Προς το περιεχόμενο

Μου φερε την γάτα!

DIMITRISG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπέρα σας

Ηθελα να σας πω ενα προβλημα και τι λυσεις προτεινετε. Ηρθε η φιλη μου να συγκατοικισουμε και μοπυ φερε την γατα της. εφερε και μια αμμο ειδικη, αλλα όταν το γατι τα κανει μυριζει το σπίτι. Εβγαλα την λεκανη με την άμμο στο μπαλκόνι αλλα δεν ξερω κατι γινεται και ολο μυρίζει. Πχ η φίλη μου αδειαζει με ενα φτυαρακι τα αποβλητα στα σκουπιδια και μετα βρωμανε τα σκουπίδια. Το γατι εντω μεταξυ δεν κουνιεται ολη την μερα ολο κοιμαται. Η φιλη μου λεει - ακουστε κοτσανα- οτι ειναι επειδη ειναι λουξ! ενα μαυρο παλιογατο ειναι που ειναι και μαλλιαρο και μου γεμιζει τριχες το σπίτι. Λεω πριν το πεταξω στα σκουπιδια να κοντρολαρω λιγο την κατασταση γιατι μου λεει οτι αν παθει τιποτα το γατι θα γινει χαμος θα πεσει σε καταθλιψη κλπ.

Το χειμωνα να δω πως θα κάνω που θα πρέπει να ειναι κλειστη η μπαλκονοπορτα

Εμπλεξα με δαυτη. Να βρω αλλη γκομενα ξεχαστετο, μου βγηκε η πιστη να την ψησω.

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

η γατα στο μπαλκονι και το χειμωνα.οπως παντα οι μισες γυναικες κοιτανε την παρτι τους.αλλιως της λες συγκατοικουμε αφου πεθανει η γατα.

Δημοσ.

Τότε κάτσε τώρα να σου βγεί η πίστη, να ψήσεις και τη γάτα να μη χέζει.

Απ 'οτι κατάλαβα μόνο χέζει και κοιμάται. Ε τότε, σίγουρα λούξ είναι. :lol:

Την βάζει και στο κρεβάτι σας , σε προσωπικές σας στιγμές? :devil:

Βασικά, εγώ στον σκύλο μου όταν ήταν κούταβος, όπου τα αμολούσε, έβαζα ξύδι ή χλωρίνη. Και δεν μύριζε το σύμπαν και δεν τα ξαναέκανε σε εκείνο το σημείο.

Προσπάθησε λοιπόν κι εσύ με χλωρίνη στην άμμο. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις (ίσως τη γκομενά σου, αν το γατί χαζέψει και φάει από την άμμο :lol:).

edit: Πέρα από τη πλάκα, το γατί είναι εμβολιασμένο και υγιές? Ειδικότερα για τις γυναίκες, ένα άρρωστο γατί είναι πάρα πολύ επικίνδυνο.

Δεν ρωτάς κανένα κτηνίατρο καλύτερα, γιατί το γατί κοιμάται όλη μέρα και μυρίζουν τα περιττώματα του? Ίσως να σου δώσει μία σίγουρη απάντηση, πρίν βρεθείς και πρό δυσάρεστων εκπλήξεων.

Δημοσ.
Τότε κάτσε τώρα να σου βγεί η πίστη, να ψήσεις και τη γάτα να μη χέζει.

Απ 'οτι κατάλαβα μόνο χέζει και κοιμάται. Ε τότε, σίγουρα λούξ είναι. :lol:

Την βάζει και στο κρεβάτι σας , σε προσωπικές σας στιγμές? :devil:

Βασικά, εγώ στον σκύλο μου όταν ήταν κούταβος, όπου τα αμολούσε, έβαζα ξύδι ή χλωρίνη. Και δεν μύριζε το σύμπαν και δεν τα ξαναέκανε σε εκείνο το σημείο.

Προσπάθησε λοιπόν κι εσύ με χλωρίνη στην άμμο. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις (ίσως τη γκομενά σου, αν το γατί χαζέψει και φάει από την άμμο :lol:).

eτσι ακριβως χεζει και κοιμαται, τα αγαπαω τα ζωα αλλα οχι και να μην μπορεις να αναπνευσεις.

Και στις προσωπικες στιγμες τυχαινει και το χω διπλα μου :mad: αλλα δεν το κανει επιτηδες. Ανεβαινει μονο του στο κρεβατι.

