LsPhotography Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Αναρωτιόμουν οταν κατεβουν οι τιμες των Solid State Σκληρων αν θα γινετε να τους αντικαταστήσουμε με τους παλιους σκληρους non-solid state των παλαιων μας macbook/macbook pro..?
kpartsi Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Βεβαίως και θα γίνεται. Το interface (SATA II) είναι το ίδιο. Φαίνεται και την στιγμή παραγγελίας του MBA που έχεις την επιλογή παραδοσιακό σκληρό ή SSD. Από την άλλη πλευρά η ίδια η Apple στρέφεται προς την τεχνολογία SSD με το νέο λειτουργικό Snow Leopard που θα κυκλοφορήσει - όπως φημολογείται - στις αρχές του 2009. Το ελαφρύνει από πλευράς μεγέθους ώστε να γίνεται καλύτερη χρήση των SSD, που σε σχέση με τους παραδοσιακούς δίσκους εκτός από την τιμή υστερούν και σε χωρητικότητα.
blashyrkh+ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 μεχρι να κυκλοφορησει θα εχουν βγει και καινουργια ΜΒ το θεμα ειναι οτι η σχεση τιμης -χωρητικοτητας δεν ειμαι και πολυ σιγουρος αν θα συμφερει καποιον να αντικαταστησει τον σκληρο του με ssd
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Solid State HDD δεν υπάρχει...μόνο Solid State Drive (SSD) και Hard Disk Drive (HDD)
haHa Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Ηδη μπορεις να βαλεις ssd στον φορητο σου, ακομα και στους macbook pro.
LsPhotography Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Ηδη μπορεις να βαλεις ssd στον φορητο σου, ακομα και στους macbook pro. Δεν το ηξερα πως γινετε αλλα το θεμα ειναι πως μενω Κρητη και δεν μπορω να το στειλω ουτε στην RAINBOW , SystemGraph . Και εγω δεν εμπιστευομαι τον εαυτο μου να το κανω μονος μου ..
haHa Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Rainbow και Systemgraph δεν προκειται να το εκαναν,μιας και δεν πουλανε οι ιδιοι ssd. Οποτε ή μονος σου ή αν πας σε κανενα αλλο μαγαζι και στο κανουν.. Ετσι κι αλλιως η αλλαγη σκληρου δισκου στο mbp συνεπαγεται και χασιμο της εγγυησης... Υπαρχουν φυσικα αναλυτικες οδηγιες για να αλλαξεις μονος σου σκληρο. Εδω και ενα video με ssd boot:
redmaster Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δεν μπορώ να καταλάβω πώς από τη μία η ίδια η Apple δίνει οδηγίες για τον τρόπο αλλαγής μνήμης και HDD και από την άλλη η Rainbow επιμένει ότι χάνεται η εγγύηση (παρεπιπτόντως με την Rainbow δεν είναι και ότι το καλύτερο να σου τύχει - βλέπε http://www.wewantapplegreece.com).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.