Προς το περιεχόμενο

Artifacts λόγω Overclocking?

Jonous

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω έναν Duron 800 σε Αbit ΚΤ7Α-Raid τον οποίο έχω ξεκλειδώσει.Σήμερα δοκίμασα διαδοχικές ταχύτητες overclocking και τώρα έχω φτάσει στο 1GHz (10x100MHz, VCore 1.85V - αν και στο bios δείχνει current core voltage 1.91).<BR>Τέλοσπάντων έκανα μια ταινία DivX και όταν παίζει η εικόνα είναι γεμάτη με artifacts.Έκανα και μία όταν ήμουν στα 950Hz με VCore στα 1,70V και ήταν τα ίδια χάλια!<P>Κανένας με το ίδιο πρόβλημα? confused.gif" border="0

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Pes mas poso stathero einai to sistima sou meta to overclock...<BR>Mporei na trexei px xoris provlima 3dmark2001 gia kamia 10 ores?<BR>To video fantazomai to exeis dokimasei kai se allo ipologisti kai emfanizei ta idia provlimata diladi ta provlimata einai sto encoding kai oxi sto playback. <BR>Dose merikes akoma plirofories me poio programma ekanes to encoding na doume mipos voithisoume.<BR>A, mipos exeis clockarei kai tin karta grafikon???<BR> <BR>crAss

Δε δοκίμασα 3DMark ή κάτι παρόμοιο,αλλά πιστεύω το ότι έκανα ταινία και το μηχάνημα πιέστηκε για κάποιες ώρες δείχνει ότι είναι αρκετά σταθερό.Η κάρτα (TNT 2 Ultra) είναι default, ποτέ δε την πείραξα και εφόσον δεν πειράζω το FSB, άρα και η κάρτα δεν πιέζεται.<BR>Χρησιμοποίησα το Flask 0.6 preview v1.1 με το VKI patch.<P>Γύρισα πάλι σε default 800MHz, δοκίμασα την ταινία που έκανα σε 1GHz και έπαιζε το ίδιο χάλια.Μετά έκανα encode στα 800 και η ταινία έπαιζε μια χαρά, όπως και πριν το OC.Υπόψην ότι οι ταινίες που έχω κάνει πριν το OC παίζουν κι αυτές με artifacts στο 1GHz, αλλά η ταινία που κάνω στα 1GHz παίζει ακόμη χειρότερα (περισσότερα και πιο έντονα κόκκινα-πράσινα-μπλε-άσπρα pixels).<P>Θα δοκιμάσω και κανένα τεστ σε 3DMark και θα επανέλθω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...