Μήπως φταίει και οτι του δινει μονο γκουρμέ; και η πλακα ειναι οτι ετρωγα ψαρακι σημερα και το γατι ηρθε και του τρεχανε τα σαλια και της λεω καλα ειδες τι του εχεις στερησει!

Θα δοκιμασω να βαλω χλωρινη μεσα στην αμμο αλλα υποτιθεται οτι η αμμος ειναι ειδικη γι αυτο το σκοπό!

Δημοσ.
eτσι ακριβως χεζει και κοιμαται, τα αγαπαω τα ζωα αλλα οχι και να μην μπορεις να αναπνευσεις.

Και στις προσωπικες στιγμες τυχαινει και το χω διπλα μου :mad: αλλα δεν το κανει επιτηδες. Ανεβαινει μονο του στο κρεβατι.

Μήπως φταίει και οτι του δινει μονο γκουρμέ; και η πλακα ειναι οτι ετρωγα ψαρακι σημερα και το γατι ηρθε και του τρεχανε τα σαλια και της λεω καλα ειδες τι του εχεις στερησει!

Θα δοκιμασω να βαλω χλωρινη μεσα στην αμμο αλλα υποτιθεται οτι η αμμος ειναι ειδικη γι αυτο το σκοπό!

Πρίν κάνεις οτιδήποτε, συμβουλεύσου κάποιον κτηνίατρο, γιατί μπορεί το γατί να μυρίζει τη χλωρίνη και να μη γουστάρει να τα κάνει πλέον μέσα στην άμμο.

Εκεί το πρόβλημα θα είναι μεγαλύτερο, αφού το γατί θα αρχίσει να τα αμολάει παντού.

Ίσως να φταίει η διατροφή που του κάνει η φίλη σου. Πάντως δεν μου φαίνεται τόσο λογικό να μυρίζουν τόσο έντονα τα περιττωματά του. Κάτι παίζει.

Γαλλίδα είναι η φίλη σου?

Δημοσ.

Αντί για απλή άμμο, να πάρετε αρωματική άμμο για γατιά. Και κάθε μέρα θα αδειάζετε τα περιτώματα και επίσης όπου έχει ποτίσει πολύ η άμμος, την αλλάζεις. Και περίπου κάθε 3-4 μέρες την αλλάζεις όλη. Επίσης, όταν η γκόμενα καθαρίζει το λεκανάκι ΔΕΝ θα πετάει τα υπολοίματα στα σκουπίδια αλλά σε ξεχωριστή σακούλα που θα καταλήγει κατευθείαν στο κάδο του δρόμου.

Μια άλλη λύση, οικονομική κιόλας είναι να μην αφήνεις το γατί να μην τρώει και πείνει. Σίγουρα δεν θα κάνει την ανάγκη του και λίγο αργότερα θα ξεμπερδέψεις για πάντα ;)

Δημοσ.

Μπράβο, αλλάξτε μυρωδιά στην άμμο! Πολύ καλή ιδέα!

Ας μαντέψουμε όλοι μαζί τώρα που ΔΕ θα χέζει το γατί! =ρ

Σε γενικές γραμμές, τα γατοσκατά δε βρωμάνε. Τα ούρα είναι που τσακίζουν μύτες.

Η λύση που πρότεινε ο από πάνω (στην πρώτη παράγραφο) είναι και η σωστή, εκτός αν έχετε το κουράγιο να την εκπαιδεύσετε.

541px-Toilet_Trained_Cat_22_Aug_2005.jpg

Δημοσ.
Γαλλίδα είναι η φίλη σου?
Ναι και το γατι ο τουρκος :P

Το αλλο το κουφο ειναι οτι εχει κοψει τα νυχια στα μπροστινα πόδια :shock:

Μια άλλη λύση, οικονομική κιόλας είναι να μην αφήνεις το γατί να μην τρώει και πείνει. Σίγουρα δεν θα κάνει την ανάγκη του και λίγο αργότερα θα ξεμπερδέψεις για πάντα ;)
Και θα της πω τη κριμα πανω που εμαθε να μην τρωει τα τιναξε D

Μπράβο, αλλάξτε μυρωδιά στην άμμο! Πολύ καλή ιδέα!

