NOPSTRIM Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δεν ξέρω γιατί και μην με ρωτήσετε αλλά μου ήρθε να Clockαρω το PC της δουλειάς! Μπήκα στα Bios και άλλαξα εκεί που λέει 200χ = 3,40GHz σε 230 και πήγε 3,91GHz το μόνο που πείραξα. Το PC είναι P4 Από τι στιγμή που πάτησα save and exit δεν ανοίγει!!!! Τι να κάνω;;; Για την ακρίβεια ακούω το πύργο αλλά η οθόνη δεν ανοίγει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 reset το bios...από το jumperακι του...ή βγάζοντας την μπαταρία για μερικά λεπτά... και οι 2 περιπτώσεις με κλειστό το pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Πως; έχω σκαλώσει δεν θυμάμαι ούτε το όνομα μου τώρα! Να βγάλω μπαταριά για κάνα λεπτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mavlamemos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 μην αγχωνεσια πανω απο ολα.διαβασε το manual πως μπορεις να κανεις clear mos και βγαλε την μπαταρια.θεωριτικα θα μηδενισει η μητρικη και θα εχεις τις εργοστασιακες ρυθμησεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Κοίτα είμαι στην δουλειά όποτε δεν νομίζω να βρω το Manual βγάζω μπαταρία και ο θεός βοηθός! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mavlamemos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 βασικα τι μητρικη εχεις?αν εχεις asus να κοιταξω το δικο μου manual και να σου πω αν θες.το jumperaki να αλλαξεις θεση οπως αναφερθηκε παραπανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 λοιπόν ακούστε έβαλα μπαταρία και ξεκίνησε στην αρχή μου είπε ότι έχουν αλλάξει οι ρυθμίσεις στα bios και να τα βάλω σωστά... πήγα και άλλαξα σε εργοστασιακά αλλά όταν κάνει boot βγάζει μήνυμα που λέει ότι ide scan drive 0,1,2,3not detected και μου ζητάει να πατήσω ctrl+f αν δεν το κάνω πάει να φορτώσει τα windows και κάνει restart αν το κάνω με βγάζει σε ρυθμίσεις raid Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 παιδιά βοήθεια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mkpk Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 μπας και ειχε στημενο ραιντ στο μηχανημα και δεν βρισκει τον δισκο εκινησης???ποσους δισκους εχεις επανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paraskevas1908 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Χαχα lol raid σε υπολογιστή γραφείου...Καλο και αυτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mkpk Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 παντος αφου λες οτι παει να φορτςσει τα win και κανε επανεκιννηση κατι για ραιντ μυριζομαι "εσπασες" το raid χλωμο σε κοβω να το ξαναστησεις....παιξτο αδιαφορος Γαλλος και ως δια μαγειας χαλασε το πισακι.... δηδαγμα:μην κλοκαρετε ta pc της δουλειας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gusteg Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 φυσικα raid σε υπολογιστη γραφειου στην δικια μου περιπτωση με raptors παντος υπαρχουν και τα raid 5 ή το 1, που ειδικα τωρα που οι σκληροι ειναι τσαμπα ειναι must. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vamire666 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 χαχααχα!!!!Ωραιος!!!!τους καταστεψες την επιχειρηση χαχαχα Μπραβο!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gusteg Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 ειστε σιγουροι οτι αν ξαναστησει το raid χωρις να αλλαξει τα καλωδια των δισκων οτι δεν δουλευουν τα win? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Έναν έχω! Πω Πω ρε παιδιά τι να κάνω; Του έκανα και Format πριν κάνα 2μηνο... δεν ξέρω αν παίζει ρόλο Μου έχει βγάλει και αυτές τις επιλογές. Auto Configuration Define Raid Delete Raid Rebuild Raid Raid Card Configuration Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.