crazylord Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Υπάρχει μία κενή θήκη για ανεμιστήρα στο κουτί μου και θα ήθελα να βάλω ένα και επειδή είμαι άσχετος μπορείτε να μ εξηγήσετε πως να το βάλω??
million_voices Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 κατ' αρχας ποσους ανεμιστηρες εχει αυτη την στιγμη το κουτι σου και προς τα που φυσανε για τι μηχανημα και κουτι μιλαμε εχει φαει overclocking?
crazylord Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 κατ' αρχας ποσους ανεμιστηρες εχει αυτη την στιγμη το κουτι σου και προς τα που φυσανε για τι μηχανημα και κουτι μιλαμε εχει φαει overclocking? overclocking οχι τι μηχανημα ενοοίς (ram,cpu κτλπ?) μια εικόνα από το εσωτερικό του κουτίου για να δείς τους ανεμιστήρες
million_voices Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 αν το μηχανημα σου ανεβαζει θερμοκρασιες (εσυ ξερεις) τοτε βαλε εναν αθορυβο ανεμιστηρα μπροστα να σπρωνει αερα μεσα στο κουτι και εναν ιδιο πισω να σπρωχνει τον αερα εξω αν δεν ανεβαζει θερμοκρασιες τσαμπα θα εχεις θορυβο απο τους ανεμιστηρες ολα τα ανεμιστηρακια εχουν ενα βελος που δειχνει προς τα που σπρωχνουν τον αερα τα βιδωνεις λοιπον στο κουτι με την φορα που θες (εκει οπου υπαρχουν τρυπες σε μορφη κυκλικη) και μετα συνδεεις την παροχη ρευματος πανω σε ενα ελευθερο βυσμα του τροφοδοτικου η αν εχει το ανεμιστηρακι διακλαδωση μπορεις να το παρεμβαλεις σε ενα βυσμα που δινει ρευμα σε σκληρο η σε dvd drive
crazylord Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 αν το μηχανημα σου ανεβαζει θερμοκρασιες (εσυ ξερεις) τοτε βαλε εναν αθορυβο ανεμιστηρα μπροστα να σπρωνει αερα μεσα στο κουτι και εναν ιδιο πισω να σπρωχνει τον αερα εξω μπροστά δεν μπορεί να μπει γιατί δεν έχει ειδικό χώρο αν αυτος που σπρώχνει μπει στα πλάγια γίνετε?
million_voices Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 μπροστά δεν μπορεί να μπει γιατί δεν έχει ειδικό χώρο αν αυτος που σπρώχνει μπει στα πλάγια γίνετε? καλο θα ηταν να μην βαλεις δυνατο ανεμιστηρα στο πλαι για να μην χαλαει την ροη αερα στο ανεμιστηρακι του επεξεργαστη νομιζω δλδ στην φωτο βλεπω οτι εχεις χωρο κατω απο το τροφοδοτικο, εκει βαλε θα ειναι χρησιμοτερος απο το να τον βαλεις στο πλαι
crazylord Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 καλο θα ηταν να μην βαλεις δυνατο ανεμιστηρα στο πλαι για να μην χαλαει την ροη αερα στο ανεμιστηρακι του επεξεργαστη νομιζω δλδ στην φωτο βλεπω οτι εχεις χωρο κατω απο το τροφοδοτικο, εκει βαλε θα ειναι χρησιμοτερος απο το να τον βαλεις στο πλαι νμζ δεν θα υπάρχει πρόβλημα για την ροη αερα στο ανεμιστηρακι του επεξεργαστη (αν έχω λάθος διορθώστε με) κάτω από το τροφοδοτικό να βάλω ενα ανεμιστήρη π να βγάζει τον αέρα? και στο πλάι κάτω απο το σωλήνα (ο οποίος είναι απέναντι απο το ανεμιστηρακι του επεξεργαστη οπός φαίνεται στην φώτο ) να βάλω αυτό π θα φέρνει αέρα μέσα
