Stelman1 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Ακούστε το πρόβλημά μου συνοπτικά. Επειδή εξαφανίστικε (ναι, εξαφανίστηκε!) το midi synth των windows αποφάσισα να κάνω repair. Στο σύστημα είχα αφήσει μία κάρτα ήχου την οποία δεν χρησιμοποιούσα, γιατί έχω εξωτερική. Αφού ολοκληρωνόταν τα βασικά του repair μετά πήγαινε στην εγκατάσταση των drivers κ μου έβγαζε την ερώτηση αν θέλω να βάλω τους drivers της κάρτας ήχου παρόλο που δεν έχουν εγκριθεί από την microsoft. Τότε ήταν που απενεργοποιούνταν ποντίκι και πληκτρολόγιο και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Τελικά έβγαλα την κάρτα κ τώρα το ίδιο φαινόμενο εμφανίζεται όταν με ρωτάει για να βάλει τους drivers TAP-V8 adapter. Για όσους απορούν τι είναι το τελευταίο, είναι ο driver που χρησιμοποιεί το OpenVPN, ένα πρόγραμμα του αριστοτελείου που μόνο προβλήματα μου έχει δημιουργήσει. Anyway, προσπάθησα να bootarw τα windows από κάποια απο τα portable cd που υπάρχουν με το σκεπτικό να διαγράψω τον driver TAP έτσι ώστε να μη μου το ζητήσει. Δεν κατάφερα να βρω κάποιον portable XP που να bootarei σαν Live cd. Έτσι έβαλα ubuntu με το σκεπτικό να διαγράψω το OPen VPN Και τον driver. Τώρα το ερώτημά μου είναι το αν ο driver είναι στον φάκελο του προγράμματος. Υπέθεσα πως όχι, οπότε το θέμα τώρα ειναι να βρω που βρίσκονται οι drivers των windows μπας κ μπορέσω να το αφαιρέσω από εκεί χειροκίνητα μέσω ubuntu. Από κει κ πέρα άλλη λύση που έχω σκεφτεί είναι το να συνδέσω keyboard ποντίκι με PS2 κ όχι με USB (απλά αυτό δεν το έκανα γιατί θα πρέπει να δανειστώ μητρική από αλλού). Αν κανείς έχει καμιά ιδεα 1)Πως να αφαιρέσω χειροκίνητα drivers ή 2)πως να διορθώσω αυτό το προβλημα με το ποντίκι κατά το repair, θα με βοηθούσε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.