nick#18 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 λοιπον μου εδωσε ο θειος μου το qtek s200 του γιατι πειρε καινουργιο και δεν το ηθελε... και θελω να μαθω μεχρι ποσα gb μνημη μπορω να του βαλω πανω γιατι δεν του ειχε και αν υπαρχουν αρκετα προγραμματακια για αυτο...μαλον για τα windows mobile που εχει μεσα..(v 5.0)
nick#18 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 καμια ιδεα??? τουλαχιστον γα την μπαταρια....α και το λαμπακι οταν φορτιζει που ειναι πορτοκαλι οταν ειναι οκ αλαζει χρωμα?
xlmk Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Ναι φιλε μου οταν φορτισει το λαμπακι αλλαζει και γινεται πρασινο....μπορεις να του βαλεις οτι θα εβαζες σε οποιαδηποτε συσκυη με windows mobile5 ....Eγωτου φοραω μια μνημη 1g
nick#18 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 ευχαριστω φιλε να σε καλα....με gps μπορουμε να κανουμε κατι?? θελει εξωρερικη κερεα usb ξερω 'γω για να πιανει το σημα του δορυφορου? η δεν περνει καν gps το destinator που του εβαλα το πειρε κανονικα....
johnnieB Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 ναι αλλα θα σερνεται μολις το ανοιγεις δυστυχως
stauros772000 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 το σ200 ειναι απλα κορυφαιο.εν ετη 2008,μπορεις να βασιζεσαι πανω του.το μονο μειον ,η ελειψη 3G.αν το πηρες και τσαμπε,τοτε ακομα καλυτερα. εχω βαλει το ντεστινεειτορ 6,με χαρτες ολης της ευρωπης(κεντρικους δρομους,οχι αναλητικα),και της ελλαδας ,αναλητικοτατα,και δουλευει μια χαρα. θελει ενα εξωτερικο gps receiver ,το συνδεεις μεσω bluetooth,βαζεις μια outgoing serial,την 6 κατα προτιμηση,ανοιγεις απλα το μπλε δοντι και ανοιγεις το ντεστι ,και συνδεοντε αυτοματα.βαζεις και την φωνη της Σαπφως ,και πεθαινεις απο τα γελια. και χανεις τον δρομο.... αν θελεις πιο γρηγορη αποκριση απο το σ200,στο ντεστι θα το δεις καθαρα. βαλε στο γουγλη "batery statous",κατεβασε το(ειναι δωρεαν),τρεξτο,και στην καρτελα "ΟΜΑΡ" δωσε 260 mhz.θα τρεχει οπως στο σ100,που εχει τον bulverde στα 400 μηζ. αλλα προσεξε ,γιατι σε αυτην την ταχυτητα,ενω ΟΛΑ δουλευουν σταθερα καλα, η γ@μημ@νη καμερα ΔΕΝ δουλευει(δειχνει οτι χρωματα θελει...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.