Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με 7600GT

.:VenoM:.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

p4 2.66 o/c to 3,00Ghz Northwood 512kb L2 cache | Supertalent ddr 400 2gb kit | psu 450w (δεν θυμαμαι μαρκα chieftec μου φενετε) | GeForce 7600gs με o/c σε σχεδον επιπεδα gt..

παιζει και ο cpu ρολο και μαλιστα μεγαλο...αλλα οπως σου ξαναειπα το nba θελει λιγοτερο απο 2,66

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δοκιμασε αυτες τις ρυθμισεις, στο Control Panel της Nvidia :-)

* Resolution: 1280 Χ 1024

* Antialiasing Filtering: Off

* Anisotropic Filtering: 8X

* Image Settings: High Quality

* Vertical Sync: Off

* Mipmaps: Trillinear

* Texture Clamp: On

* Extention: Off

* Trillinear Optimization: Off

* Anisotropic Optimization: Off

* Anisotropic Sample: Off

* Gamma Correction Antialiasing: On

* Transparency Antialiasing: Supersampling

* Tripple Buffering: On

* Lod Bias: On

Λογικα, με τις παραπανω θα πρεπει να βελτιωθει η αποδοση B)

Και απο το Bios ρυθμιζεις Agp Aperture Size = το μεγαλυτερο!

Δημοσ.

για το αγπ aperature εχω μια απορια....γιατι δεν μου το κραταει στο 256....το βαζω εκει και μολις πατησω save & exit κανε restart και ξαναμπεις στο bios παλι 64mb ξερεις τιποτα?

Δημοσ.

A!Επεξα σημερα το Warcraft 3. Σε Full γραφικά κυριολεκτικα σερνόταν. Τα κατέβασα στο τερμα Low και παλι ύπήρχε κόλλημα καθε 5 δευτερόλεπτα για περίπου 0,5 δευτερόλεπτα. Είναι όντως ελλατωματική; Πως γίνεται να το μάθω; Να παω στο καταστημα και να τους πω τι συμβαινει ;

Δημοσ.

Πηγα και νοικιασα το DRIV3R. Και τι να πω... Τα εβαλα τερμα γραφικα και σερνοταν( να πω οτι το παιχνιδι ειναι του 2004), τα χαμηλώνω στα τερμα Low, μπαινω και στους Drivers της καρτας γραφικών και τα κατεβάζω ΟΛΑ στο Low. ΠΑΛΙ κολλάει... Λέτε να παω στο καταστημα που την αγορασα να ξεμπερδεψουμε ;

Δημοσ.

Μια ύστατη λύση (απελπισίας :P) είναι να εγκαταστήσεις τα XP σε κάποιο άλλο partition για να δεις αν παρουσιάζει κι εκεί τα ίδια προβλήματα. Το λέω μην τυχόν για κάποιο λόγο "στραβώσαν" τα windows.

Δημοσ.
για το αγπ aperature εχω μια απορια....γιατι δεν μου το κραταει στο 256....το βαζω εκει και μολις πατησω save & exit κανε restart και ξαναμπεις στο bios παλι 64mb ξερεις τιποτα?

Δεν σου κραταει αυτη μονο την αλλαγη, ή και οποιαδηποτε αλλη?

Αν το 2ο, δε φταει το bios => μαλλον χρειαζεσαι νεα μπαταρια :P

VenoM, εχεις XP ή (σ)VISTA?

Δοκιμασε τις ρυθμισεις που εγραψα κι απαραιτητα δωσε το μεγιστο Agp Aperture Size που σου επιτρεπει = μεχρι 512MB, με 64mb μου lagαρει ακομη και το 3DMark '03 :shock:

Επισης απο bios, ή/και Control Panel της Nvidia:

- Disable/Turn Off Fast Writes

- Disable//Turn Off Sideband Adressing

- Ακομη αλλαξε AGP απο Χ8, σε Χ4

Try them all one-by-one, και πες μας B)

Δημοσ.

Στο AGP Aperture Size πηγαινει μεχρι και 256. Τις εκανα και αυτες τις αλλαγες που λες και τιποτα. Εχει πεισμωσει για τα καλα. Αυριο παω στο μαγαζι απο οπου την αγορασα!

Δημοσ.
Δεν σου κραταει αυτη μονο την αλλαγη, ή και οποιαδηποτε αλλη?

Αν το 2ο, δε φταει το bios => μαλλον χρειαζεσαι νεα μπαταρια :P

μονο αυτο δεν κραταει...αν και τα υπολοιπα κατα διαστηματα χανονται το ξερω θελει μπαταρια

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Α, να πω και κατι αλλο. ειδα τις θερμοκρασιες του PC

λοιπον

CPU Temperature 76 βαθμοι κελσιου

System Temperature 35

Ειναι φυσιολογηκες αυτες οι θερμοκρασιες ? Ισως λετε γι αυτο να κολλαει; Ανοιξα το κουτι και οι ψυκτρα τις CPU δεν κουμπώνει σωστα. Μηπως φταιει αυτο ;

Δημοσ.

Το CPU Temperature 76 βαθμοι κελσιου ειναι παρα πολυ,

κι αν αντιστοιχει σε iddle oxi load, εχεις προβλημα :shock:

Η συγκεκριμενη cpu, παιζει στους περιπου -20C απο τα δικα σου, δηλαδη 46-56C, με stock intel cooler...

To System Temperature 35 ειναι ο.κ. B)

Tι εννοεις ψυκτρα τις CPU δεν κουμπώνει σωστα?

Δεν εχουν "κλειδωσει" σωστα και τα 4 κλιπακια?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...