Jonous Δημοσ. 30 Ιουνίου 2001 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2001 Έχω έναν Duron 800 σε Αbit ΚΤ7Α-Raid τον οποίο έχω ξεκλειδώσει.Σήμερα δοκίμασα διαδοχικές ταχύτητες overclocking και τώρα έχω φτάσει στο 1GHz (10x100MHz, VCore 1.85V - αν και στο bios δείχνει current core voltage 1.91).<BR>Τέλοσπάντων έκανα μια ταινία DivX και όταν παίζει η εικόνα είναι γεμάτη με artifacts.Έκανα και μία όταν ήμουν στα 950Hz με VCore στα 1,70V και ήταν τα ίδια χάλια!<P>Κανένας με το ίδιο πρόβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crAss Δημοσ. 30 Ιουνίου 2001 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2001 Pes mas poso stathero einai to sistima sou meta to overclock...<BR>Mporei na trexei px xoris provlima 3dmark2001 gia kamia 10 ores?<BR>To video fantazomai to exeis dokimasei kai se allo ipologisti kai emfanizei ta idia provlimata diladi ta provlimata einai sto encoding kai oxi sto playback. <BR>Dose merikes akoma plirofories me poio programma ekanes to encoding na doume mipos voithisoume.<BR>A, mipos exeis clockarei kai tin karta grafikon???<BR> <BR>crAss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jonous Δημοσ. 2 Ιουλίου 2001 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2001 Δε δοκίμασα 3DMark ή κάτι παρόμοιο,αλλά πιστεύω το ότι έκανα ταινία και το μηχάνημα πιέστηκε για κάποιες ώρες δείχνει ότι είναι αρκετά σταθερό.Η κάρτα (TNT 2 Ultra) είναι default, ποτέ δε την πείραξα και εφόσον δεν πειράζω το FSB, άρα και η κάρτα δεν πιέζεται.<BR>Χρησιμοποίησα το Flask 0.6 preview v1.1 με το VKI patch.<P>Γύρισα πάλι σε default 800MHz, δοκίμασα την ταινία που έκανα σε 1GHz και έπαιζε το ίδιο χάλια.Μετά έκανα encode στα 800 και η ταινία έπαιζε μια χαρά, όπως και πριν το OC.Υπόψην ότι οι ταινίες που έχω κάνει πριν το OC παίζουν κι αυτές με artifacts στο 1GHz, αλλά η ταινία που κάνω στα 1GHz παίζει ακόμη χειρότερα (περισσότερα και πιο έντονα κόκκινα-πράσινα-μπλε-άσπρα pixels).<P>Θα δοκιμάσω και κανένα τεστ σε 3DMark και θα επανέλθω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.