S.M.Greek Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Γειά σας, έχω την υδρόψυξη coolermaster aquagate max. Την εγκατέστησα σωστά, ωστόσο το νερο δεν κινείτε!Δηλαδή δενδουλεύει η υδρόψυξη. Τι μπορεί να φταίει?Απο το pc παίρνει ρεύμα?Το τροφοδοτικόι μου ειναι 480watt(tagan)και ΝΟΜΙΖΩ πως η υδρόψυξη θέλει 600watt,αλλα είναι λίγο υπερβολή...(πχ ισως θελει 600watt για άψογη λειτουργία.) Καμια ιδέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Λίγο ψάξιμο δεν βλάπτει. Προφανώς και παίρνει ρεύμα απ'το τροφοδοτικό,όπως φαίνεται κι απ'την εικόνα. Κι απ'όσο έψαξα δεν νομίζω να έχει πρόβλημα στο τροφοδοτικό σου αν και καλό θα'ταν να'χες μεγαλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S.M.Greek Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 δοκίμασα και ενα seasonic 700watt αλλα τπτ πάλι.το νερο κινείτε πολύ αργά, και πριν κανει καν τον γύρο η cpu ζεσταίνετε..../ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 στο ψυγείο έχεις βάλει ανεμιστήρες φαντάζομαι έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S.M.Greek Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 το ψυγείο είχε απο μόνο του ανεμιστήρες.Στην συσκευασία... Εγώ δεν έκανα καμια επέμβαση.Μόνο εγκατέστησα όπως έπρεπε το σύστημα ψύξης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 τι επεξεργαστή έχεις? και για πόσους βαθμούς μιλάμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S.M.Greek Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 6000+ am2, και βασικά κάνει επανεκκίνηση μετα απο 5-10 λεπτά λόγω θερμοκρασίας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 η αντλια σιγουρα δουλευει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S.M.Greek Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 ναι δουλεύει η αντλία.Τελικά δεν ξέρω τι έγινε.το έβγαλα το σύστημα ψύξης και το ξανα έστησα απο την αρχή και ως δια μαγείας δουλεύει.Σας ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 δε θα παταγε το block Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 μαλον δεν θα ειχε κανει εξαερωση οποτε σε αυτες τις περιπτωσεις το νερο κινειται αργα η δεν κινειται καθολιυ.και ελεος 600 watt για υδροψυξη δεν παιζει αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.