million_voices Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 βαλε εναν ανεμιστηρα κατω απο το τροφοδοτικο που να βγαζει τον αερα εξω ειμαι σχεδον σιγουρος οτι το κουτι σου εχει και χωρο για ανεμιστηρα μπροστα (που καλο θα ηταν να βαζει αερα μεσα) υπο νορμαλ συνθηκες δεν χρειαζεσαι ανεμιστηρα στο πλαι εισαι σιγουρος οτι χρειαζεσαι περισσοτερη ψυξη? ειναι κριμα να επιβαρυνεσαι με θορυβο αν δεν υπαρχει λογος Υγ προσπαθησε να διαβαζεις προσεκτικοτερα, στα εχω ξαναγραψει ολα αυτα
crazylord Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 βαλε εναν ανεμιστηρα κατω απο το τροφοδοτικο που να βγαζει τον αερα εξω ειμαι σχεδον σιγουρος οτι το κουτι σου εχει και χωρο για ανεμιστηρα μπροστα (που καλο θα ηταν να βαζει αερα μεσα) υπο νορμαλ συνθηκες δεν χρειαζεσαι ανεμιστηρα στο πλαι εισαι σιγουρος οτι χρειαζεσαι περισσοτερη ψυξη? ειναι κριμα να επιβαρυνεσαι με θορυβο αν δεν υπαρχει λογος Υγ προσπαθησε να διαβαζεις προσεκτικοτερα, στα εχω ξαναγραψει ολα αυτα απο θόρυβο δεν με πειράζει καθόλου, τώρα το καλοκαίρι χρειάζομαι αυτούς τους ανεμιστήρες για μπροστά (αν μιλάμε για το ίδιο μπροστά) δες και μόνος σου
TechnoState Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 φιλε, εκει κατω απο τις usb και τα mini-jack μηπως υπαρχει καμια μικρη εστω, εισαγωγη αερα? (καποιο ανοιγμα-καποια σιτα-καποιο καπακι που να ανοιγει/κοβεται) Ειμαι σιγουρος πως απο μεσα κ πισω, απο το μπροστινο μερος του κουτιου σου πρεπει να υπαρχει θεση για μπροστινο fan. Ενα μικρο fan εκει χρειαζεσαι μονο να ρουφαει μεσα αερα και θα εισαι μια χαρα πιστευω...
crazylord Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 δεν βρίσκω τπτ μόνο απο το πλάι αν θα μπει ανεμιστήρας π να ρουφάει αέρα μέσα
TechnoState Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 δεν βρίσκω τπτμόνο απο το πλάι αν θα μπει ανεμιστήρας π να ρουφάει αέρα μέσα ..εστω..ακομα κ ετσι, θα σου δουλευει το τροφοδοτικο σαν απορροφητηρας και θα στον πεταει καυτο εξω, αρκει να υπαρχει ισορροπια στα φορτια βαλε-βγαλε
crazylord Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 ..εστω..ακομα κ ετσι, θα σου δουλευει το τροφοδοτικο σαν απορροφητηρας και θα στον πεταει καυτο εξω, αρκει να υπαρχει ισορροπια στα φορτια βαλε-βγαλε δλδ να βάλω μόνο στο πλάι, και όχι και στο πίσω μερος?
TechnoState Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 ναι, εναν θα βαλεις, να φτιαξεις μια καλυτερη ροη αερα απλα... ο νεος, να εισαγει αερα κ το τροφοδοτικο να συνεχισει να βγαζει αερα
million_voices Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 αν τραβηξεις εξω την προσοψη του κουτιου πιθανοτατα θα δεις οτι υπαρχει θεση για ανεμιστηρα βεβαια αυτο φαινεται και απο μεσα αν κοιταξεις, δλδ αν δεις κατι αναλογο με τις τρυπες κατω απο το τροφοδοτικο σε μορφη κυκλου τοτε μπορεις να βαλεις ανεμιστηρακι επειδη το εχω ψαξει το ιδανικο ειναι ενας πισω σπρωχνει τον αερα εξω, ενας μπροστα βαζει αερα μεσα ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ στο πλαι, βαλε πισω, το λεει η AMD οχι εγω, απο εκει και περα οτι γουσταρεις http://www.amd.com/us-en/assets/content_type/white_papers_and_tech_docs/cooling_guide.pdf
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.