Ας μαντέψουμε όλοι μαζί τώρα που ΔΕ θα χέζει το γατί! =ρ

Σε γενικές γραμμές, τα γατοσκατά δε βρωμάνε. Τα ούρα είναι που τσακίζουν μύτες.

Η λύση που πρότεινε ο από πάνω (στην πρώτη παράγραφο) είναι και η σωστή, εκτός αν έχετε το κουράγιο να την εκπαιδεύσετε.

541px-Toilet_Trained_Cat_22_Aug_2005.jpg

Πιστευω εχεις δικιο lucifer αν αλλαξει η μυρωδια θα τα κάνει όπου νομιζει

Αν δεν μυριζουν τα γατοσκατα τοτε φταιει το γκουρμέ

Δημοσ.

Μη το γελάς, δεν είναι πολύ διαφορετικό το πεπτικό τους από το δικό μας. Εδώ τα οπίσθια αέρια αλλάζουν οσμή ανάλογα με το τι τρώμε.

Αυτό με τα νύχια κακή φάση όμως =(

Δημοσ.

Τότε η γάτα είναι ένα τίμημα που πληρώνεις για να κάνεις σεξ. Καλά να πάθεις. Κρίμα.

Δημοσ.
Μη το γελάς, δεν είναι πολύ διαφορετικό το πεπτικό τους από το δικό μας. Εδώ τα οπίσθια αέρια αλλάζουν οσμή ανάλογα με το τι τρώμε.

Αυτό με τα νύχια κακή φάση όμως =(

το χει μετανιωσει λέει , το εκανε για να μην της χαλαει τα έπιπλα :shock:

Και το αποτελεσμα ειναι να μου λεει συνχεια προσεχε τη γατα μη φυγει δεν εχει νυχια θα την σκοτωσουν κανα σκυλι κλπ, δεν μπορει να αμυνθει πλεον

Δημοσ.
Τότε η γάτα είναι ένα τίμημα που πληρώνεις για να κάνεις σεξ. Καλά να πάθεις. Κρίμα.

Πεσ το ψεματα :-( , παντα υπάρχει ενα τιμημα , σε μενα ειναι η γατα

Δημοσ.

εγώ πάντως προτείνω έναν συνδυασμό της λύσης του lucifer + το κλασικό αρωματικό πευκάκι, οπότε οπού κυκλοφορεί η γάτα θα δίνει μια υπεροχή φρεσκάδα.

541pxtoilettrainedcat22dg7.jpg

Δημοσ.

Καλα ολα αλλα να μη δινουμε συμβουλες αμα δεν εχουμε καν γατα... Αμα βαλεις χλωρινη στην αμμο της θα τα κανει οπου βρει, σε κανενα χαλι το πιο πιθανο. Αν η γατα τρωει ψαρι τοτε τα κοπρανα θα βρωμανε πολυ περισσοτερο. Μπορεις λοιπον να κανεις τα εξης:

- Αλλαγη της διατροφης της γατας σε στερεα τροφη = λιγοτερη μυρωδια και πιο υγιεινο απο τις κονσερβες (ετσι λεει ο κτηνιατρος της δικιας μου)

- Αποσμητικο χωρου κοντα στην αμμο και σε σπρευ για αμεσως μετα αφου τα κανει.

- Μολις τα κανει τα παιρνεις με το σκουπακι και κατευθειαν στη τουαλετα και τραβηγμα το καζανακι ή στον καδο εξω απο το σπιτι. Αν τα αφησεις στα σκουπιδια ή καπου μεσα στο σπιτι θα βρωμανε περισσοτερο απο αν τα αφηνες στην αμμο.

- Αρωματικη αμμο δεν εχω βαλει στη δικια μου και δε ξερω αμα δουλευει. Αν τα παραπανω δε δουλευουν δοκιμασε το.

- Συχνο καθαρισμα της αμμου και αλλαγη οταν μυριζει αρκετα.

- Δραστικη λυση αν δε θες να κανεις τιποτα απο τα παραπανω ΕΔΩ

Δημοσ.

Του ά-ντρα του πολλά βαρύ μην του μιλάτε το πρωίιιι

Μην του μιλά-τε το πρωί,του άντρα του πολλά βαρύυυυ.

(Απλά είχα μια διάθεση για τραγούδι.Συγγνώμη για το οφτόπικ)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...