louros Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Σκέφτομαι να πάρω ένα laptop για χρήση για τη σχολή μου οπότε θέλω καλή οθόνη.Διάλεξα λοιπόν vaio Λόγω της οθόνης.Επίσης θέλω να περάσω σαν λογισμικό μέσα linux για να πειραματιστώ. Είμαι μεταξύ των επομένων 2. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905605 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905646 Ακούω απόψεις!
michalis2610 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Επειδή τώρα είναι ώρα για μπανάκι γράψε για ποιά χρήση τα προορίζεις, αν σε ενδιαφέρει η αυτονομία φορητότητα και τα ξαναλέμε με συγκεκριμένες προτάσεις.
alex2005 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Ο δεύτερος έχει διπλάσια τιμή από τον πρώτο,το παρατήρησες αυτό? Μια και δεν έχεις δώσει στοιχεία για την χρήση το μόνο που μπορούμε να σου πούμε είναι αυτά που προσφέρουν σε σχέση με την τιμή. Ο πρώτος πάντως αξίζει τα λεφτά του ενώ ο δεύτερος δεν θα το έλεγα. (Πάντα μιλώντας για Vaio...γιατί και με τα λεφτά του πρώτου βρίσκεις καλύτερο laptop)
haHa Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Μεταξύ μας η οθονη του πρωτου δεν εχει καμμια σχεση με την οθονη του δευτερου.. Επισης μπορεις να βρεις ακομα καλυτερες και πιο ξεκουραστες οθονες σε φορητους! Εντωμεταξυ καλο θα ηταν να παρεις φορητο με μεγαλυτερη εγγυηση ή να παρεις επεκταση εγγυησης στα 3 χρονια για αυτα τα vaio.Η sony βεβαια την χρεωνει λιγο ακριβα,260 ευρω!
Siroko Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Αμα εχεις καταληξει για ενα απο τα δυο και εχεις τα φραγκα το VGN-FZ38M.. Τωρα επειδη δεν ξερουμε για ποια χρηση προοριζεται καλο θα ηταν να πεις, για ποιο "σωστη" απαντηση..
louros Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Η αλήθεια είναι ότι τον δεύτερο τον βρήκα στα 1175 ευρώ στα shop13.Οπότε ουσιαστικά δεν είναι και τεράστια η διαφορά τιμής.Τώρα δεν νομίζω να κάνω και την υπερβολικά απαιτητική χρήση,άρα ο πρώτος με καλύπτει ως προς μνήμη και κάρτα γραφικών.Αντε κανά παιχνιδάκι στη χειρότερη.Οι εφαρμογές που χρησιμοποιώ για τη σχολή μου δεν είναι βαριές. Το κυρίαρχο στοιχείο που με κάνει να σκέφτομαι τον δεύτερο είναι ότι υποστηρίζει blu-ray και πιστεύω ότι ο πρώτος ίσως σε ένα χρόνο που εμφανισθούν τα blu-ray ουσιαστικά στην αγορά φανεί απαρχαιωμένος.
louros Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Μεταξύ μας η οθονη του πρωτου δεν εχει καμμια σχεση με την οθονη του δευτερου.. Επισης μπορεις να βρεις ακομα καλυτερες και πιο ξεκουραστες οθονες σε φορητους! Εντωμεταξυ καλο θα ηταν να παρεις φορητο με μεγαλυτερη εγγυηση ή να παρεις επεκταση εγγυησης στα 3 χρονια για αυτα τα vaio.Η sony βεβαια την χρεωνει λιγο ακριβα,260 ευρω! Φίλε μου έχω την εντύπωση ότι και οι δύο έχουν ακριβώς την ίδια οθόνη αν δεν κάνω λάθος!!!!:-):-) Πάντως δεν νομίζω να κυκλοφορούν laptop με καλύτερη ποιότητα κατασκευής και καλυτερη και πιο ξεκούραστη οθόνη από τα vaio!
louros Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Βασικά ένα στοιχείο που ξέχασα να τονίσω είναι ότι θα ήθελα και κάπως μεγάλη αυτονομία!(Για να την παλεύει αρκετές ώρες στο αμφιθέατρο)!Τώρα το αρκετές είναι σχετικό....
haHa Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Τα 2 αυτα vaio λαπτοπ εννοειται πως δεν εχουν την ιδια οθονη.. Μια απλη συγκριση αν τα δεις σε ενα μαγαζι διπλα-διπλα θα σε πεισει..(το fz εχει καλυτερη οθονη) Εννοειται φυσικα πως υπαρχουν καλυτερες οθονες απο αυτες των sony ,αρκει να κοιταξεις πχ προς apple,ibm thinkpad μερια. Παντως το fz εχει και αυτο πολυ καλη οθονη...(αν και μικρης αναλυσης) Για το blueray μην αγχωνεσαι, σε ενα χρονο(αν σου χρειαστει) με 50-100 ευρω θα βαζεις σε οποιο λαπτοπ θελεις blueray. Οσον αφορα την αυτονομια, τα sony δεν φημιζονται για την αυτονομια τους πχ σε απλο surfing κλπ. Τελος, σκεψου το θεμα της εγγυησης.
louros Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Αν περιμένω κάποιο χρονικό διάστημα παίζει να γίνει έκπτωση(στα μέσα ιούλη ξέρω ότι ξεκινάνε) και να τον πάρω πιο φτηνά????
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Ας τους πληροφορησουν στη $ony οτι υπαρχουν και μεταγενεστερα τσιπακια απο την 8400GT...laptop 1500? με 8400GT αν ειναι δυνατον!
NIXZ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 SONY VAIO VGN-FZ38M και ξερό ψωμί ! (και ένα backpack euro 2008 για να θυμάσαι πόσο καλά τα πήγαμε φέτος)
louros Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 SONY VAIO VGN-FZ38M και ξερό ψωμί ! (και ένα backpack euro 2008 για να θυμάσαι πόσο καλά τα πήγαμε φέτος) lol!!!! Μάλλον η προσφορά βγήκε πριν τη φάση των ομίλων! Τελοσπάντων,μήπως ξέρει κανείς αν θα πέσουν οι τιμές των laptop με τις εκπτώσεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.