. άμα (ξανα) έρχονταν οι U2 για παράδειγμα θα έκανα το ίδιο.
KINGLUCAS Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ? αιντε αιντε , εδω κανετε ουρες για τα σκυλαδικα , ΔΕΝ θα κανουμε ουρα για την θεα? αει αει πατε να τρελαθειτε, ακριβο το εισιτηριο για την γενια τον 700-1100 ευρο αλλα...αξιζει!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.