Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα επανεκκίνησης με αλλαγή μητρικής...

Executor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες το πρόβλημα μου είναι ότι άλλαξα μητρική σε ένα PC και τώρα με την καινούργια μητρική με το που φτάνει στο LOGO των windows....κάνει επανεκκίνηση.Η παλία μητρική είχε chipset INTEL και η καινούργια VIA.Έβαλα το CD των windows μπήκα στην διαχείρηση κονσόλας έκανα FIXBOOT και FIXMBR αλλά καμία τύχη...η επιδιώρθωση μέσω CD αδύνατη γιατί πάνω στο PC υπήρχαν WINDOWS PERFORMANCE και δεν δίνετε δυνατότητα επιδιώρθωσης.

Κανείς καμία ιδέα....

Λειτουργικό : WINDOWS XP SP3

...Ξέχασα να αναφέρω ότι δεν μπαίνει καν σε ασφαλή λειτουργία

Δημοσ.

...τον λόγο τον έδωσες πριν : άλλη μητρική (άλλο chipset, άλλος disk controller...)

Ξέχνα τα παλιά windows. Χρειάζεσαι επανεγκατάσταση.

• Super Moderators
Δημοσ.

απλά άτυχος...

εγώ πχ άλλαξα μητρική στο 2ο pc και από Nvidia (για AMD) πήγα σε Intel chipset και δεν χρειάστηκε format/νέα windows...μπήκα σαν κύριος στο παλιό installation και απλώς έβγαλα τους παλιούς drivers και έβαλα νέους...

Δημοσ.
Παίδες το πρόβλημα μου είναι ότι άλλαξα μητρική σε ένα PC και τώρα με την καινούργια μητρική με το που φτάνει στο LOGO των windows....κάνει επανεκκίνηση.Η παλία μητρική είχε chipset INTEL και η καινούργια VIA.Έβαλα το CD των windows μπήκα στην διαχείρηση κονσόλας έκανα FIXBOOT και FIXMBR αλλά καμία τύχη...η επιδιώρθωση μέσω CD αδύνατη γιατί πάνω στο PC υπήρχαν WINDOWS PERFORMANCE και δεν δίνετε δυνατότητα επιδιώρθωσης.

Κανείς καμία ιδέα....

Λειτουργικό : WINDOWS XP SP3

...Ξέχασα να αναφέρω ότι δεν μπαίνει καν σε ασφαλή λειτουργία

Δοκίμασε:

α) Εκκίνηση απο win_CD

β) Στην πρώτη οθόνη επιλέγεις ENTER

γ) Στη δεύτερη πατάς F8

δ) Στην τρίτη πατάς R

ε) Στη συνέχεια προχωράς σαν install...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...