polidis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Παιδιά ένα ξαδερφάκι μου κατεβαίνει από εξωτερικό για διακοπές και θα μείνει 1 μήνα στο χωριό. Θέλει οπωσδήποτε να έχει αυτόν τον μήνα internet. Dsl δεν παίζει στο χωριό γιατί γραμμές giok. Άρα πάει κάτι από εταιρία κινητής τηλεφωνίας. Ποιος χέρι αν γίνετε για ένα μήνα χωρίς δεσμεύσεις με συμβόλαια και τέτοια και πια είναι η πιο φθίνει εταιρία. Και αν ξέρετε και τιμές ακόμα καλύτερα. Ευχαριστώ
antonisid Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Καταρχείν δεν είναι σίγουρο ότι το ADSM στο χωριό θα μπορεί να λειτουργήσει,να ξέρεις ότι το σήμα αν δεν επαρκεί τότε θα σερφάρει με ταχύτητηα GPRS και η ταχύτητα δε θα ξεπερνά τα 50kbps. Δεύτερον δε νομίζω ότι γίνεται μόνο για ένα μήνα να σου δώσει καποια εταρεία πρόσβαση στο ADSM δίκτυο της.
polidis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Καταρχην να πω οτι οταν λεω χωριο δεν εννοώ καποιο κατσικοχωρι αλλα ενα χωριο λιγο εξω απο Δραμα που ολες οι εταιριες κινητης δινουν πολυ καλο σημα. Και κατα δευτερο να πω οτι στο σπιτι του δεν εχει γραμμη τηλεφωνου διότι ειναι μόνιμος κατοικος εξωτερικου. Υπαρχει λύση παιδια????
e-tic Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Καταρχην να πω οτι οταν λεω χωριο δεν εννοώ καποιο κατσικοχωρι αλλα ενα χωριο λιγο εξω απο Δραμα που ολες οι εταιριες κινητης δινουν πολυ καλο σημα.Και κατα δευτερο να πω οτι στο σπιτι του δεν εχει γραμμη τηλεφωνου διότι ειναι μόνιμος κατοικος εξωτερικου. Υπαρχει λύση παιδια???? Το ότι είναι λίγο έξω απο ένα αστικό κέντρο και όλες οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας έχουν full σήμα, δεν σημαίνει οτι το ADSM θα παίζει με ταχύτητες 3G. Μέχρι πριν λίγο καιρό βρισκόμουν στη Πτολεμαΐδα (πόλη 50000 κατοίκων, λίγο έξω απο τη Κοζάνη) και συνδεόμουν με GPRS. Οπότε μην έχεις ιδιαίτερες ελπίδες για αυτό. Βέβαια, μιας που δεν υπάρχει γραμμή τηλεφώνου στο σπίτι, το ADSM μοιάζει να είναι η μόνη λύση, αλλά καμία εταιρεία δεν θα σε εξυπηρετήσει για διάστημα ενός μόνο μήνα, καθώς τα συμβόλαια που σου κλείνουν είναι ετήσια.
antonisid Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Μάλλον η καλύτερη λύση θα'ναι Net Cafe οπως το βλεπω ή προπληρωμενες κάρτες αλλα το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει γραμμη!
Vamire666 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Παιδιά ένα ξαδερφάκι μου κατεβαίνει από εξωτερικό για διακοπές και θα μείνει 1 μήνα στο χωριό.Θέλει οπωσδήποτε να έχει αυτόν τον μήνα internet. Dsl δεν παίζει στο χωριό γιατί γραμμές giok. Άρα πάει κάτι από εταιρία κινητής τηλεφωνίας. Ποιος χέρι αν γίνετε για ένα μήνα χωρίς δεσμεύσεις με συμβόλαια και τέτοια και πια είναι η πιο φθίνει εταιρία. Και αν ξέρετε και τιμές ακόμα καλύτερα. Ευχαριστώ λοιπον φιλε μου αν εχει κινητο μπορει να το συνδεση στο ιντερνετ με wind f2g ειναι μια υπηρεσια που ενεργοποιητε για 2 μερες και για 7 http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1443 εδω για περισσοτερα!!! για να πιασει 3g σημα πρεπει να εχει η το ιδικο μοντεμακι η 3g κινητο που να πιανει σημα 3g αλλιως gprs ελπιζω να σε καλυψα
kpartsi Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Οι τιμές πάντως είναι εξωπραγματικές. 10 ευρώ οι δύο μέρες, 30 ευρώ οι 7 ημέρες!!!!
