eklektos7 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 ρε παιδια help!!! πως μπορω να μαθω ποσα account και σε ποια σελιδα εχω το account?? Σας παρακαλω!!χρειαζομαι βοηθεια!!!
opts Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Αν δεν εξηγήσεις λίγο πιο κατανοητά δεν νομίζω να μπορούμε να βοηθήσουμε
eklektos7 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 πως να σ το πω τωρα!!!! λοιπον ,πες οτι εχω φτιαξει ενα account σε καποιο φορουμ,στο youtube η' σε μια οποιαδηποτε σελιδα αλλα δν θυμαμε σε ποια σελιδα εχω φτιαχει το account???? πως μπορω να μαθω σε ποια σελιδα(σελιδεσ μαλλον) εχω φτιαχει account??
antonl Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Ο καλύτερος τρόπος είναι να τσεκάρεις το inbox του email που χρησιμοποίησες κατά την εγγραφή σου στα sites που σ' ενδιαφέρουν. Ελπίζω να μην ξέχασες ποιο είναι και αυτό.
eklektos7 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 εχουν διαγραφει τα μυνηματα!!!αλλος τροπος???
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δεν κατάλαβα ακριβός τη εννοείς αλλά αν έχεις mozilla firefox 3.0 μπορείς να πας tools(εργαλεία)--->options(ρυθμίσεις)---->security(ασφάλεια)---->save passwords(αποθηκευμένοι κωδικοί) και θα δεις μία λίστα από τα site ποθ έχεις γραφτεί και έχει το username και αν θες πατάς να σου εμφανίσει και τα pass.Ελπίζω να βοήθησα
antonl Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Είναι δυνατόν να χεις ξεχάσει όλες τις σελίδες στις οποίες έχεις λογαριασμό; Κι επιπλέον να έχεις σβήσει όλα τα activation emails; Στην τελική κάνε ξανα register σε όποιες σελίδες σε ενδιαφέρουν.
FilipposMD Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Μήπως στην πραγματικότητα θες να βρεις τους λογαριασμούς κάποιου άλλου; Περέργα μας τα λες...
Members gsarig Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Members Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Και η ύπνωση είναι μια κάποια λύση για να τα ξαναθυμηθείς Πέρα από την πλάκα, δεν υπάρχει σε αυτά τα sites κανένα link του τύπου "ξέχασα τον κωδικό μου", ώστε να σου τον ξαναστείλουν με e-mail;
alex2005 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Και η ύπνωση είναι μια κάποια λύση για να τα ξαναθυμηθείς Πέρα από την πλάκα, δεν υπάρχει σε αυτά τα sites κανένα link του τύπου "ξέχασα τον κωδικό μου", ώστε να σου τον ξαναστείλουν με e-mail; To παλικάρι ξέχασε τα ίδια τα site,μόνο υπνωτιστής ή μέντιουμ τον σώνει. Και στο κάτω κάτω ρε φίλε...αφού δεν θυμάσαι τα site τότε προφανώς δεν είσαι και φανατικός τους οπαδός,τι το ζορίζεις το ζήτημα. Μάλλον προσπαθείς να βρεις τους λογαριασμούς κάποιου άλλου και μας δουλεύεις όλους εδώ.
opts Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Με λίγα λόγια και κατανοητές λέξεις ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ Αν είναι δικές σου οι εγγραφές στα site ξαναγράψου Αν δεν θυμάσαι τα site ψάξε το history του browser σου Αν ψάχνεις άλλου τα στοιχεία άστο πήγαινε και ρώτα τον Αυτά
eklektos7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 ρε παιδια με φαγατε???? λοιπον εγω ηθελα να μαθω απλα(να ξαναθυμηθω μαλλον)αν γινεται να ξερω σε ποια site ειμαι γραμενος!!! ευχαριστω για την βοηθεια αν και θα μπορουσατε να ησασταν πιο ευγενικοι!!! Σας Ευχαριστω!!
eklektos7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 tsilas1 σε ευχαριστω ιδιατερα εσενα γιατι βρηκα κατα καποιο τροπο τισ σελιδεσ και τα email π ειχα βαλει!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Tίποτα φίλε μου τα αποθηκεύει ο firefox από μόνος του και το username και το pass από όλα τα site!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.