fe31h Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 βρε παιδια! εγω εχω την 7600GT η οποια παιζει τα παντα σε οτι αναλυση σου καπνισει!! δυο ερωτησεις θελω να κανω... μεχρι τι θερμοκρασια ειναι καλο να παει???? εμενα παει στους 60-70 στο diode (70 σπανια μετα απο πολυ παιχνιδι!) και κανονικη θερμοκρασια παει απο 55(σπανια) μεχρι και 65, ειναι καλα ή οχι???? η δευτερη ερωτηση και ποιο σοβαρη!!!! σε διαφορα παιχνιδια(οχι σε ολα) οπως το scarface σε υψηλες ''απαιτησεις'' τοτε βγαζει κατι γραμμες (σαν αυτες στις παλιες ταινιες) και μετα απο ενα λεπτο επαννεκινηση ο υπολογιστης!!!! τι μπορει να φταιει????:cry::cry: υποψην οτι παιζω στα υψηλα γραφικα το call of duty 4 χωρις κανενα προβλημα, τι προβλημα να εχει στο scarface???
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Τη θερμοκρασια που τη βλεπεις? Αμεσως μετα το κλεισιμο του παιχνιδιου ή την ελαχιστοποιηση του? Εαν τοτε ειναι 70 τοτε μαλλον ασχημα εισαι απο θερμοκρασιες. Αν ειναι ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ 70 τοτε θα επρεπε να ηταν οκ.
super_Vegeta Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Χρησιμοποίησε το hardware μονιτορ του rivatuner όταν παίζεις και βγες μετα από κανένα 5-10 λεπτά να δείς τι γίνεται. Όπως το ακούω κατα 90% έχεις πρόβλημα με θερμοκρασία (όχι απαραίτητα GPU,την CPU τις έριξες κανένα μάτι?)
fe31h Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 μητρικη (msi ms 6585) και ο επεξεργαστης (Ρ4 στα 2.8) ειναι στους 40 με 45 και τα δυο κατα την διαρκεια του παιχνιδιου... τωρα η καρτα γραφικων ειναι η 7600 με παθητικη ψυξη και οι θερμοκρασιες ειναι (κατα την διαρκεια του παιχνιδιου) 67 η διοδος και 58 η κανονικη θερμακρασια (τι ειναι η θερμοκρασια που λεει διοδος???) τωρα οσο για τις γραμμες που λεγαμε στο scarface τις κανει μονο στα υψηλα γραφικα στα σχεδον min παει μια χαρα!!! το κακο ειναι οτι τωρα το κανει και στο call of duty 4 κατι γραμμες που και που!! αλλα το κανει... (τα γραφικα τα εχω περιπου στα χαμηλα και η αναλυση 640Χ480 επιδη το εχω στην τηλεοραση και παιζει) τι μπορει να φταιει????
Delirium Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δοκιμασε αυτες τις ρυθμισεις, στο Control Panel της Nvidia * Resolution: 1280 Χ 1024 * Antialiasing Filtering: Off * Anisotropic Filtering: 8X * Image Settings: High Quality * Vertical Sync: Off * Mipmaps: Trillinear * Texture Clamp: On * Extention: Off * Trillinear Optimization: Off * Anisotropic Optimization: Off * Anisotropic Sample: Off * Gamma Correction Antialiasing: On * Transparency Antialiasing: Supersampling * Tripple Buffering: On * Lod Bias: On Λογικα, με τις παραπανω θα πρεπει να βελτιωθει η αποδοση Και απο το Bios ρυθμιζεις Agp Aperture Size = το μεγαλυτερο!
fe31h Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δοκιμασε αυτες τις ρυθμισεις, στο Control Panel της Nvidia * Resolution: 1280 Χ 1024 * Antialiasing Filtering: Off * Anisotropic Filtering: 8X * Image Settings: High Quality * Vertical Sync: Off * Mipmaps: Trillinear * Texture Clamp: On * Extention: Off * Trillinear Optimization: Off * Anisotropic Optimization: Off * Anisotropic Sample: Off * Gamma Correction Antialiasing: On * Transparency Antialiasing: Supersampling * Tripple Buffering: On * Lod Bias: On Λογικα, με τις παραπανω θα πρεπει να βελτιωθει η αποδοση Και απο το Bios ρυθμιζεις Agp Aperture Size = το μεγαλυτερο! δεν τα βρισκω ολα αυτα φιλε μου... σιγουρα ειναι καπου εκει αυτα???? edit: το Agp Aperture Size το ρυθμιζουμε αναλογα τα MB της καρτας????
Delirium Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δεν ειναι ολα τα Control Panel της Nvidia ακριβως τα ιδια, αναλογα με τους drivers εχουν ψιλοδιαφορες Στους 169.09 drivers [1.5.30.31 CP] για παραδειγμα, στις ρυθμισεις φτανεις: Δεξι Κλικ @ Επιφανεια Εργασιας => Nvidia Control Panel => 3D Settings => Manage 3D Settings. Βεβαια οπως τα σημειωσα αναφερονται σε παλιοτερους drivers -οταν ειχα agp & το εψαξα πολυ- αλλα οι επιλογες ουσιαστικα δεν αλλαζουν! Δοκιμασε τις ρυθμισεις που εγραψα κι απαραιτητα δωσε το μεγιστο Agp Aperture Size που σου επιτρεπει η μητρικη = μεχρι και 512MB, με 64mb μου lagαρει ακομη και το 3DMark '03 Επισης απο bios, ή/και Control Panel της Nvidia: - Disable/Turn Off Fast Writes - Disable//Turn Off Sideband Adressing - Ακομη και αλλαξε AGP απο Χ8, σε Χ4 Try them all one-by-one, και πες μας
fe31h Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 μην με παρεξηγήσεις...αλλα δεν τα βρισκω αυτα τα κολπα... να παρε μια εικονα απο το πινακα ελεγχου μου μπας και καταλαβεις τιποτα... αν θες σε παρακαλω να μου πεις που περιπου πεφτουν αυτα τα settings θα σου ειμουν πολυ υποχρεος!!!! edit: να κατι βρηκα εδω αλλα οχι ολα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.