Vamire666 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 ναι η αληθεια να λεγετε αλλα αν πας σε νετ θα δωσεις περισσοτερα απο δεκα ευρω για 8 ωρες
fantomas3004 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Μιά καλή λύση είναι ένα Hasp με δίκτυο HUAWEI απο τα καταστήματα WIND που μπαίνει σε σειριακή θύρα πίσω απο τον υπολογιστή. Μπαίνει μέσα με κωδικό που σου δίνουν μαζί με το Hasp κοστίζει γύρω στα 40 ευρώ τον μήνα.
Vamire666 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Μιά καλή λύση είναι ένα Hasp με δίκτυο HUAWEI απο τα καταστήματα WIND που μπαίνει σε σειριακή θύρα πίσω απο τον υπολογιστή. Μπαίνει μέσα με κωδικό που σου δίνουν μαζί με το Hasp κοστίζει γύρω στα 40 ευρώ τον μήνα. και εγω αυτο εχω αλλα μαλλον δεν διαβασες το αρχικο post και για να το αγορασει απλα σαν συσκευη παει κοντα στο 200 ευρω δεν ειναι λυση
polidis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 λοιπον φιλε μου αν εχει κινητο μπορει να το συνδεση στο ιντερνετ με wind f2g ειναι μια υπηρεσια που ενεργοποιητε για 2 μερες και για 7http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1443 εδω για περισσοτερα!!! για να πιασει 3g σημα πρεπει να εχει η το ιδικο μοντεμακι η 3g κινητο που να πιανει σημα 3g αλλιως gprs ελπιζω να σε καλυψα Πολυ καλο μου ακουγετε. Αλλα δεν καταλαβα πως δουλευει. Δηλαδη περνει μια F2G ανοιγει την υπηρεσία συνδεει το κινητο με το Laptop και εχει ιντερνετ? Οσο για τα λεφτα 30? για 7 μερες δεν νομίζω να ειναι και πολλα το παλικάρι εχει φράγκα ας τα δωσει. Για πες λιγο περισσότερα.
Vamire666 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Πολυ καλο μου ακουγετε.Αλλα δεν καταλαβα πως δουλευει. Δηλαδη περνει μια F2G ανοιγει την υπηρεσία συνδεει το κινητο με το Laptop και εχει ιντερνετ? Οσο για τα λεφτα 30? για 7 μερες δεν νομίζω να ειναι και πολλα το παλικάρι εχει φράγκα ας τα δωσει. Για πες λιγο περισσότερα. ακιριβος αυτο τα νεα κινητα υποστιριζουν την παρα πανω υπηρεσια δηλαδη να γινονται σαν μοντεμ αν εχει sonyericsson τοτε ειναι σιγουρο πως γινετε αλλα περισσοτερο μετραει να εχει καποιο 3g αλλιως απο ταχυτητες αστα να πανε καμια σελιδα να ανοιγει και κανα msn
polidis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 ακιριβος αυτο τα νεα κινητα υποστιριζουν την παρα πανω υπηρεσια δηλαδη να γινονται σαν μοντεμ αν εχει sonyericsson τοτε ειναι σιγουρο πως γινετε αλλα περισσοτερο μετραει να εχει καποιο 3g αλλιως απο ταχυτητες αστα να πανε καμια σελιδα να ανοιγει και κανα msn Ναι εχει 3g κινητο Νοκια. Αλλα η απορια του ειναι με τι προγραμμα θα συνδεετε οταν συνδεει το Laptop με το κινητο? Σου δινουν τιποτα απο την wind? Και εγω δεν εχω ιδεα.
sam sam Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 γιατι δεν ζητας πρωτα απο κανενα γειτονα που εχει ασυρματο μοντεμ την αδεια να σερφαρεις απο την γραμμη του; και αν λες πως το παιδι εχει χρηματα δωστε του και κανε ευρουλακι ! εγω παντως αν ερχοταν καποιος μου το ζητουσε ( για ενα μηνα ) και ειχα ασυρματο ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΤΟ password...( χωρις χρηματα...σιγα 10 ευρω το μηνα κοστιζουν τα 24μπ ) αποτι καταλαβα δεν θα κατεβαζει και ολη την ημερα ταινιες...οποτε σιγα τι να σερφαρει ο γειτονας με 23mp και τι me 19... gia κοιταξετο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.