Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα στην οθόνη

delian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους παιδιά! Χθες έγινε ένα ατύχημα με την οθόνη του pc μου. Καθώς προσπαθούσα να ανοίξω το καπάκι από το μπουκάλι με το οινόπνευμα επειδή είχε σφινώσει (ήταν και λίγο σκοτάδι) έβαλα κάπως δύναμη στο μπουκάλι(βλακεία μου) με αποτέλεσμα να εκσφεντονισθεί το καπάκι και το οιvόπνευμα Το χειρότερο είναι ότι πήγε προς την οθόνη και μπήκε λίγο μέσα. Μετά από λίγο παρατήρησα ότι κάτω δεξιά στην οθόνη( η οθόνη είνα lcd),από μέσα, εμφανίστηκε κάτι σαν λεκές, έπιανε χώρο με μήκος 5 εκατοστά περίπου και πλάτος 3 εκατοστά. Ενώ στην έξω οθόνη που είναι πλαστική σε κάποια σημεία έφυγε το χρώμα και από ασημί έγινε άσπρο και δεν καθαρίζει. Προσπάθησα να την καθαρίσω με πανί βρεγμένο με νερό αλλά μπαα. Ακόμη και τώρα δεν πολυβλέπω να φεύγει. Τι λέτε, μπορεί να γίνει τίποτα? 8 μήνες σχεδόν τον έχω τον υπολογιστή. Ακούω τις απόψεις σας. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

• Moderators
Δημοσ.

Καλησπερα και καλως ηλθες!

Ψαξε υπαρχουν παρομοια θεματα.

Απ οτι θυμαμαι ως μονη λυση ειχε προταθει το αφησεις να στεγνωσει (ακομα και με τεχνητο τροπο-> πιστολακι, ηλιος). Αλλιως δεν...

Δημοσ.

Δεν ξέρω. Μια φορά εγώ θα το αφήσω να στεγνώσει... Αν και με πιστολάκι έχω ακούσει ότι γίνεται χειρότερο π.χ βαθουλώματα. Όσο για την εξωτερική οθόνη, την πλαστική, μου είπαν να χρησιμοποιήσω spray. Τι λέτε παιδιά θα πιάσει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...