planetman Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Μπορεί κάποιος να μου πει πως καθαρίζουμε αποτελεσματικά και με ασφάλεια το ταμπλώ στο αυτοκίνητο με αυτά τα καινούριας τεχνολογίας μαλακά υλικά που βάζουν τώρα; Κάποιο πινελάκι ή φτερό; Καμμιά ιδέα;
kage Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 μην βαλεις κανενα σπρευ κτλ ακομα κ αν σου πουν οτι ειναι καλα...παρε ενα απο αυτα τα ξεσκονοπανα μου μαζευουν την σκονη(swifer)
freedubus Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Ναι. Swiffer για να παρει τη σκονη και μετά περασμα με μαλακο βαμβακερο πανι ελαφρα βρεγμενο και στιμένο. Οσο συχνοτερα το καθαριζεις και οσο περισσοτερο το προστατευεις απο τον ηλιο, τοσο περισσοτερο θα διατηρειται σαν καινουριο. Μακρια απο σπρει κτλ.
De@th L0rd Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Τα σπρεύ ήταν για ταμπλό αυτοκινήτων μέχρι τέλος δεκαετίας '90.Μετά άλλαξαν τα υλικά.
thodoras Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 8 χρονια το εχω το αυτοκινητο και παντα το καθαριζα με ενα βρεγμενο αλλα καλα στυμενο πανακι.Αθικτο το ταμπλο! Μια χαρα! Ζητημα ειναι αν εχω βαλει σπρευ 2 ή 3 φορες σε αυτα τα 8 χρονια!
xpapias Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Βασικά ότιδήποτε είναι μαλακό και δεν αφήνει χνούδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.